• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlarım,ablalarim;bana da bir akıl verin.

30mart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
11
0
0
34
İzmir
herkese merhaba.
5 yıllık evli 22 yaşında.bir çocuk annesiyim.
bu dünyada BİR ALLAH TAN BİRDE EVLADİMDAN BAŞKA KİMSE YOK.
Anne babam vefat etti.iki abim var ama YOKLAR...

eşim eskiden beni çok severdi.
çok iyiydik.ama son 1 yıldır hiç iyi değiliz.resmen soğudum ondan.
çok terbiyesiz biri.ve her fırsatta seni boşayacagim o..spu diyen biri.

hiç uymuyoruz kızlar.akla kara gibiyiz.
müzik zevkimiz bile ayrı.ee bunda ne var diyeceksiniz.
ben pop,rack dinlesem kiziyor yadirgiyor saygı duymuyor.

örneğin serdar ortaç dinliyorum yine açtı p.çi diyor.
romantik film izlesem,duygulansam yadirgiyor.
çok değişik birşey.
agzi çok pis.yazın artık son raddeye geldi.ben kayınpederimi aradim.(çünkü başka kimsem yok.ve kprim öz babam gibidir)
BABA GEL BU İŞİ TEMİZLE.BU İŞ BİTSİN ARTIK DAYANAMIYORUM dedim.
kprim yaşlı adam.kızım derdiniz ne dedi.
sakin bir delilik yapma ben oraya geliyorum dedi(18saatlik mesafe var aramızda).

kp rim telefonda 1 saat dinledi beni.
hem ağladım hem anlattim.HER KAVGADA SENİ BOSAYACAGİM DİYOR.
KİZİNCA O..SPU DİYOR.YETER ARTIK DAHA GİTMİYOR.dedim.
telefonu ona ver dedi.eşime uzatıyorum telefonu almiyor.
alsana dedim.soylesene babana derdini.neden susuyorsun dedim.
telefonu aldı efendim dedi.bizim ki sadece dinliyor.hiç ses yok.telefonu kapattı.

başladı bana kızmaya sen ne yapmaya çalışıyorsun diye.
bende dedim.BIKTIM SENİN İKİDE BİR BENİ BOŞANMAKLA TEHDİT ETMENDEN .
BOŞARSAN BOŞA...

kprim her gün beni aradı kızım ben cok hastalandim gelemiyorum
biletini ayirttim al cocugu yanıma gel biraz kafanız dagilsin dedi.(eşime telefonda o yuva bozulursa seni evlatlıktan silerim.o kızı bir daha uzmeyeceksin demiş.çünkü eşimin dengesizliginden başka bir derdimiz yoktu.)

neyse gittim köye.kprim 1 2 gün hiç konuyu acmadi.(o benim anlatmami beklemis)
tabi köye gittim kıymete bindim bizimki hergün arıyor.
kayinperimde kayinvalideme diyormuş"bunlar nasıl boşanmak istiyorlar.baksana telefon hiç susmuyor "demiş.

1ay sonra geldim eve.eşim 180 derece dönmüş.bana bir kıymet bir değer anlatamam.
ama bu son 1 haftadır yine huzursuzum.evdeyim çalışmıyorum.tek sosyal aktivitem kadınlar kulübü.
bana KİZİNCA kim bilir orda ne b.k yiyorsun diyor.

yine almiş eline telefonu.bir gün kıracağım onu göreceksin diyor.
benimle sadece cinsellik yasayacagi zaman iyi geçiniyor.on da da hastayım desem.
yada istemiyorum desem yine kavga çıkarıyor.

ACABA SENDEN NE ZAMAN KURTULACAGİM diyor.KALBİM ÇOK ACİYOR kızlar.dayanamıyorum artık.
ben eski kocamı istiyorum.gozlerimin içine bakan.SAna kurban olurum,herşeyim diyen kocamın istiyorum...

yada RABBİM BANA BAŞKA KAPILAR AÇSIN İSTİYORUM.ARTIK DAYANAMIYORUM.....

amin canım seni anlıyorum desem de yaşamak kat kat daha zordur allah yardımcın olsun hayırlı kapılar açsın eşine akıl fikir versin

ayyyyy:( bide çok sevip evlenip sonra değişen kocalar var di mi:(
canım yaaaa valla bu nasıl çözülür ki, adamın bence terapi görmesi lazım, neden böyle değişti ki, öncden böyle değildi diyorsun,
bir sebebi olmalı değişmesi için.

