Altın ve hisse senedi. Kısa vade için hisse senedi. Uzun vade için altınArkadaşlar kendime hedef koydum haftalık belli bir miktar parayı dövize yatıracağım. Sizce Altın mı, Euro mu, Dolar mı daha kârlı?
Aranızda böyle hedefleri ve yatırımları olan var mı?
Hisse senedi nasıl oluyor hiç bilmiyorumAltın ve hisse senedi. Kısa vade için hisse senedi. Uzun vade için altın
Bence uzun vadede paranın yarisina altin yarısına dolarArkadaşlar kendime hedef koydum haftalık belli bir miktar parayı dövize yatıracağım. Sizce Altın mı, Euro mu, Dolar mı daha kârlı?
Aranızda böyle hedefleri ve yatırımları olan var mı?
Borsa topigimize beklerimAltın ve hisse senedi. Kısa vade için hisse senedi. Uzun vade için altın
Kaç yıl çalışarak 25 yaşında ev aldinizBence uzun vadede paranın yarisina altin yarısına dolar
Bu şekilde 25 yaşında ev aldım
Hm iyi fikir teşekkür ederimBence uzun vadede paranın yarisina altin yarısına dolar
Takipteyim sürekli bu biraz yorucu satım fırsatını bulur bulmaz beklemiyorum satıyorum hemen. Uzun vadedili bekletmiyorum alacağımı alıp kaçıyorumBorsa topigimize beklerimben de aynı tavsiye için gelmiştim. Ama hisse senedini de uzun vade olarak
Canım bankaların uygulamalarında hisse senedi bölümleri var ordan hesap açarak alıp sata bilirsin. Yani şöyle borsayı çok iyi takip etmen lazım. Yani gündemi. Kötü bir örnek ama yakın zamanda deprem oldu devlet yapacak ev yapımında ne gerek kum çimento cam bunları satan şirketlerin hisse senetleri satışa çıkıyor alıyorsun yükseliyor ya da düşüyor riski var o yüzden garantili Kağıtları Alman lazım. Yani sana en basitinden böyle açıklaya bilirim.Hisse senedi nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Ev aldığınızda sene kaçtıBence uzun vadede paranın yarisina altin yarısına dolar
Ne güzel ben bis kısım al sat yapayım dedim ama kıyamıyorum , düştükçe satamadim . 1 hissemle mutlu değildim biraz önce 3 te 2 sini sattım. Kara daha çabuk dönecek hisse bakıyorum.Takipteyim sürekli bu biraz yorucu satım fırsatını bulur bulmaz beklemiyorum satıyorum hemen. Uzun vadedili bekletmiyorum alacağımı alıp kaçıyorumvur kaççıyım bu konuda
Teşekkür ederimEn kolay yol Altın. Çoğu kişinin yaptığı yatırımlardan bir yol. Dilerim ki katlanır , bereketiyle gelir yatırımların
Teşekkür ederimEn kolay yol Altın. Çoğu kişinin yaptığı yatırımlardan bir yol. Dilerim ki katlanır , bereketiyle gelir yatırımların
Aynen zaten hisseye kesinlikle girmeyi düşünüyorum. Eşimin verdiği harçlıklarla Euro yaptıracağımHiç bilgin olmadan hisseye girme bence. Ama al sata uyacak sağlam hisseler var. Ben de uzun dönem altın birikimi yaptım ama şu an ekonomi şartlarında altınla ne kadar sürede bir ev araba sahibi olunur muamma...
Ama her kurusun değerli bunu unutmayiniz
Haklısınız teşekkür ederimHemen söyleyeyim,sepet en karlisi bacım.
Yani yumurtaların hepsini aynı sepete koyma ki düştüğü zaman bazıları sağlam kalsin.
Bin liran mi var? Online bankacılıktan 20 dolar, 20 Euro, 0,3 gram da altın al.
Böyle böyle birikir merak etme en karlisi bu
Bir ara altın aşırı artıyordu, daha yeni 400e aldığımız altinlar 1000e ulaşmıştı (2021 yazı) Benim kuzenim tuttu bir sürü dolarını bozdu altın yaptı.
Sonra ne oldu biliyor musun, 8 lira olan dolar artışa geçti, şimdi 19 lira.
O zaman 1000 olan altın da aradan geçen bir buçuk senede iyice yavaşladı, 1200 oldu.
Yani yarının ne getireceği belli olmaz. Bakarsın (inşallah) seçimden sonra işler degisir, ekonomiye bir bilen gelip acil eylem planı yapar, dolar Euro makul seviyelere düşer, doları olan Zarar eder. Ya da bakarsın seçim ikinci tura kalır, istikrar ortamı bozulsun diye müdahale edilir falan Haziran'da akıl almaz seviyeleri bulur... Bizim ülkenin sağı solu hiiiic belli olmaz.
O yüzden bence böl,öyle biriktir.
Ben bir süredir işsizim, ama çalışırken hem altın, hem dolar, hem Euro ,hem gümüş, hem de bitcoin alırdım az az. Şimdi o paralardan geçiniyorum, akillikik etmişim bence. Keşke biraz da borsa lotu alsaydim hatta
*Yatırım tavsiyesi değildir
Yengenc gümüşü online bankacılıktan mi alıyorsun. Ben fiziki olarak aldım geçen gün arasında fark var mı merak ettim. 14.25ti gramı ben alırken.Hemen söyleyeyim,sepet en karlisi bacım.
Yani yumurtaların hepsini aynı sepete koyma ki düştüğü zaman bazıları sağlam kalsin.
Bin liran mi var? Online bankacılıktan 20 dolar, 20 Euro, 0,3 gram da altın al.
Böyle böyle birikir merak etme en karlisi bu
Bir ara altın aşırı artıyordu, daha yeni 400e aldığımız altinlar 1000e ulaşmıştı (2021 yazı) Benim kuzenim tuttu bir sürü dolarını bozdu altın yaptı.
Sonra ne oldu biliyor musun, 8 lira olan dolar artışa geçti, şimdi 19 lira.
O zaman 1000 olan altın da aradan geçen bir buçuk senede iyice yavaşladı, 1200 oldu.
Yani yarının ne getireceği belli olmaz. Bakarsın (inşallah) seçimden sonra işler degisir, ekonomiye bir bilen gelip acil eylem planı yapar, dolar Euro makul seviyelere düşer, doları olan Zarar eder. Ya da bakarsın seçim ikinci tura kalır, istikrar ortamı bozulsun diye müdahale edilir falan Haziran'da akıl almaz seviyeleri bulur... Bizim ülkenin sağı solu hiiiic belli olmaz.
O yüzden bence böl,öyle biriktir.
Ben bir süredir işsizim, ama çalışırken hem altın, hem dolar, hem Euro ,hem gümüş, hem de bitcoin alırdım az az. Şimdi o paralardan geçiniyorum, akillikik etmişim bence. Keşke biraz da borsa lotu alsaydim hatta
*Yatırım tavsiyesi değildir