Arkadaşlar yaşadığım olayda sadece haklı olup olmadığımı sizden de duymak istiyorum?

O haklı bu haklı dan ziyade çözüme ulașması önemli .
Haklılık değil bence.

ben arayıp soruyordum öyle her dakika değil en azından günde bi kez iyi olduğunu bilmek yetiyordu.baktım ki hep ben o arıyorum onun aramasını bekledim ama boşa beklemişim.Adam beni sallmamış eksikliğimi hissetmememiş.koydu mu koydu tabi, böylece bitti. cool değildi kendisi, sevmediği kadınla birlikteydi..

Amin ins

Sonuna kadar haklısınız. 1 hafta konusulmayan iliski mi olur orada ayrilmissiniz bitmis zaten. Numaranizi degistirin

direnmek değil ben sadece adam gibi bana seni istemiyorum demesini duymak istedim.
Her haliyle belli etmiş bunu. Sadece ağzından çıkmamasına mı takıldınız? Bu kadar arayarak sizin yaptığınız da doğru değil. Her şey ortada, yol vermeliydiniz.

pinartn, post: 56118915, member: 664006"]Her haliyle belli etmiş bunu. Sadece ağzından çıkmamasına mı takıldınız? Bu kadar arayarak sizin yaptığınız da doğru değil. Her şey ortada, yol vermeliydiniz.[/QUOTE]haklısınız,çok sevdiğimden böyle oldu.

Haklısın bence ilişkide hep fedakarlık yapan olmak bir süre sonra bunlaeı yaşattırıyor insana haklısın boşver

Aramiyor sormuyor bir de arkadaşlık sitesine giriyor açıklama yapacağı yerde beyimiz artisleniyor oldu canım başka ??. Vur tekmeyi gitsin pardon da!

İlla sözlü olarak seni istemiyorum demesine gerek var mı. Davranışları yeter belli etmeye. Ayrıca sizi de aramıyorsa o dakikalar nasıl bitiyor bunu da sormak lazım

kapı açık arkanı dön ve çık istenmıyorsun artık demenın vaktı gelmış.resti çek ya amannn

direnmek değil ben sadece adam gibi bana seni istemiyorum demesini duymak istedim.

Pisman olmak istemiyorsun cunku. Aynisi basima gelmisti. Son bir ulasma cabasi gosterip kesip atmistim sonra. Bazi erkekler ayrilmak istiyorum diyemez yuze gelemez. Yaptiklarindan zaten anlarsiniz. Hicbir pismanlik duymayin ve sizi gercekten isteyen birini bekleyin

sevgilin seni istemiyor bariz belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…