Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Zamanee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
83
8
Arkadaşlar kadın polis olmanin zorluklari var mıdır, evlilik hayatalri zor mudur bi ara biri bana "kimse kadin polisle evlenmez kolay kolay çünkü zordur onun isi nöbeti var cogi zaman evde değil erkekler kolay kolay polis bir kadinla evlenmeye yanasmaz "demişti yani evli kadin polislerde yok mu, cok mu zor, polis olup evlenmek, yoksa insan polis olunca polis eşle mi evlenmeli kafam cok karisik, arkdaslar aranizda bilgisi olan ailesinden polis kadın olan veya kendisi polis olan varsa yazabilir mi, yani zor bir meslek ama kadinlar icin daha mi zor?

Öncelikle herkesten önce kendini düsün asgari ucretli bi koca sen de asgari ucretli is bulsan ikinizin maasi polis maasi ermeyecek. Asla kucuksemiyorum kimse yanlis anlamasin. Zaten maddi sorunlar olunca hic bir seyin tadi kalmayacak . Ben esimle evlendigimde asgari ucretle calisiyodu simdi polis oldu. Univ.den polis olan arkadasim da var. Calisma saatleri vs gibi konularda ozelden konusabiliriz istersen. 💐

Arkadaşlar kadın polis olmanin zorluklari var mıdır, evlilik hayatalri zor mudur bi ara biri bana "kimse kadin polisle evlenmez kolay kolay çünkü zordur onun isi nöbeti var cogi zaman evde değil erkekler kolay kolay polis bir kadinla evlenmeye yanasmaz "demişti yani evli kadin polislerde yok mu, cok mu zor, polis olup evlenmek, yoksa insan polis olunca polis eşle mi evlenmeli kafam cok karisik, arkdaslar aranizda bilgisi olan ailesinden polis kadın olan veya kendisi polis olan varsa yazabilir mi, yani zor bir meslek ama kadinlar icin daha mi zor?

Mis gibi meslek birde polis eş bulursun birbirinizi gayet iyi anlarsınız çok zor değil :KK66: emin ol hayatın güzelleşir. asgari ücretle geçinmek çok zor..

X