- 30 Temmuz 2020
- 14
- 30
- 3
- 35
- Konu Sahibi incicicegi24
-
Kendi ailenizden hiç bahsetmemişsiniz onlar destek vermiyor mu birde çocuk yok sanırım o yüzden çok şanslısınız
bence eşim hiçbir şey yapmıyor diyerek haksızlik ediyorsunuz, şu anda bu adam babasıyla avukat avukat gezip mal paylaşımı için görüş dilenmiyorsa , kim bilir kimin canını yakarak kaçırıp üstüne aldığı malları sizden korumak, hatta nafaka bile vermemek için atabileceği iftiraları planlamıyorsa ben de piraye değilim, çok dikkat et, yeniden deneyelim , konuşalım falan diyip kandırmasına izin verme, sadece zaman kazanıyorlarAilem ben istiyorum diye olumlu baktılar bu evlilige. Normalde babam pek istemedi. Annem de nişanlılık evresi uzun sürsün istedi çünkü kaynananın baskıcı olduğunu anlamış Tabii benim göz kör aa beni korur o herkesten dediğimi hatırlıyorum
Benim yasadiklarimdan dolayi ailem çok üzgün. Eşimle görüşmek istemiyorlar. Babam en son bu kızı bir daha üz bu evden çıkarsa bir daha yüzünü göremezsin dedi. Babamın bu son olanlardan haberi yok. Annem ise bütün bunları tahmin etmişti. Bir bir çıktı. Kesinlikle düzelmez hiç güvenmiyorum dedi.
Şuan tüm konuların üstü kapatıldı. Herkes bir sessiz. Ailem arkamda. Anlaşmalı boşanma için konuştum ama hiçbir şey yok gibi davranıyor eş. Kalırsam ömrüm heba olacak gitmek için hala ne bekliyorum bilmiyorum.
bence eşim hiçbir şey yapmıyor diyerek haksızlik ediyorsunuz, şu anda bu adam babasıyla avukat avukat gezip mal paylaşımı için görüş dilenmiyorsa , kim bilir kimin canını yakarak kaçırıp üstüne aldığı malları sizden korumak, hatta nafaka bile vermemek için atabileceği iftiraları planlamıyorsa ben de piraye değilim, çok dikkat et, yeniden deneyelim , konuşalım falan diyip kandırmasına izin verme, sadece zaman kazanıyorlar
Bu yoruma tamamen katılıyorum...asla pes etme benim başıma gelsin ortalık ya toz duman yada fırtına öncesi sessiZlik olurdu...size rol mü yapıyor sizde oynayın ..sakın şans vermeye falan kalkmayın bu aptallık olur..Yani dinsizin hakkindan imansiz gelir. Esinizin yüzüne olumlu konusun. Ayni zamanda avukata talimat verin mallara elden cikarma yasagi koydursun, bosanma davasi acin. Sartlariniz kabul edilmedigi sürece mallardan pay isteyin. Etekleri tutusur o zaman adilerin
borcunu ödememek için malını kaçırmak can yakmak değil mi? haladan mal kaçırmak için yeğenin üstüne yapmak can yakmak değil mi? o alacaklıların ailesi,hakkı yok mu? halanın canı yok mu? siz bile kabullenmişsiniz durumu ya da kabul etmek istemiyorsunuz ama çok kötü insanlar bunlar, dikkat edin sadeceCan yakma yok da borcu olan malı korumak için eşimin üstüne yapmış. Amcasının durumu bozuk borçları varmış Ablasının evi de üstüne çünkü enişte de borç durumlarına karışmış tedbir amaçlı onun üstüne geçirmişler. Kızlara mal vermedikleri için halasının dairesi de onun üstüne. Şimdi herkes neden korktu çok belli.
Hiçbir şey istemiyorum dedim yine dün akşam. Bu son olan olaylardan sonra artık devam edemeyeceğim dedim. Kendimi guvende hissetmedigim bir evliliğe devam etmeyeceğim dedim. Zaman kazanmaya çalışıyor farkındayım. İşin ilginci kaynana tarafından söylenildiği iddia edilen "bana dedi bosayacak onu" lafı hiç konuşulmuyor. Yüzleşme yaşanmadı. Halasi devreye girip "baban üzülüyor" demiş yani konuyu kapatin demek bu. Üstü neden örtüldü soruyorum, örtülmedi deyip gecistiriyor. Bu insanla kesinlikle aile olamadık, olamayacağımı da görüyorum.
