- 20 Haziran 2019
- 15
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi Esmerella51
-
Yok hiç böyle olmamistimValla varsa cikar zaten canim gec dollenme degilse. Daha once boyle olmusmuydu?
Çocuk ta istyorum yani çıkmazsa üzülürüm diyede korkuyorumYok hiç böyle olmamistim
Yarın sabah ac karnına yapmam daha doğru olur sanırım ilk idrarla yapılması daha ıyiymis internetten araştırmıştımKorkunun ecele faydasi yok yapin testi
Eger varsa simdide cikar benim öyle cikmisti meselaYarın sabah ac karnına yapmam daha doğru olur sanırım ilk idrarla yapılması daha ıyiymis internetten araştırmıştım
Teşekkür ederim yapıyım inş Allahım banada hayırlı sağlıklı bir evlât verirEger varsa simdide cikar benim öyle cikmisti mesela
Allah gönlünüze göre versin InsAllah güzel haberler verirsinizTeşekkür ederim yapıyım inş Allahım banada hayırlı sağlıklı bir evlât verir
Veririm canm inş çok saolAllah gönlünüze göre versin InsAllah güzel haberler verirsiniz
Hiç fark etmez hamileysen çıkarYarın sabah ac karnına yapmam daha doğru olur sanırım ilk idrarla yapılması daha ıyiymis internetten araştırmıştım
Tamm haber ederim çok heyecanlandım çok teşekkür ederimBenimde dediğiniz gibi çok az kahverengi leke olmuştu testte çıkar hamileyseniz ilk idrarı beklemenize gerek yok bize de haber verin
Yapın yapin simdi varsa cikar bir tanede sabah erkenden
Şuan elimde 1 tane test var ve kıbrısta yaşadığım için merkeze gitmem çok zor şimdimi yoksa sabah mi yapsam kararsız kaldm
Kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama test yaptım ve tek çizgi cıktı çok üzüldüm tekrar teşekkür ederimValla varsa cikar zaten canim gec dollenme degilse. Daha once boyle olmusmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?