Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar yardımm (resimli)

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
96
Adana
bi önceki actıgım konuda belirtmiştim saclarımı boyamaktan bıktım siyaha boyatıp kendi rengime dönücem ama siyaha dönmeden önce icimde kalan son rengi bakırı denemek istiyorum 3 hafta sizce yakısır mı (alıntı yapmayın silicem resmimi arkadaslar )

Son düzenleme:
bence çok yakışır gözlerinde yeşil heralde süper olur.Bence siyahı boşver siyah mizacını sertleştirir.Yine de sen bilirsin.

siyah daha olgun ve sert bir ifade vermezmi?? göz rengine ve ten rengine bakır çok yakışır resimde de çok hoşsun o renkle siyahmı bakırmı dersen bakır tabi senin fikrin önemli olan

bence siyah daha bi iyi olur..beyaz tenli oldugun için iddialı olur..fahriye evcen i düşün...kız bembeyaz ama sacları simsiyah..şu yaprak dökümündeki necladan bahsediyorum..

bence siyah daha bi iyi olur..beyaz tenli oldugun için iddialı olur..fahriye evcen i düşün...kız bembeyaz ama sacları simsiyah..şu yaprak dökümündeki necladan bahsediyorum..

siyah konusunda kararlıyım ama kendi rengime dönmek için :sinifsinif: fakat siyaha dönmeden önce bakırı denemek istiyorum

bence çok yakışır gözlerinde yeşil heralde süper olur.Bence siyahı boşver siyah mizacını sertleştirir.Yine de sen bilirsin.

bence de siyahi bosver boyle cok guzelsin.

çok tşk ederim a.s. ama bakıra yakın renkler denedigimde bir kaç kişiden olumsuz yönde elestiriler almıstım cok soluk göstermiş vs gibi bu yüzden tereddüt icerisinde kalmıstım ama denemek istiyorum yine de:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…