Bu yoruma tamamen katılıyorum...asla pes etme benim başıma gelsin ortalık ya toz duman yada fırtına öncesi sessiZlik olurdu...size rol mü yapıyor sizde oynayın ..sakın şans vermeye falan kalkmayın bu aptallık olur..
O kadar maskeli insanlara denk geldim ki Hiç anlamadım. Evlilik de bir ticaret derler ne zaman evlendim o zaman gordum
İşte orasını ben de çözemedim.Zaten anlaşmalı boşanma yanaşmışsınız niye böyle plan kursun ki
Sizin bu malların eşiniz üzerine olduğunu bildiğinizi, biliyor mu eşiniz? Eğer, bildiğinizden haberi yoksa, yani herşey sizden habersiz yapılmışsa, eşiniz yalan söylüyordur ve zaman kazanmak istiyordur.Ama,şöylede bir şey varki, haberiniz olduğunu bilsede bilmesede, siz zaten bir şey talep etmiyeceğinizi belirtmiştiniz, en azından bundan emin. Bu durumda size güvenemiyorsa ve boşanmayı istiyorsa, anlaşmalı boşanmayı kabul eder. Protokolde yazanlar dışında, hiçbir hak talep etmemenizi isterdi,diye düşünüyorum.İlişkinizde ne çok para, mal mülk konusu var. Herkes her lafın içinde. Eş ve aile olma konusunda birlik ve beraberliği yakalayamamışsınız.Çok kopuk bir ilişkiniz var. Birbirinize bağlılık ve sevgi hissediyormusunuz? Böyle evlilik olur mu?İşte orasını ben de çözemedim.
Yenge ile anneyi yuzlestirmedi.
Olayı kapattılar
Kuzeni sevgilisine "bosayacak mallar için zamana ihtiyacı var olan bu" diyor
Güvenemiyorum bu şüphe ile yaşayamıyorum zaten. Ama bir yandan içimi kemiriyor sonra olmayan planı niye anlatsın ki diyorum
Sizin bu malların eşiniz üzerine olduğunu bildiğinizi, biliyor mu eşiniz? Eğer, bildiğinizden haberi yoksa, yani herşey sizden habersiz yapılmışsa, eşiniz yalan söylüyordur ve zaman kazanmak istiyordur.Ama,şöylede bir şey varki, haberiniz olduğunu bilsede bilmesede, siz zaten bir şey talep etmiyeceğinizi belirtmiştiniz, en azından bundan emin. Bu durumda size güvenemiyorsa ve boşanmayı istiyorsa, anlaşmalı boşanmayı kabul eder. Protokolde yazanlar dışında, hiçbir hak talep etmemenizi isterdi,diye düşünüyorum.İlişkinizde ne çok para, mal mülk konusu var. Herkes her lafın içinde. Eş ve aile olma konusunda birlik ve beraberliği yakalayamamışsınız.Çok kopuk bir ilişkiniz var. Birbirinize bağlılık ve sevgi hissediyormusunuz? Böyle evlilik olur mu?
Bunu eşinizede söyleyin son kez.Aile olmadığınızı, birbirinize eş ve hayat arkadaşı olmadığınızı, artık ailesi ve onların mal mülk işleriyle istediği gibi ilgilenebileceğini, ama sizin daha fazla yıpranmak istemediğinizi belirtin.Milletin derdiyle uğraşmaktan, size gereken ilgiyi göstermemiş, aileside erkek olduğu için onu ortada harcamış, kullanmış durmuşlar.Evet en başından beri böyleydi. Herkes her lafın içindeydi. Tüm bu insanlara karşı tek başıma dik durmaya çalıştım. Eş anlamladi. Çünkü o da onlar gibi düşünüyordu. Hala aile olmaya çalışırken arkamdan bunların döndüğünü duydum. Memur olduğum için mal bildiriminde bulunduğum zaman öğrendim neyi var neyi yok. Aile olamadik, o ailesiyle aileydi hep. Sanırım her sorun da buradan çıktı
bana "karı olsaydın da kocani elinde tutsaydin" dedi. O anda o kadını sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?