canım baktm ben senin günlerne yorumcudan, mart nisan ayında ağırlık kız olarak çıkıyo hatta mayıs haziran ayları bile kız çıkıyo eğer acelen yoksa bence sen 2012 yılında düşünme yaşında küçük bekle 2012 ayları hep kız veriyo sana ben yorumcuya göre yaptım benimde bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum şu anda 9 haftalık cinsiyeti belli değil gününe saatine kadar dikkat ederek yaptım bakalım benimki tutacakmı :))))))
ben uye olmak istiyorum fakat kartimi kabul etmiyor 0995 numarali hata veriyor...anlayamadim.
Ben baska bi yerde hesaplattirdim mart ve nisan ayi icin erkek cocugu diyor bana.bir kizim var eger hayirliysa oglum olmasini cok istiyorum.ben bakamadim,bana da bakan olursa minnettar olurum ona.
Dt 18.12.1988 saat9-00
sat 22 ekim
hamile kalmayi pilanladigim ay --mart-nisan
adet dongum 28gun
lutfen cok rica ediyorum....
merhaba kızlar bende denedim ama beceremedim bana da bakarmısınız? çok teşekkür ederim .)
sat 11 temmuz 2011
ilişki tarihi 27 temmuz 2011
adet döngüm 28 gün
doğum tarihim 27.07.1985
yaaaaa.
bana 2 dr hesaplamisti 2si de mart ayi icin erkek demisti.bastan sona kadar.ama internet hesaplayicilari 2013den erkek diyor.aslinda oluruna birakmak lazim,Allah biliyor verecekse o verecek,kendimizi parcalamakla degil :) ama seni merak ettim insallah Allah istedigini verir canim.tabi en onemlisi saglikli ve hayirli evlat olmasi.cinsiyeti belli olunca bana da haber verir misin?
bu arada cok tesekkur ederim baktigin icin,Allah razı olsun
merhaba kızlar bende denedim ama beceremedim bana da bakarmısınız? çok teşekkür ederim .)
sat 11 temmuz 2011
ilişki tarihi 27 temmuz 2011
adet döngüm 28 gün
doğum tarihim 27.07.1985
canım
nasıl hesaplatma yaptırdın dr a nasıl bir hesap çok merak ettim..
canım nerede hesaplattırdın rica etsek bizede verir misin
ben de bakamıyorum lütfen yardım
üyelikde ücret falan talep ediliyor nasıl baktığınızı da bilmiyorum ama sonucu merak ettim
**benim ilk adet başlangıcım bu ay 25 Ekim
**doğum tarihim 07.07.1982 saat:07:00
19 kasım gece 00.00 a kadar erkek 20-21-22-23 kasım kız
özel mesaj atamıyorum....
Arkadaşlar yorumcuya göre bebek cinsiyeti doğru ya da yanlış çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?