allah razı olsun kızlar.
eşimin bu aralar borcu çok.
borçlar yüzünden canı sıkkın.ama borcu var diye hayatı bana zindan etmeye hakkı varmı.

allah razı olsun kızlar.
eşimin bu aralar borcu çok.
borçlar yüzünden canı sıkkın.ama borcu var diye hayatı bana zindan etmeye hakkı varmı.

tatlım ona şu an herşey mübah, o sıkıntıdan herşeyi sölemeyi normal görüyor, Allah korusun cinnet geçirip evi katledenler var sıklaştı hemde bu aralar,
borç bile insana neler yaptırır, bol bol namaz kılıp dua et hem kendine hem eşine, ona destek olmaya çalış, telkin ver,
ne bilim çaresiz dert vermesin Allah , senin ki geçici durum inş. geçicektir de.

Son düzenleme:
tatlım ona şu an herşey mübah, o sıkıntıdan herşeyi sölemeyi normal görüyor, Allah korusun cinnet geçirip evi katledenler var sıklaştı hemde bu aralar,
borç bile insana neler yaptırır, bol bol namaz kılıp dua et hem kendine hem eşine, ona destek olmaya çalış, telkin ver,
ne bilim çaresiz dert vermesin Allah , senin ki geçici durum inş. geçicektir de.

söylemek istediklerimi dile dökmüşşün canım,...
bu gibi durumda eşinin zıddına gitmemelisin, sana dayak atmıyorsa, evi geçindirmek için uğraşıyorsa, evin rızkını gidip başka yerde harccamıyorsa, çok küçük şeyden sıkıntı çıkarmamak lazım, eşini güleryüzle karşıla, onun yanında bırak kadınlar klubüyle ilgilenmeyi eşinle ilgilen, sohbet edin birlikte onun sevdiği film leri izleyin gerekirse. aşkınızı alevlendirin bence, seviyormuşşunuz birbirinizi, artılarını ölç tart. Erkekler bayanlar gibi, ince fikirli olamaz, her zaman ondan adım bekleme duygusallık babında. sende hoş sürprizler yap.

amin duygu çok sağol.
aslında şöyle bir huyu var.herkesden önce çocuğuma beni düşünür.
hep önceliği bizizdir.kendini hep son ki planda tutar.

ama kizinca agzinin ayarı kaçıyor....

Inşallah düzelir canim...
Borç ları varsa ondan yapiyodur..
Uzme kendini...

Ne olursa olsun insan insana bunu yapmaz ki eşine asla yapmamalı.Arada saygı kalmamış, saygı olmayan bir ilişki nasıl düzelebilir ki? Kimse vazgeçilmez değil sırf bir insan yüzünden kendinize olan saygınızı yitirmeyin bence.Son bir kez daha gayet sakin ve kararlı bir şekilde konuşun, böyle davranmanı istemiyorum ha böyle davranacaksan bitsin deyin.Kimse sizden daha önemli değil.

arkadşalar ne güzel yol göstermiş sana.güleryüzle karşıla,idare et falan demişler.geçici bir durum düzelir demişler.inşallah öyle olur.bi gün eşin havasondayken şu küfürlü konuçmalarından dolayı çok üzülüp kırıldığını anlat ona.yine mi yaptı.sabırla bekle bi daha konuş.yılma asla.erkekler biraz zor terkeder alışkanlıklarını.Allah sana güç versin.

söylemek istediklerimi dile dökmüşşün canım,...
bu gibi durumda eşinin zıddına gitmemelisin, sana dayak atmıyorsa, evi geçindirmek için uğraşıyorsa, evin rızkını gidip başka yerde harccamıyorsa, çok küçük şeyden sıkıntı çıkarmamak lazım, eşini güleryüzle karşıla, onun yanında bırak kadınlar klubüyle ilgilenmeyi eşinle ilgilen, sohbet edin birlikte onun sevdiği film leri izleyin gerekirse. aşkınızı alevlendirin bence, seviyormuşşunuz birbirinizi, artılarını ölç tart. Erkekler bayanlar gibi, ince fikirli olamaz, her zaman ondan adım bekleme duygusallık babında. sende hoş sürprizler yap.
bizim kavgalarimizda hiç bir zaman üçüncü sahis olmadı kv,gorumce yada başka bir kadın.
hep kendi inatlarimiz yüzünden.birde maddi bunalımlardan dolayı kavga ettik.
canım her zaman özel günler düzenlerim.
cocugu uyutup eşimle başbaşa sohbet edip çayımızı içelim problemlerimizi konuşup halledelim diye binlerce kez ortam da hazirladim.
ama yok.biz konuşamıyoruz.birbirimizin dilinden anlamıyoruz.
mesela iyi tarafını bulunca oturup anlatıyorum ona
kirildigi üzüldüğümü.yada nasıl evlilik istediğimi.ondan ne istediğimi ama oan mutluya
dün yaptığı şeye takılmıyor.boşver diyor.bir daha olmayacak diyor.
yada hep beni dinliyor birşey demeden.

