Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuyu mecburen 2. Ye açıyorum. Kürtaj yaşayıp sonrasında yumurtlama dönemi ilişki sonrası (ertesi gün) kanama yaşadım. Adetli gibi bir his vardı. Yaşayan var mı buna benzer bir durum yaaaa ...
Konuyu mecburen 2. Ye açıyorum. Kürtaj yaşayıp sonrasında yumurtlama dönemi ilişki sonrası (ertesi gün) kanama yaşadım. Adetli gibi bir his vardı. Yaşayan var mı buna benzer bir durum yaaaa ...
Ben de yasadim birkaç ay çok az kanamalar.Dr.sorun degilcdedi.fakat asil bebek rahme tutulduğunda ufak kanamalar tehlikeli oluyor.düşük olmasin diye ilaç veriyor.bazen fitil bazen hap.ben boyle birşey yasamistim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar!
Kızım 14 yalında. ilk Adetini 8 ay önce gördü. Ama bu adet çok farklıydı kötüydü. Olmadan 1 gün önce karın kasık ağrıları başladı. Ancak bu işin garip tarafı 1 gün sürdü. Tamda sınavlarından 1 gün önce olduğu için stresten dolayı erken kesilmiştir diye düşündüm. Ancak 8 ay boyunca hala olmaması çok düşündürü sizce doktara götürmeli miyim? Yoksa böyle şeyler ergenlikte normal midir? Endişelenmeli miyim??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar!
Kızım 14 yalında. ilk Adetini 8 ay önce gördü. Ama bu adet çok farklıydı kötüydü. Olmadan 1 gün önce karın kasık ağrıları başladı. Ancak bu işin garip tarafı 1 gün sürdü. Tamda sınavlarından 1 gün önce olduğu için stresten dolayı erken kesilmiştir diye düşündüm. Ancak 8 ay boyunca hala olmaması çok düşündürü sizce doktara götürmeli miyim? Yoksa böyle şeyler ergenlikte normal midir? Endişelenmeli miyim??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi