Arkadaşlık ve Aşk?

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Merhabalar;
Aslında bir derdim yok. Sadece önerilere ihtiyacım olabilir.
Şöyle ki arkadaşıma aşık oldum. Nasıl oldu, ne ara oldu bende anlamadım. Hayatımda ilk defa sevgili olmadığım birine aşık oluyorum. Uzun zamandır böyle şeyler hissetmemiştim. Haftanın 4 günü gün içerisinde 6 7 saat kadar beraberiz. Hep yan yanayız. Ancak henüz arkadaşlık dışında adılmış bir adım yok. Zaten yeni sayılır. N'apmalıyım. Nasıl davranmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Genelde çok bilmiş bir insanımdır. Ama konu bu çocuk olduğunda bildiğim her şeyi unutuyorum. Şu anda hayatta anlaştığım en iyi insanlardan biri. Aynı şeyleri seviyoruz. Aynı kitapları okuyoruz. Aynı filmleri izliyoruz. Konuşabiliyoruz saatlerce. Ve gülebiliyoruz. Saatlerce siyasette konuşabiliyoruz, saçma sapan şeylerle eğlenebiliyoruz. Aynı sınıftayız. Aynı sırada oturuyoruz hep yan yana. Nasıl desem, o benim gibi. Tıpkı benim gibi. Sanki ruh ikizim olduğunu hissedebiliyorum. Ve gerçekten onu kaybedemem. Hayatımda tanıdığım en zeki erkek diyebilirim. Yanındayken kalbim yerinden fırlayacakmış gibi atıyor. Şu dipnotları da ekleyeyim. Okuldan beraber çıktığımızda, onun yolu tam zıttı yerde olmasına rağmen beni durağa kadar bırakıyor. Bir iki defa kıskançlık yaptığını sezdim. Bir de en son, onun gitmesi gerekiyordu, biz de kızlarla cafeye mi gitsek dedim. "Gitme bugün haftaya beraber gideriz boş ver" dedi.
Sizce durum nedir. Ve nasıl davranmam gerekiyor? Ben şu anda da çok mutluyum ama bunun daha fazlasını istiyorum. Kesinlikle arkadaşlık olarak sürdürmek istemiyorum. Biz arkadaş arkadaş takılırken, bir gün biriyle yanıma gelirse kaldıramam.

Zamana birak.. ona duygularini acma hemen.. oda ayni hisediyorsa zamanla fark edersin.. kendini ona baglatmaya calis.. herzmn destek cik.. herzmn ilgi ver..

Bencede sen acilma ona. Birak o zaten senle konusur

ten çekimi var mı ?
onu öptüğünü hayal edebiliyor musun ? eğer ten çekimi varsa tamam gerçek bir çekim olabilir ama ya yoksa ?? çok iyi anlaştığınız için öyle sanıyorsan ??

Kızlar teşekkür ederim. Zaten açılamam. O mizaca sahip bir insan değilim malesef. :/ Zamana bırakıyorum da bıraktıkça da korkuyorum açıkçası ya tam bir arkadaşlığa dönüşürse diye.

ten çekimi var mı ?
onu öptüğünü hayal edebiliyor musun ? eğer ten çekimi varsa tamam gerçek bir çekim olabilir ama ya yoksa ?? çok iyi anlaştığınız için öyle sanıyorsan ??

Şöyle bi yanıt verebilirim. Yanındayken sarılmamak için kendimi çok zor tutuyorum.
Geçen gün hava çok soğuktu, kampüste 5dklık bir işi vardı, kapının önünde bekliyordum onu. Sanki geldiğinde sarılıp yürüyecekmişiz gibi hissettim.

Back
X