Arkadaşsızlıktan kurudum

Al benden de o kadar.insanların öyle güzel dostları arkadaşları var ki özeniyorum annem eşim en yakınımlarım

Katılıyorum kesinlikle

ahahah teşekkür ederimmm ne iyi olur yaşadığım yerde var mı yok mu uygun birileri haberim yok insan çalışırken bir şeyi görmüyor... iş yerinde bari iki laflayacak biri olsun diyorum duvarlarla konuşcam artık eskiden böyle değildim yalnızlıktan keyif alırdım ama artık bunaltmaya başladı. Yakın arkadaşlarımdan erken yaşta yediğim kazıklar neticesi kendimi buna mahkum edip sonradan içinden çıkılamaz hale dönüştürmüş de olabilirim.

doğru diyorsunuz onu biz de yapıyoruz kadınlara yönelik şeyler izleyip yorumlamak youtubedan kuaförümn sensin falan izliyoruz
Ama ben bi hemcinsimin yakınlığını arıyorum yaa işte onun yerini doldurmuyor annem de diyor ki kudurma başına bela arıyorsun

Kazık yemeyen insan yok bunlar da bir ders neticede bi insan aynı hataya birdaha düşmes

Üniversite ortamında lisede sürekli sosyal alanlar oluşuyor. Hep aktif canlı sosyal oluyor insan. İş hayatında durum çok farklı. Benim çalıştığım kurumda da hepsi benden çok büyükler. Sohbet bir yere kadar ilerleyebiliyor. Sonra canım sıkılıyor zaten bahane bulup kalkıyorum yanlarından
Hemen hemene aynı durumdayız aslında ben insan görüyorum da faydası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…