- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Kıskanmak değil de imrenmek diyelim,kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum zaten.Arkadaşınızla ne kadar yakın olduğunuza bağlı. Mesela benim 7yıllık arkadaşım var, o söylemese ben de kırılır ve trip atardım.
Ama okuldaki herhangi bir arkadaşım demese çok da umrumda olmazdı açıkcası.
Kısacası; eğer çok çok samimiyseniz kırılmakta haklı diye düşünüyorum.
Bu arada kıskanma meselesini anlamadım? Neden kıskansınlar ki?
Bence de bir de ortada kesin bir şey yokken hemen anlatmak bana göre değil anlatınca o iş olmauacakmış gibi geliyorMecburmusun?
Deglsin
Ne güzel işte. Demekki imreniliyorsunuz. Arkadaşım bana böyle bi durumu söylemese kırılırdım..Kıskanmak değil de imrenmek diyelim,kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum zaten.
Benim arkadaşlarım çok tripli mesela biriyle tanıştıysam konuşmaya başladıysam hemen haber vermem gerekiyor. Bi kere aynısı olmuştu biriyle konuşmaya başlamıştım sonra çıkıyo gibi oldugumuz zaman haber vermiştim "zatn anlamıştım salak değilim niye sakladın söylemedin sinir oldum" demişti bitanesi. Bi de arkadaşlarımın sevgilileri falan yok benim oldugu zaman kıskanıyorlar ki her insanın yaşabilcegi duygu bazen ben de kıskanabiliyorum. Ama durup dururken de ben şu cocukla konuşuyorum demek istemiyorum o yüzden. saçma geliyor. Aklıma takıldı.Siz napıyosunuz bu durumlarda anlatıyo musunuz arkadaşlarınıza
arkadaş nedir yaaa?anlatma herşeyini hatta hiçbirşeyini..Benim arkadaşlarım çok tripli mesela biriyle tanıştıysam konuşmaya başladıysam hemen haber vermem gerekiyor. Bi kere aynısı olmuştu biriyle konuşmaya başlamıştım sonra çıkıyo gibi oldugumuz zaman haber vermiştim "zatn anlamıştım salak değilim niye sakladın söylemedin sinir oldum" demişti bitanesi. Bi de arkadaşlarımın sevgilileri falan yok benim oldugu zaman kıskanıyorlar ki her insanın yaşabilcegi duygu bazen ben de kıskanabiliyorum. Ama durup dururken de ben şu cocukla konuşuyorum demek istemiyorum o yüzden. saçma geliyor. Aklıma takıldı.Siz napıyosunuz bu durumlarda anlatıyo musunuz arkadaşlarınıza