son adet gununden önce şubat 25/26/ 27
eger adet sonrası kaldıysam 17/18/19 tatlım saol sen fıkrını söyle bende doktorun ne dedıgını :))))))
kız catlatacaksınız ınsanı söleyın hadı :))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger adet sonrası kaldıysam 17/18/19 tatlım saol sen fıkrını söyle bende doktorun ne dedıgını :))))))
adet sonrası kalmışsındır ne zaman kaldığını doktor bilmiyor mu son sat olarak neyi alıyor ki..Ben son sat 9 mart alıp bakıyorum.
17-18-19 mart erkek gülüm..
erkek :)) demişti
egem özelden tarih verdim canım banada bakarsan musait olunca sevi,nirim:)))
bu ay 1 kasım 10 kasım arası deneme yaparım....
teşekkür ederim...
egemcim adet düzenine 28 yada 30 yazıncada değişiyormu verilen günler.bana sanki yum günü ve sonrasını hesaplıyormuş gibi geldi ne dersin.regl düzenini değişince farklı sonuç çıkıyorsa bu demek.sonuçta eğer ay yöntemini dikkate alıyorsa değişmemesi gerek.....
merhaba kızlar,
ben de yorumcudan bakamadim bir turlu uye olduysam da rca etsem benim icin de bakar misiniz?
dogum tarihim 12.05.1979 saat 02:30
sat: 22.08.2011
hamile kaldigim gun 04.09.2011
28 gunde adet oluyorum
slm
baktım yorumcudan senin tarihlerine
03.09.2011 gece 00,00 dan sonra erkek 04.09.2011 de haile kaldığına eminsen erkek gözüküyo bebeğin umarım gönlündekiir....
evet, aşılama ile oldugu icin biliyorum,
bu erkek diyen ilk yontem diğer cin, rus hersey kız demisti bakalım hayırlısı:))
cinsiyeti belli olduğunda yazarsan sevinirim..
bende bu yönteme göre yaptım 13-15 eylül erkekti o tarihlerde ilişkiye girdik şu anda 8 haftalık hamileyim bir tane kızım var çok meraak ediyorum sağlıklı sıhhatli erkek olur inşallah bebeğim :)))))
Canım çin takvimini hangi yıla bakıyorsun peki...benim onda hep kafam karışıyor.örneğin 2011 den doğum tarihini çıkartıp direk o yaşa mı yoksa bir yaş ekliyor musun?bazıları bir yaş ekliyor da ...
merhaba rica etsem banada bakarmısın doğum tarihim 23/04/1985 sat 31 ağustos ilişki günlerim tam aklımda değil teşekkür ederim şimdiden periyodum 30 gun ilişki günlerim sanırım 11-13-15-26 eylul ama tahmını
Ben uye olmak istiyorum fakat kartimi kabul etmiyor 0995 numarali hata veriyor...anlayamadim.
Ben baska bi yerde hesaplattirdim mart ve nisan ayi icin erkek cocugu diyor bana.bir kizim var eger hayirliysa oglum olmasini cok istiyorum.ben bakamadim,bana da bakan olursa minnettar olurum ona.
Dt 18.12.1988 saat9-00
sat 22 eKİM
hamile kalmayi pilanladigim ay --mart-nisan
adet dongum 28gun
lutfen cok rica ediyorum....