Allah yardımcınız olsun inşallah. Umarım bütün sorunlarınızı halledebilirsiniz.
amin canım inşallah.

Inşallah düzelir canim...
Borç ları varsa ondan yapiyodur..
Uzme kendini...
inşallah canım.çok sağol.

Ne olursa olsun insan insana bunu yapmaz ki eşine asla yapmamalı.Arada saygı kalmamış, saygı olmayan bir ilişki nasıl düzelebilir ki? Kimse vazgeçilmez değil sırf bir insan yüzünden kendinize olan saygınızı yitirmeyin bence.Son bir kez daha gayet sakin ve kararlı bir şekilde konuşun, böyle davranmanı istemiyorum ha böyle davranacaksan bitsin deyin.Kimse sizden daha önemli değil.

evet çok doğru bir tesbit.bizim evliligimizde sevgi var eminim ama SAYGI yok.
ama SAYGI olmayinca sevginin bir anlamı olmuyor...

keşke kendi ayaklarımın üzerinde durabilseydim.bir mesleğim olsaydı diyorum..
bu kadar çok çekmezdim.yada benim gücümun farkında olurdu belki bana böyle davranamazdi.

onun için bütün kizlara rica ediyorumLÜTFEN KIZLAR LÜTFEN OKUYUN.
KENDİ AYAKLARINIZIN ÜZERİNDE DURUN.ÇALIŞMAK İSTEMESENİZ BİLE MESLEGİNİZ OLSUN.
İLERDE BAŞINIZA NE GELECEĞİNİ BİLEMEZSİNİZ.BIRAKİN AŞK MEŞK İŞLERİNİ.OKUYUN.AŞK HER ZAMAN KARSİNİZA ÇIKAR.
AMA YILLARI GERİ SARAMAZSİNİZ.benim gibi böyle aciktan okumaya çabalarsınız...

evet çok doğru bir tesbit.bizim evliligimizde sevgi var eminim ama SAYGI yok.
ama SAYGI olmayinca sevginin bir anlamı olmuyor...

keşke kendi ayaklarımın üzerinde durabilseydim.bir mesleğim olsaydı diyorum..
bu kadar çok çekmezdim.yada benim gücümun farkında olurdu belki bana böyle davranamazdi.

onun için bütün kizlara rica ediyorumLÜTFEN KIZLAR LÜTFEN OKUYUN.
KENDİ AYAKLARINIZIN ÜZERİNDE DURUN.ÇALIŞMAK İSTEMESENİZ BİLE MESLEGİNİZ OLSUN.
İLERDE BAŞINIZA NE GELECEĞİNİ BİLEMEZSİNİZ.BIRAKİN AŞK MEŞK İŞLERİNİ.OKUYUN.AŞK HER ZAMAN KARSİNİZA ÇIKAR.
AMA YILLARI GERİ SARAMAZSİNİZ.benim gibi böyle aciktan okumaya çabalarsınız...

Saygı olmayınca sevgi de bitiyor zaten, o yüzden seviyorum diye devam etmek mantıklı değil.İnsan yeter ki istesin yine sever ama saygı kolay elde edilen bir şey değil..Bunun farkında olmanız bile o kadar güzel bir şey ki en azından pes etmiyorsunuz.Çabalayın okumak için mesleğinizi elinize almak için çabalayın.Bu hayatta kendiniz için yaşıyorsunuz bir başkası için değil.

herkese merhaba.
5 yıllık evli 22 yaşında.bir çocuk annesiyim.
bu dünyada BİR ALLAH TAN BİRDE EVLADİMDAN BAŞKA KİMSE YOK.
Anne babam vefat etti.iki abim var ama YOKLAR...

eşim eskiden beni çok severdi.
çok iyiydik.ama son 1 yıldır hiç iyi değiliz.resmen soğudum ondan.
çok terbiyesiz biri.ve her fırsatta seni boşayacagim o..spu diyen biri.

hiç uymuyoruz kızlar.akla kara gibiyiz.
müzik zevkimiz bile ayrı.ee bunda ne var diyeceksiniz.
ben pop,rack dinlesem kiziyor yadirgiyor saygı duymuyor.

