Hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben 22 yaşındayım arkadaşım 20 yaşında ikimizde üniversite okuyoruz. Sorunlu bir ilişkisi vardı geçenlerde ayrıldı barışmayı düşünüyor ama ilişkilerinde güvensizlik hakaret küfür eksik olmuyor sürekli bana dert yakınıyordu. Ben de ayrıl ayrılma diyemem bana düşmez ama ilişkiniz normal değil bir erkek sevdiği kadına küfür etmez dedim. Haklısın falan derken ayrıldı en sonunda. Dün konuşurken konu evliliğe geldi ben de daha erken yaşımız ne başımız ne okul bile bitmedi dedim. Aa niye öyle diyorsun üniversite bittikten sonra bulamazsın bu işler üni 3-4 te kesinleşmeli en azından kafamızda biri olmalı falan dedi. Evlenen bir uzaktan arkadaşımız var o da 20 yaşında onun fotolarını falan attı Allah mutlu etsin ama çok erken evlenmiş beklemezdim dedim. Yaşımız küçük değil ki falan dedi. Bir yıldır hayatında kimse yok birini bul artık okulun bitmek üzere böyle olmaz deyip duruyor. 22 yaşındayım ve evlilik bence 25 ten önce çok erken 20-23 yaşındaki erkeklere baktığımda onlar da pek evlilik kafasında değiller daha çocuk gibiler. Bir de sürekli eski sevgilisini özlediğinden onunla evlenebileceklerinden ama ayrıldıkları için evlenemeyeceğinden bahsedip duruyor iyice daraldım artık. Ben mi yanlış düşünüyorum bi şeyler için geç mi kalıyorum yoksa arkadaşımda mı bir gariplik var fikirlerinizi merak ettim