Arkadaslar yarın yumurtalarım toplanıcak kısmetse transfere az kaldı..

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
Arkadaslar yarın yumurtalarım toplanıo bu sefer neler olucak bilmiorum hakkımda hayırlısı.. Tedavi olan bütün arkasaların Allah yardımcısı olsun..:emir_bebek:

canım benim inşallah güzel haberler veririsin bize dualarımız seninle allah yardımcımız olsun

Hayırlı olsun işallah ağrısız sızısız geçer umarım tez zamanda bebeklerine kavuşursun.............

neskafecim toplandimi yumurtalarin kac tane kaliteleri iyimi??transfer ne zaman???

Slm tatlım, ben biraz diger hastalardan farklıyım zaten benim sorunum biliosun ki erkek faktörü ve benim yumurtlarımın oldukca fazla oldugunu söyledi doktor verilen ilaçlara cok cabuk cevap veriosun dedi zaten bünyemin çok yumurta yaptıgını söyledi ve benden 35 tane yumurta topladılar.. Kaliteleri iyiymiş ama tatlım bizdede sperm yok kadar az morfoloji kötü oldugundan döllenme konusunda kuşkuluyum hakkımda hayırlısı umarım bu sefer gebe kalırım yumurtalarım alındıktan sonra karnımda çok şişkinlik var ve kasıklarımda çok agrrı oluştu doktora sordum bu normal dedi.. sende nasıl olmuştu cnm burdan bende hamileyim diye yazmak istiyorum artıkkk...a.s.

selam canım hayırlısıyla döllenir yumoşların da kaliteli cici embriyoların olur ve sana sıkıca tutunurlar..bu denemeni nerde yaptırıyosun canım..hayırlısıyla inşşş..:nazar:

Tatlım bu denememi alman hastanesinde yaptırıyorum doktorum ulun ulug çok ii bi doktor tabi doktor ve hastane ne kadar ii olursa olsun herşey nasip be güzelim.. tatlım yumurtalarımdan 10 tanesi orta kalitede döllendi spermlerin morfolojik sorunu oldugu için orta kalitede sanırım insallah bana sımsıkı tutunurlar arkadsım artık bende hayırlısıyla hamile kalmak istiorum.. şuan transfer tarihini bekliyorum..:nazar::1hug:

Canım yarın nasıl yapılyo bu işlem yazarsan sevinirim merak ediyorum çok acı olyomu gerçi anestezi veryolar mış ama yinede yaz herşeyi sen

X