çok değişik birşey.
agzi çok pis.yazın artık son raddeye geldi.ben kayınpederimi aradim.(çünkü başka kimsem yok.ve kprim öz babam gibidir)
BABA GEL BU İŞİ TEMİZLE.BU İŞ BİTSİN ARTIK DAYANAMIYORUM dedim.
kprim yaşlı adam.kızım derdiniz ne dedi.
sakin bir delilik yapma ben oraya geliyorum dedi(18saatlik mesafe var aramızda).

kp rim telefonda 1 saat dinledi beni.
hem ağladım hem anlattim.HER KAVGADA SENİ BOSAYACAGİM DİYOR.
KİZİNCA O..SPU DİYOR.YETER ARTIK DAHA GİTMİYOR.dedim.
telefonu ona ver dedi.eşime uzatıyorum telefonu almiyor.
alsana dedim.soylesene babana derdini.neden susuyorsun dedim.
telefonu aldı efendim dedi.bizim ki sadece dinliyor.hiç ses yok.telefonu kapattı.

başladı bana kızmaya sen ne yapmaya çalışıyorsun diye.
bende dedim.BIKTIM SENİN İKİDE BİR BENİ BOŞANMAKLA TEHDİT ETMENDEN .
BOŞARSAN BOŞA...

kprim her gün beni aradı kızım ben cok hastalandim gelemiyorum
biletini ayirttim al cocugu yanıma gel biraz kafanız dagilsin dedi.(eşime telefonda o yuva bozulursa seni evlatlıktan silerim.o kızı bir daha uzmeyeceksin demiş.çünkü eşimin dengesizliginden başka bir derdimiz yoktu.)

neyse gittim köye.kprim 1 2 gün hiç konuyu acmadi.(o benim anlatmami beklemis)
tabi köye gittim kıymete bindim bizimki hergün arıyor.
kayinperimde kayinvalideme diyormuş"bunlar nasıl boşanmak istiyorlar.baksana telefon hiç susmuyor "demiş.

1ay sonra geldim eve.eşim 180 derece dönmüş.bana bir kıymet bir değer anlatamam.
ama bu son 1 haftadır yine huzursuzum.evdeyim çalışmıyorum.tek sosyal aktivitem kadınlar kulübü.
bana KİZİNCA kim bilir orda ne b.k yiyorsun diyor.

yine almiş eline telefonu.bir gün kıracağım onu göreceksin diyor.
benimle sadece cinsellik yasayacagi zaman iyi geçiniyor.on da da hastayım desem.
yada istemiyorum desem yine kavga çıkarıyor.

ACABA SENDEN NE ZAMAN KURTULACAGİM diyor.KALBİM ÇOK ACİYOR kızlar.dayanamıyorum artık.
ben eski kocamı istiyorum.gozlerimin içine bakan.SAna kurban olurum,herşeyim diyen kocamın istiyorum...

yada RABBİM BANA BAŞKA KAPILAR AÇSIN İSTİYORUM.ARTIK DAYANAMIYORUM.....
çok değişik birşey. AYNEN ESKI SEVGILIM...

tek sosyal aktivitem kadınlar kulübü.
bana KİZİNCA kim bilir orda ne b.k yiyorsun diyor. aynen yıne eskı sevgilimin hareketi
ve bızde cınsellık olmasada opmek ıstedıgınde opturmdıgımde aynen yıne senın duydugun lafları duydum

duzelmedı
2 yıl bekledım duzelmedı
ılk 3 yılımız ıyıydı
ayrıldk
baskasıyla sözluyum
oda arkamdan aglanıyor :D
gecmıs olsn ALLAH kurtarsın felaket bı durum ki hele bırde sen evlısın sevgılı deıl:(

Saygı olmayınca sevgi de bitiyor zaten, o yüzden seviyorum diye devam etmek mantıklı değil.İnsan yeter ki istesin yine sever ama saygı kolay elde edilen bir şey değil..Bunun farkında olmanız bile o kadar güzel bir şey ki en azından pes etmiyorsunuz.Çabalayın okumak için mesleğinizi elinize almak için çabalayın.Bu hayatta kendiniz için yaşıyorsunuz bir başkası için değil.
şu yazdığın mesajın noktasından virgülüne sana katiliyorum.
ama suan senin mantıksız bulduğun şeyi yapıyorum.
sevgi var çaba göstereyim diyorum.bazen tökezliyorum ama yinede çabalıyorum.
belkide başka alternatifim yok ondan bu kadar çok çaba sarfediyorum,bilmiyorum....

