• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yorumcuya göre bebek cinsiyeti doğru ya da yanlış çıkan var mı?

22 eylül gece 12 den 23 eylül gece 12 ye kadar kız...25-26-27-28-29-30 gece 12 ye kadar kız 1 ekim gece 12 ye kadar erkek

SAT 1 temmuz ilişki tarihim 18 temmuz adet döngüm 30 gün, çünkü yın hangi günü adet oluyorsam diğer ayın aynı günü veya 1-2 gü sonrasında adt görüyorum adet döngüm 28 gün değil. bu durumdahangi günlerde ilişikim olsaydı erkek bebek beklerdim.

arkadaşlar ben yorumcudaki erkek taihlerine göre yaptım şu anda 11 haftalık cinsiyeti belli değil aralığın ilk haftası ikili tarama var belki ultrasona girdiğimde görürler belli olursa hemen yazıcam.
Şu anda 14 haftalık hamile olan çok yakın bir akadaşım var arkadaşımda tutuyo ağustos ve eylül erkek çıkıyo dün ultrasonda erkek dediler....

Şu anda benim bebeğimin cinsiyetini görüp söyleyecek bir ultrason yada dr bulsam hemen giderim aralığı hiç beklemem ama kime sorduysam görmeyiz erken dedi bekliyorum umarım tutar

teşekkür ederim canım bu ay kız ayı desene :43:
tam yumurtlama günleri kız malesef....Ama Allahın işi bi bakmışız erkek olmuş umudumu kaybentmeyeyim...
canım ya bide aralık baksana bana
yaklaşık aynı tarihler le

17 aralık kız 18 aralık saat 14.48 den gece 00.00 a kadar erkek 19-20-21 tekrar kıza dönüyo

Ocak baktım sana 14-15 -16 ocak kız 17-18 ocak tam erkek veriyo

17 aralık kız 18 aralık saat 14.48 den gece 00.00 a kadar erkek 19-20-21 tekrar kıza dönüyo

Ocak baktım sana 14-15 -16 ocak kız 17-18 ocak tam erkek veriyo

yok valla bana erkek gözükmüyo bu yorumcuda :43:
yumurtlama günlerim hep kız zamanına denk geliyooo:26:
bi ihtimal uyan ocak 18
çook sağol canım benim:16::16:
bebişin cinsiyetini öğrenince yaz buraya mutlaka beklerim

merhaba yazılarınızı okudum pek anlamadım ggenelde yumurtlama tarıhınden once olursa kız sonra olursa erkek dıye duymustum kız hucreler daha dayanıklıymıs cok yasıyomus ama yorumcu da ole bısı yok sanırım rıca etsem bana da bakarmısınız adet dongum 27_28_29 aralık ocak aylarında dusunuyorum sat im 16 kasım cevabınızı beklıyorum

bende rica edebılır mıyım kızlar :) her ayın 13 unde adet oluyorum ve 7gun suruyor.. ocak ve subat ıcın hangı tarıhler erkek ıcın uygun olur ? COK TESEKKURLER...

ilk adet tarıhım: 13 kasım
son adet tarıhım :19 kasım olacak
dogum tarıhım : 17.07.1982

yorumcu ve çin takvimine göre hamile kaldım erkek olsun diye ama dün ultrasonda kıza benzediğini söyledi doktor bacaklarını bağdaş kurmuş göremiyorum dedi kız gibi geldi bana dedi çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
doktor ayrıntılı ultrasonda belli olur dedi bende eyüp ekiciden pazartei için randevu aldım bakalım ne diyecek:(((((

olcayolcay21 Allahım gönlüne göre versin inşallah dilediğin gibi olur ama, ben bu yorumcuya filan inanmıyorum, önemli olanın yumurtlama günleri olduğunu düşünüyorum, çünki bi çok arkadaşımda da bu takvimlerin tutmadığını gördüm. İnşallah gönlünde yatan olur canım, sevgiler.

olcayolcay21 Allahım gönlüne göre versin inşallah dilediğin gibi olur ama, ben bu yorumcuya filan inanmıyorum, önemli olanın yumurtlama günleri olduğunu düşünüyorum, çünki bi çok arkadaşımda da bu takvimlerin tutmadığını gördüm. İnşallah gönlünde yatan olur canım, sevgiler.

yorumcu çin takvimi diyetler yumurtlama günleri tek çift günler ne duyduysam hepsini uyguladım ama kıza benziyor dedi doktor allah herkezin gönlündekini versin

yorumcu ve çin takvimine göre hamile kaldım erkek olsun diye ama dün ultrasonda kıza benzediğini söyledi doktor bacaklarını bağdaş kurmuş göremiyorum dedi kız gibi geldi bana dedi çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
doktor ayrıntılı ultrasonda belli olur dedi bende eyüp ekiciden pazartei için randevu aldım bakalım ne diyecek:(((((

Canım inşallah erkektir.Ben de seni merak ediyordum.peki cinisiyet için erken değil mi senin?Başka hangi yöntemleri uygulamıştın.Biz de canımız cıkıyor herşeyi uydurucağız diye.ALLAH demek neyi kısmet ettiyse..Kısmetten öte olmuyor demek ki..Diğer doktora gidince yazar mısın lütfen?

