• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yorumcuya göre bebek cinsiyeti doğru ya da yanlış çıkan var mı?

dr 10 ve 12.haftada erkek dedi...16.haftada kuzum açmadı göremedik..bugün 19.hafta ve dr bu sefer kesin kızın olacak dedi...egem yorumcu bundada tuttu...oğlumdada tutmuştu...inanılmaz mutluyum..rabbime sonsuz şükürler olsun...

hayırlı olsun saglıcakla kavus kuzuna ıns sevındım cnm ya darısı bızım basımız ıns erkek olarak:)

Canım çok sevindim..peki kız olması başka birşey yaptın mı?diyet yumurtlama takibi falan.İlişkin ne zaman olmuştu çok soru sordum.İnan ki senin adına çok sevindim.Sağlıcakla kucağına almayı ALLAH nasip etsin.

saol hayatım...hiçbirşey yapmadım...çünkü benim bu meleğim kaza sonucu oldu...beklemiyorduk..ilişkimde yumurtlamadan 3 gün önce falandı..tam yumurtlama günümde de oldu ama o zaman korunmuştuk...allahıma çok şükür ki bana kız annesi olmayı da nasip etti...inşallah kucağıma da alırım sağlıcakla...senin için de dua edicem arkadaşım...sağlıklı ve hayırlı bi erkek evlat sahibi olman dileğiyle...

saol hayatım...hiçbirşey yapmadım...çünkü benim bu meleğim kaza sonucu oldu...beklemiyorduk..ilişkimde yumurtlamadan 3 gün önce falandı..tam yumurtlama günümde de oldu ama o zaman korunmuştuk...allahıma çok şükür ki bana kız annesi olmayı da nasip etti...inşallah kucağıma da alırım sağlıcakla...senin için de dua edicem arkadaşım...sağlıklı ve hayırlı bi erkek evlat sahibi olman dileğiyle...

ALLAH razı olsun canım dualar aslında yeterli ama uğraşıyoruz işte...Hamileyken dua edince daha çabuk kabul oluyormuş...

merhaba, yedi haftalık hamileyim. bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. yorumcu dan bakmayı beceremedim. rica etsem yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
ALLAH razı olsun canım dualar aslında yeterli ama uğraşıyoruz işte...Hamileyken dua edince daha çabuk kabul oluyormuş...

Egemcim yaa bıde benımkıne bakabılcen mı ...cok merak edıyorummmmmmm :D daha oncede mesaj yazmıstım...asagıya kopyaladım ;) TESEKKURLERRRRRR

bende rica edebılır mıyım kızlar :) her ayın 13 unde adet oluyorum ve 7gun suruyor.. ocak ve subat ıcın hangı tarıhler erkek ıcın uygun olur ? COK TESEKKURLER...

ilk adet tarıhım: 13 kasım
son adet tarıhım :19 kasım olacak
dogum tarıhım : 17.07.1982

yumurtlama günü takibini yorumcudan yaparak denedim ikili tarama testi sonucuna baktım az önce internetten serbest betahcg 14,5 çıkmış 50 nin altında olursa erkek olur falan diye bazı sitelerde yazıyo ama arkadaşımın 61,3 çıktı onun erkek buda gerçek değil anlaşılan pazartesi saat 11 de ankaranın ünlü ultrasoncusundan randevum var sanıyorum kızmı erkekmi net olarak söyler öğrenir öğrenmez yazarım tabi kız derse biraz geç yazabilirim kendimi toplamam biraz zaman alır :50:

olcayolcay bebeğinin cinsiyeti belli oldumu kesin.nedir cinsiyeti.

egem nerelerdesin...halen yorumcuda kayitlimisim? bende ocak ayinda kayit olcam ama verdigi günlermi iliski olmali yada??

Son düzenleme:
olcayolcay bebeğinin cinsiyeti belli oldumu kesin.nedir cinsiyeti.

ben bebeğimi kaybettim düşük yaptım 14 haftada ama bir hafta öncesinde yüzde yüz kız demişti doktor
yorumcu çin takvimi bu gibi şeyler tutmadı bende hayırlısı kız yada erkek bebeğimi kaybettim çok üzüldüm evde geldi bebek arkadaşlar baksaydın görürdün falan dediler ama ben bakamadım çok kanamam vardı acil dr a gitmem gerekiyodu
allah isteyen herkeze nasip etsin kız yada erkek hayırlısını versin

ben bebeğimi kaybettim düşük yaptım 14 haftada ama bir hafta öncesinde yüzde yüz kız demişti doktor
yorumcu çin takvimi bu gibi şeyler tutmadı bende hayırlısı kız yada erkek bebeğimi kaybettim çok üzüldüm evde geldi bebek arkadaşlar baksaydın görürdün falan dediler ama ben bakamadım çok kanamam vardı acil dr a gitmem gerekiyodu
ay canım ya çok üzüldüm.

kız yada erkek ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah...
bende hamileyim canım.5 gündür kanamam var kız yada erkek olmasını geçtim benimle kalması için dua ediyorum.Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhh....
inşallah eğer istiyorsan en kısa zamanda ra bbim hayırlı sağlıklısını nasip etsin sana...

merhaba kızlar bende burdan bebegim için cinsiyet tahmini istemiştim günlerini tam olarak biliyordum erkek çıktı yorumcuda ve sonuç erkek :))

canım üzüldüm,çok geçmiş olsun.ALLAH hayırlı olanı nasip etsin..

Back
X