arkadaslarinin yaninda degisen sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu benim duyduğum en harika lise hikayesi
Öğretmenin sözünde durmasını takdir ettim

Bu benim duyduğum en harika lise hikayesi
Öğretmenin sözünde durmasını takdir ettim

ya orasi oyle bir seydi ki millet merdivenden inmeye usenip catiya atlardi kantine. hani asla hayati tehlikesi yoktu oyle olsa kolejde durdururlar mi oyle? sonradan degisti tabi ama guzel anilari kaldi hocayla da hala gorusuruz...

Orda öyle burda böyleye inanmıyorum. Erkek arkadaşınız bu. Fırsatını bulunca kimliği ortaya çıkıyor

Kaç bir an önce bu değişmez senin alışmanı ister kaç kurtul

Güreşmek nedir ya Benim bildiğim erkekler evde toplaşınca maç izler playstation falan oynar.
Değişik tiplermiş cidden.
Bu çocukla evlendiğini düşünsene işten eve geliyosun bi bakıyosun salonda güreşen adamlar
İyi düşün cnm bence.
Bu arada kes lan yavşak bölümüne çok güldüm

Orda öyle burda böyleye inanmıyorum. Erkek arkadaşınız bu. Fırsatını bulunca kimliği ortaya çıkıyor

haklisiniz. safim ben hic anlamam valla karsimdaki kisinin karakterini. iki paragraftan hemen cozdunuz siz.

Cok güzel ve normal yani 24-25 yaşlar için bu hareketler. Benim eşim dışarıdan ağır abi olarak bilinir ama evde beş yaşındaki oğlumuzdan beter oluyor bazen:)
Bir tek babanızın annenizin yanında dikkat eder biraz, yeterli. Allah mesud etsin üzülecek bi durum yok bence.

insanlar doğal habitatlarında istedikleri gibi eğlenirler, hemen etiketi yapıştırmaya gerek yok. İflah olmaz agresif delinin teki olaydı nişanı basmazdı konu sahibi ki Aklıbaşında üyelerden birisi.
yaşla hayat enerjisi sömürüleceği için zamanla o grubun neşesi istemeden de olsa azalır. aile yanında fazla özen göstermesi konusunda uyarı verilebilir. Bir de ilerde salonda yağlı güreşirlerse Sonuçlarının ağır olacağını tembihlenebilir.o kısım baya kabus gibi.
Ne güzel neşeli bir ömrünüz olacak

Google’da “kompresörle şaka” araması yapın bakın neler var neler

haklisiniz. safim ben hic anlamam valla karsimdaki kisinin karakterini. iki paragraftan hemen cozdunuz siz.
:) karakterini çözdüm demedim. Ama belki bildiğim birşeyler vardır. Benzer durumlarla ilgili.

Umarım işe yarar

How i met your mother izledin mi.
Onun bir bolumunda lily nin cocukluk arkadadi geliyor, sacma sapan hareketler yapiyorlar lily ile birlikte. Bolum sonunda diger kadinin avukat oldugunu falan ogreniyorsun, gayet ciddi biri falan. Ahaha cok gulmustum o bolume.
Cocukluk arkadaslari ile sapitmayan yoktur sanirim.
Ama bunlar cok sik gorusuyorlarsa rahatsiz olmakta haklisin, kufur hic sevmem, o yuzden cok hoslanmadim su yazdiklarindan. Ama normal de yani bilemedim.

bu ekipten ucu turkiyede ayni okulda, biri almanyada, ikisi de amerikadaydi. her gun facetime ile gorusurlerdi istisnasiz. simdi hepsi turkiyede neredeyse gun asiri gorusuyorlar. ama her gorusmelerinde guresmiyorlar normal oturduklari da oluyor jdkdjdkdhd

Bana sempatik geldiler tabii küfürleşme olayları dışında. Birbirilerinizin hassasiyetlerine dikkat ettiğiniz sürece sorun yok.

liseyi karma bir okulda yatili okudum. Erkek ve kiz yatakhaneleri ayni binadaydi. Yatma saatine kadar her turlu hayvanligin dibine vururduk. YouTube filan o donemde yaygin olsa ve yayilsa ana haber bultenine cikacak rezillikler yasandi ve biz bu taskinliklari komik buluyorduk sadece. Ama o donemden arkadaslarimla hala kardes gibiyiz. Bambaska bir bag. yazismalarimizi annem gorseydi kalp krizi gecirirdi herhalde. Ama hayatima olumsuz bir etkisi olmadi. Ondan Ben sevgilinizde cok sorun gormedim. Ama sizi rezil etmemesi lazim o konuda ciddi bir konusma yapin.

kesinlikle katılıyorum

bizim okulumuzda böyle bi sınıf vardı inanın onların birinin bi baltaya sap olduğunu göremedim baba parası yemekten başka bir şey bilmiyorlar

ergenlik eğlence şamata başka bir şey herkes sever. ama ben arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim tayfadancıyım.

normalde çok efendi denmiş adam için. bence normalde çok haşarı biri otokontrolünü bıraktığında gerçek kişiliği çıkıyor ama diğer zamanlarda rol yapıyor.

neyse konu sahibi ayrılmayacakmış zaten. mesela böyle bi adama çocuk nasıl emanet edilir bilemiyorum. çocuğun kaşını gözünü yarıp gelirler arkadaşlarıyla gibi görülüyor.

ya da şaka yapayım derken katil olma potansiyelleri var. aileleri fazla şımartmış net.

Tamam da siz diyorsunuz öğretmeni camdan sallandırdılar diye. Konunun detaylarını yazmadığınız için tabii ki saldırı olarak görüyorum.

Yıllardır tanıyorsunuz ama şikayet eden, soru soran, dertlenen de sizsiniz. Eleştiri alınca direkt sahip çıkmalıyım psikolojisine giriyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…