Canım sen tam yumurtlama gününe denk getirdin mi, yumurtlama öncesi ve sonrası sık ilişki ile kız diyorlar, tam yumurtlama günü ve sonrası ise daha çok erkek tutma olasılığı yüksekmiş bunu da uygulamışmıydın? keşke dr yanılmış olsa ve gönlünden geçen olsa, eşler de etkiliyor, o istiyorsa kadın da daha çok stres yapıyor haklısın ama sanırım her halukarda yani herşeyi uyguladıysan Allahın bahşettiği oluyor ve hayırlısını nasip etsin canım, başka dr git sonucu bize de bildir ve lütfen çok fazla kendini üzme...

yumurtlama günü takibini yorumcudan yaparak denedim ikili tarama testi sonucuna baktım az önce internetten serbest betahcg 14,5 çıkmış 50 nin altında olursa erkek olur falan diye bazı sitelerde yazıyo ama arkadaşımın 61,3 çıktı onun erkek buda gerçek değil anlaşılan pazartesi saat 11 de ankaranın ünlü ultrasoncusundan randevum var sanıyorum kızmı erkekmi net olarak söyler öğrenir öğrenmez yazarım tabi kız derse biraz geç yazabilirim kendimi toplamam biraz zaman alır :50:

yumurtlama günü takibini yorumcudan yaparak denedim ikili tarama testi sonucuna baktım az önce internetten serbest betahcg 14,5 çıkmış 50 nin altında olursa erkek olur falan diye bazı sitelerde yazıyo ama arkadaşımın 61,3 çıktı onun erkek buda gerçek değil anlaşılan pazartesi saat 11 de ankaranın ünlü ultrasoncusundan randevum var sanıyorum kızmı erkekmi net olarak söyler öğrenir öğrenmez yazarım tabi kız derse biraz geç yazabilirim kendimi toplamam biraz zaman alır :50:

cnm ya uzulme nolur eger olmuyorsa rabbım bunu hayırlı kıldı demekdır ama ıns gonlundekı olur ıns dr yanılmısdır cnm ..
kızlar su varkı ben buna emın oldum yumurta takıbını mutlaka dr kontrolunde yaptırmamız lazım yorumcu nerden bılsın bızım vucudumuzdakı yumurtanın catlamasıını buyumesını tabıkı cat ıgnesıde önemlı

egemcim öncelikle sana ama burdaki tüm arkadaşlarıma da yazmak istiyorum...benim yorumcuya göre kız olması gereken günlerde olmuştu ilişkim...tabi benim kaza sonucu oldu bilmiyordum kız günü olduğunu sağolsun egem bakmıştı bana..sevinmiştim belki kızım olur diye..ama dün dr 2. ye oğlum olacağını söyledi...yani umudunuzu hiçbirşeye bağlamayın..sadece allahtan dileyin..o ne isterse o oluyor...vardır herşeyde bir hayır...kız nasip ettiyse bana elbet verir..ama etmediyse 2 oğlumu da dünyaya değişmem...herkesin gönlünde olanı versin inşallah rabbim...

dr 10 ve 12.haftada erkek dedi...16.haftada kuzum açmadı göremedik..bugün 19.hafta ve dr bu sefer kesin kızın olacak dedi...egem yorumcu bundada tuttu...oğlumdada tutmuştu...inanılmaz mutluyum..rabbime sonsuz şükürler olsun...

dr 10 ve 12.haftada erkek dedi...16.haftada kuzum açmadı göremedik..bugün 19.hafta ve dr bu sefer kesin kızın olacak dedi...egem yorumcu bundada tuttu...oğlumdada tutmuştu...inanılmaz mutluyum..rabbime sonsuz şükürler olsun...

Canım çok sevindim..peki kız olması başka birşey yaptın mı?diyet yumurtlama takibi falan.İlişkin ne zaman olmuştu çok soru sordum.İnan ki senin adına çok sevindim.Sağlıcakla kucağına almayı ALLAH nasip etsin.

Back
X