22 eylül gece 12 den 23 eylül gece 12 ye kadar kız...25-26-27-28-29-30 gece 12 ye kadar kız 1 ekim gece 12 ye kadar erkek
SAT 1 temmuz ilişki tarihim 18 temmuz adet döngüm 30 gün, çünkü yın hangi günü adet oluyorsam diğer ayın aynı günü veya 1-2 gü sonrasında adt görüyorum adet döngüm 28 gün değil. bu durumdahangi günlerde ilişikim olsaydı erkek bebek beklerdim.
teşekkür ederim canım bu ay kız ayı desene
tam yumurtlama günleri kız malesef....Ama Allahın işi bi bakmışız erkek olmuş umudumu kaybentmeyeyim...
canım ya bide aralık baksana bana
yaklaşık aynı tarihler le
17 aralık kız 18 aralık saat 14.48 den gece 00.00 a kadar erkek 19-20-21 tekrar kıza dönüyo
Ocak baktım sana 14-15 -16 ocak kız 17-18 ocak tam erkek veriyo
arkadaşlar ben bu ay denedim şimdi sonucu bekliyorum gebelik testi yapmayı ama bu yorumcu işini çok merak ettim bende rica etsemde bakabilirmisiniz bi zahmet:)
sat:28 ekim
doğ tar:12/07/83
denemeler 6-8 kasım
Bbakarım da bunun için doğum tarihin ve sat ve ilişki günlerini yazarsan bakarım?Arkadaşlar,Yorumcu.com baby choice gibi birşey yani,
olcayolcay21 Allahım gönlüne göre versin inşallah dilediğin gibi olur ama, ben bu yorumcuya filan inanmıyorum, önemli olanın yumurtlama günleri olduğunu düşünüyorum, çünki bi çok arkadaşımda da bu takvimlerin tutmadığını gördüm. İnşallah gönlünde yatan olur canım, sevgiler.
yorumcu ve çin takvimine göre hamile kaldım erkek olsun diye ama dün ultrasonda kıza benzediğini söyledi doktor bacaklarını bağdaş kurmuş göremiyorum dedi kız gibi geldi bana dedi çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
doktor ayrıntılı ultrasonda belli olur dedi bende eyüp ekiciden pazartei için randevu aldım bakalım ne diyecek((((
yorumcu ve çin takvimine göre hamile kaldım erkek olsun diye ama dün ultrasonda kıza benzediğini söyledi doktor bacaklarını bağdaş kurmuş göremiyorum dedi kız gibi geldi bana dedi çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
doktor ayrıntılı ultrasonda belli olur dedi bende eyüp ekiciden pazartei için randevu aldım bakalım ne diyecek((((
yumurtlama günü takibini yorumcudan yaparak denedim ikili tarama testi sonucuna baktım az önce internetten serbest betahcg 14,5 çıkmış 50 nin altında olursa erkek olur falan diye bazı sitelerde yazıyo ama arkadaşımın 61,3 çıktı onun erkek buda gerçek değil anlaşılan pazartesi saat 11 de ankaranın ünlü ultrasoncusundan randevum var sanıyorum kızmı erkekmi net olarak söyler öğrenir öğrenmez yazarım tabi kız derse biraz geç yazabilirim kendimi toplamam biraz zaman alır
egemcim öncelikle sana ama burdaki tüm arkadaşlarıma da yazmak istiyorum...benim yorumcuya göre kız olması gereken günlerde olmuştu ilişkim...tabi benim kaza sonucu oldu bilmiyordum kız günü olduğunu sağolsun egem bakmıştı bana..sevinmiştim belki kızım olur diye..ama dün dr 2. ye oğlum olacağını söyledi...yani umudunuzu hiçbirşeye bağlamayın..sadece allahtan dileyin..o ne isterse o oluyor...vardır herşeyde bir hayır...kız nasip ettiyse bana elbet verir..ama etmediyse 2 oğlumu da dünyaya değişmem...herkesin gönlünde olanı versin inşallah rabbim...
dr 10 ve 12.haftada erkek dedi...16.haftada kuzum açmadı göremedik..bugün 19.hafta ve dr bu sefer kesin kızın olacak dedi...egem yorumcu bundada tuttu...oğlumdada tutmuştu...inanılmaz mutluyum..rabbime sonsuz şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?