ayse91 aşkısının aşkısı =) Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2009 27 0 86 Bursa 18 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse91 #1 annem bugun gidip phılıps salon straight active ion hp4638 saç duzleştirici almış bi kere dneeyip beegenmezsen değiştireblrmişiz dedi denedm guzel duzleştirio aa iyi mdr değiştireym mi blmiyorum ne yaapayım?
annem bugun gidip phılıps salon straight active ion hp4638 saç duzleştirici almış bi kere dneeyip beegenmezsen değiştireblrmişiz dedi denedm guzel duzleştirio aa iyi mdr değiştireym mi blmiyorum ne yaapayım?
W walker Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2009 1.468 1 156 Diğer 22 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse91 #2 bir kere kullandın memnunda kaldıysan neden değiştireyim mi diyorsun ki değiştirme tabii memnun kaldıysan
bir kere kullandın memnunda kaldıysan neden değiştireyim mi diyorsun ki değiştirme tabii memnun kaldıysan
A ayşül Ziyaretçi 22 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse91 #3 sanırım sormak ıstedıgın uzun donem kullanıldıgında ck yıpratanmı yoksa daha korumalı bı makınemı?? ama ben kullanmadıgım ıcın yorum yapamıcam:)
sanırım sormak ıstedıgın uzun donem kullanıldıgında ck yıpratanmı yoksa daha korumalı bı makınemı?? ama ben kullanmadıgım ıcın yorum yapamıcam:)