Arkadaşlarınıza her şeyinizi anlatıyor musunuz?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Benim arkadaşlarım çok tripli mesela biriyle tanıştıysam konuşmaya başladıysam hemen haber vermem gerekiyor. Bi kere aynısı olmuştu biriyle konuşmaya başlamıştım sonra çıkıyo gibi oldugumuz zaman haber vermiştim "zatn anlamıştım salak değilim niye sakladın söylemedin sinir oldum" demişti bitanesi. Bi de arkadaşlarımın sevgilileri falan yok benim oldugu zaman kıskanıyorlar ki her insanın yaşabilcegi duygu bazen ben de kıskanabiliyorum. Ama durup dururken de ben şu cocukla konuşuyorum demek istemiyorum o yüzden. saçma geliyor. Aklıma takıldı.Siz napıyosunuz bu durumlarda anlatıyo musunuz arkadaşlarınıza

Birbirinizi kıskanmanızı anlamadım ama söylemek zorunda değilsiniz.Yeteri kadar yakınlığınız yoksa hiç söylemeyin hatta.
Ben sadece tek bir arkadaşıma anlatırım böyle durumları,en çok güvendiğim ve kendime en yakın hissettiğim o çünkü,ileride bir gelişme olursa bir iki kişiye daha sadece o kadar...

Arkadaşınızla ne kadar yakın olduğunuza bağlı. Mesela benim 7yıllık arkadaşım var, o söylemese ben de kırılır ve trip atardım.
Ama okuldaki herhangi bir arkadaşım demese çok da umrumda olmazdı açıkcası.
Kısacası; eğer çok çok samimiyseniz kırılmakta haklı diye düşünüyorum. Tabiki söylemek zorunda değilsiniz, ama dediğim gibi ben olsam kırılırdım.
Bu arada kıskanma meselesini anlamadım? Neden kıskansınlar ki?

Kıskanmak değil de imrenmek diyelim,kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum zaten.

Kıskanmak değil de imrenmek diyelim,kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum zaten.
Ne güzel işte. Demekki imreniliyorsunuz. Arkadaşım bana böyle bi durumu söylemese kırılırdım..
Mesela çok yakın bi arkadaşım istanbula gitmiş ve bunu sosyal medyadan görüyorum, haliyle kırıldım ve aramıyorum kaç gündür..

Hayır anlatmıyorum anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var

ne demişler

sırrını söyleme dostuna oda söyler kendi dostuna

hem ne saçma attığın her adımı rapor vermek

Kimse kimseye kendi hayatı hakkında bişey anlatmak zorunda değil, gittiği yeri, yaşadığı şeyi de aynı şekilde. Ben ne anlatmak istersem onu anlatırım ve arkadaşlarımın da bana anlatmadığı şeyler olduğunda kesinlikle çocuk gibi trip yapmam, bozulmam. Kırılmam da aynı şekilde. Öyle davranan insanların hayatımda yeri yok zaten, yeterince derdi varken herkesin kimse kimsenin tribini çekmez yani. Koskoca insanız sonuçta.

bunlar arkadaş mı emin misiniz? her şeyimi anlatmam sen de anlatmak zorunda değilsin hem zaten kıskançlık yapıyorlarmış baksana inadına anlatma.

Genel olarak uzak durdugum seyler, en sevmedigim kisiler bunlar cunku.

Tuvalette naptigina kadar soranlari da var. ben genel olarak sanane ve banane diye takilan br tipim. Cok boguluyor boylr iliskilerde.

Kardeşim yerine koyduğum arkadaşlarım vardır onlara çok özel ailevi problemlerim dışında her şeyi anlatırım hemen hemen. Yeni biriyle tanışsam da anlatır böyle böyle konuştuk, bana böyle dedi ne düşünüyorsun falan der fikrini alırım benimle aynı fikirde mi acaba diye :) Ama herkes değil tabi bu kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmez. Çok güvendiğim insanlara sadece. Ama bu kadar samimi olduğum biri bana her şeyi son anda söylese bende bozulurdum. Eğer sadece öyle arada konuştuğum, çok özel olmayan biriyse zaten isterse hayatında biri olduğunu evlenmeden 1 gün önce söylesin yine de çok umrumda olmazdı.

Ben her arkadaşıma anlatmam, ama burdan tanıdığım çok sevdiğim insanlar var onlara herşeyini anlatıyorum, mecbur olduğumdan veya onların sorun yaptığından değil istediğim için anlatıyorum :) Anlatmazsam sorun etmezler ancak ben anlatmamazlık da etmem tutamıyorum çünkü:))
Bir de ilkokul arkadaşlarıma anlatırım herşeyimi ama biraz üstünden zaman geçtikten sonra anlatırım genelde.
Onlar sizi kıskanmıyordur, yani bir kişinin sevgilisi olduğunda kız arkadaşlarının onu kıskandığını düşünmesi bana saçma geliyor. Birinin sevgilisinin olması imrenilecek bir durumda olduğu anlamına gelmiyor.

Cok yakin arkadaslarima neler soylerim:
Yeni sevgilimi
Is hayatimi
Hayatimdaki ilginc olaylari
Yuzeysel olarak ailesel sorunlarimi
Sagligim sihhatim vs.

Neler soylemem:
Derin aile mevzularini
Cinsel hayatimi
Baskalarinin sirlarini vs.

Yakın arkadaslarim attigimin mesajdaki noktaya kadar bilir.Olay anından yaklaşık 3 dakika sonra hemde. Bizim de arkadaşlık anlayisimiz NE OLDUUUUU BILUYOMUSUUNNNNN üzerine kurulu ne yalan soyliyim. Hep birlikte takildigimiz, ama herseyi yapıp ettikten sonra işine gelen kadarını anlatan bir arkadasimiz artık arkadasimiz degil mesela. Yani bana hiç anormal gelmedi ne yalan söyliyim. Bilemiyorum

Eski ev arkadaşıma herşeyimi anlatırdım. Sırf yaşadıklarımı değil, aklımdan geçenleri de.. artık görüşmüyorum kendisiyle ve şimdi kimseye pek bişey anlatmıyorum..

Uff bak yine özledim kendisini.. yalnız hissettim bi an..

arkadaş nedir yaaa?anlatma herşeyini hatta hiçbirşeyini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…