Ya inan o kadar daraldım ki takmayayım diyorum ama bilinçaltıma işlemiş artık ya acaba mı? Diyorum bazen. Özellikle okul bittikten sonra bulamazsın kısmına çok takıldım. Eski sevgililerime bakıyorum değil evlilik tekrar sevgili dahi olunmaz. Bizim ailemizde de erken evlilik hiç yoktur annem otuzlarında evlendi babaannem 25 düşünün o zamanın şartlarında. Şimdi yaşıtım okuyan insanlardan bunları duymak çok garip geliyorEskiler arkadaşın gibiler için bir şey der ama şimdi neyse
Ya inan o kadar daraldım ki takmayayım diyorum ama bilinçaltıma işlemiş artık ya acaba mı? Diyorum bazen. Özellikle okul bittikten sonra bulamazsın kısmına çok takıldım. Eski sevgililerime bakıyorum değil evlilik tekrar sevgili dahi olunmaz. Bizim ailemizde de erken evlilik hiç yoktur annem otuzlarında evlendi babaannem 25 düşünün o zamanın şartlarında. Şimdi yaşıtım okuyan insanlardan bunları duymak çok garip geliyor
O bir evlensinde tekrar konuşursunuz bu konuyu
Bencede :)ayy evlenince mutsuz olsa da kocişim de kocişim der bu tipler
İnsanı durduk yere panikletiyorlar. Çevremdeki erkeklere de bakıyorum sadece ciddi ilişkisi olanlar evlilik lafını ağzına alıyorlardı onlar da çok saçma sebeplerden ayrıldılar. Çoğu çocuk gibi 22 yaşındayız hepsi hayatlarını yaşamak istiyor benim lisedeki halim gibiler. Genelde kızlarda görüyorum bu evlilik hevesinibu olayin aynisini yasadim.bi arkadasim vardi surekli bana biz evde kaldik okul bitene kadar kimse bizi istemez der surekli erken evlenen kizlarin resmini atar hayatlarini anlatirdi.hep derdi bi kiz 25 ten sonra evde kaldi artik kotuler alir onu.neyse ben 3.siniftayken esimle tanistik asik olduk ve son sene evlendim.okul biteli 7 yil oldu.bizim siniftakilerim hepsi evlendi tek bi kisi haric.oda o arkadasim bazen hatirlayinca guluyorum kendisi suan 29 yasinda ve birak evliligi hic bisey yok.bana kalsa yas hic sorun degil ama o oyle soyledigi icin bu haline guluyorum
ben 22 yasinda evlendim esim 29 yasindaydi.size tavsiyem erken evlenmeyin esimi cok seviyorum hic pisman degilim ama bana kalsa erkekte bayanda 25 ten once ozellikle meslegini eline almadan evlenmemeli.benim esim ogretmendi atanmisti ama ben evlendigim icin 3 yil sonra anca atanabildimİnsanı durduk yere panikletiyorlar. Çevremdeki erkeklere de bakıyorum sadece ciddi ilişkisi olanlar evlilik lafını ağzına alıyorlardı onlar da çok saçma sebeplerden ayrıldılar. Çoğu çocuk gibi 22 yaşındayız hepsi hayatlarını yaşamak istiyor benim lisedeki halim gibiler. Genelde kızlarda görüyorum bu evlilik hevesini
Arkadaşınız gözümde; annesinin topuklu ayakkabilarını giymiş, rujunu yanaklarına, dudaklarına sürmüş, kazağnı üzerine geçirmiş bir kız çocuğu gibi canlandı.Yaşımız küçük değil ki falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?