şu hayatta kimsesizlik kadar acı birşey yok...

eşimle kavga ettiğimizde kayınpederim benden yana olunca anladım.
ne güzelmis arkanda birinin olması...eşim geri tepti anneside benim gibi
hiç kimsesi yok.o da benden yana olunca.eşim asıl sahipsizin kendi olduğunu anladı.

çok değişik birşey. AYNEN ESKI SEVGILIM...

tek sosyal aktivitem kadınlar kulübü.
bana KİZİNCA kim bilir orda ne b.k yiyorsun diyor. aynen yıne eskı sevgilimin hareketi
ve bızde cınsellık olmasada opmek ıstedıgınde opturmdıgımde aynen yıne senın duydugun lafları duydum

duzelmedı
2 yıl bekledım duzelmedı
ılk 3 yılımız ıyıydı
ayrıldk
baskasıyla sözluyum
oda arkamdan aglanıyor :D
gecmıs olsn ALLAH kurtarsın felaket bı durum ki hele bırde sen evlısın sevgılı deıl:(

hadi yaaa
bizimkinin ikizi olmasın O:19:
çok can sıkıcı bir durum...cinler tepeme çıkıyor...hayır ben onu işe gitti biliyorum
ama ne malum ne yaptığı dimi ama.işte mi değilmi eminmiyim????yoook .bunu söylemek geliyor ıçimden ama lanet olsun susuyorum....:36:

şu yazdığın mesajın noktasından virgülüne sana katiliyorum.
ama suan senin mantıksız bulduğun şeyi yapıyorum.
sevgi var çaba göstereyim diyorum.bazen tökezliyorum ama yinede çabalıyorum.
belkide başka alternatifim yok ondan bu kadar çok çaba sarfediyorum,bilmiyorum....

şu hayatta kimsesizlik kadar acı birşey yok...

eşimle kavga ettiğimizde kayınpederim benden yana olunca anladım.
ne güzelmis arkanda birinin olması...eşim geri tepti anneside benim gibi
hiç kimsesi yok.o da benden yana olunca.eşim asıl sahipsizin kendi olduğunu anladı.

Başka alternatifim yok diye bir şey yok alternatifler sende canım benim.Şu an olmayan saygı o sevgiyi de yok edecektir bunu aklından çıkarma olur mu.Dilerim ki eşinle tüm sorunları ortadan kaldırırsınız, her şey güzel olur fakat sen elinden geleni yaptın yapıyorsun da.Olmuyorsa vardır bir hayrı.Allah iyi insanları yanımızdan ayırmasın, kötüleri ise geç olmadan alsın götürsün bizden.

Başka alternatifim yok diye bir şey yok alternatifler sende canım benim.Şu an olmayan saygı o sevgiyi de yok edecektir bunu aklından çıkarma olur mu.Dilerim ki eşinle tüm sorunları ortadan kaldırırsınız, her şey güzel olur fakat sen elinden geleni yaptın yapıyorsun da.Olmuyorsa vardır bir hayrı.Allah iyi insanları yanımızdan ayırmasın, kötüleri ise geç olmadan alsın götürsün bizden.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.çok sağol....

1 senedir mi var esinizin maddi sikintisi? Maddi sikintiyla birlikte mi basladi sorunlariniz? Senelerce iyi gecindiniz de bir anda mi boyle oldu esiniz? Anlayamadim. Sizin davranislarinizda bir degisiklik var m i esinize etki etmis olabilecek? Gerci yine de esinizi hakli cikarmaz ama en azindan gidisata yön verebilirsiniz belki. Hakkinizda hayirlisi olsun. İsterseniz biraz cekin kendinizi. Sahipsizim lafini cikarin hayatinizdan ve asla esinize bunu demeyin.

Son düzenleme:
Back