- Konu Sahibi BenOzgurce
-
Hayat felsefesinin bana uymasini isterim ve dert ortagi olmali, onunla bir yerlere gidebilmeliyim,yani beraber biseyler paylasabilmeliyiz.vb.......
Hayat felsefesinin bana uymasini isterim ve dert ortagi olmali, onunla bir yerlere gidebilmeliyim,yani beraber biseyler paylasabilmeliyiz.vb.......
dürüst olmalı ve samimiyetine inanmalıyım her konuda bana yardımcı olmalı doğrularımı ve yanlışlarımı bana göstermeli....kaldıysa bu devirde böle birisi benim arkadaşımolabiler:)
aynen katılıyorum:teytey::teytey:
ayakkabı, kot, çanta, araba markalarına göre tatlicadiarzu :roflol:
neye göre olacak ayol...
delikanlı olsun canımı yesin :1closedeyes:
merhaba yawrum ben "tiki lafi" arkadas neyin olarmısın bennen jeyyar yanımdakı de "irkek fatma" jeyyar
herseyim marka, salı pazarı saolsun jeyyar
:roflol::roflol:
Arkadaşlıkta güven duymak çok önemli.Ben karşılaştığım her insana güvenirim ama allahtan çok kötü insanlarla karşılaşmadım şimdiye kadar.Yine de temkinli olmakta fayda var bazı insanlar gerçekten insanı arkadan vurabiliyor.Ben de bunlara ek olarak şunu söylemek isterim temiz kalpli olmalı başkalarına karşı da.İçinde kıskançlık olmayacak kadar kendine güvenli olmalı.a.s
Haksızlık karşısında sessiz kalmaması,yardım isteyenlere duyarlı olması lazım.a.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?