Benim derdim çok büyük, sigara içsem bu kadar tiryaki olmazdım
Bim marketin susamlı çubuk gevrekleri var ya, aşırı derecede yiyorum, hem kilo yapıyor hem de kolestorol.. Hergün 1 kutu bitiriyordum geçen aya kadar, sürekli başdönmelerim oluyordu, bayağı kilo da almıştım, bu ay haftada 1 kutu yemeye çalışıyorum, başdönmelerim geçti azaltınca... Ama tamamen bırakamıyorum, eşime kriz gelse bile alma diyorum almıyor, o gece uyuyamıyorum, ertesi günü eşime yalvarıyorum al az yiyecem diye, o da dayanamayıp alıyor ve buna mutluluk çubuğu adını verdik :)
15 gündür (yazın doğum yaptığım için oruç tutamamıştım) kaza oruçlarımı tutuyorum, hem borcumu kapatmak hemde bu çubuk gevrek yemeği azaltmak için iradeli olup nefsimi terbiye etmek istiyorum ama iftarda canımın istediği tek şey çubuk gevrek, ne yapabilirim bilmiyorum
Aslında konu biraz komik ama gerçekten vahim durumdayım(
Benim derdim çok büyük, sigara içsem bu kadar tiryaki olmazdım
Bim marketin susamlı çubuk gevrekleri var ya, aşırı derecede yiyorum, hem kilo yapıyor hem de kolestorol.. Hergün 1 kutu bitiriyordum geçen aya kadar, sürekli başdönmelerim oluyordu, bayağı kilo da almıştım, bu ay haftada 1 kutu yemeye çalışıyorum, başdönmelerim geçti azaltınca... Ama tamamen bırakamıyorum, eşime kriz gelse bile alma diyorum almıyor, o gece uyuyamıyorum, ertesi günü eşime yalvarıyorum al az yiyecem diye, o da dayanamayıp alıyor ve buna mutluluk çubuğu adını verdik :)
15 gündür (yazın doğum yaptığım için oruç tutamamıştım) kaza oruçlarımı tutuyorum, hem borcumu kapatmak hemde bu çubuk gevrek yemeği azaltmak için iradeli olup nefsimi terbiye etmek istiyorum ama iftarda canımın istediği tek şey çubuk gevrek, ne yapabilirim bilmiyorum
Aslında konu biraz komik ama gerçekten vahim durumdayım(
Sizin bari market urunleri caninizin cektigi yiyecekler. Ya benim durumum ne olacak?
Ben de tavuk kebap bagimlisiyim. Ama asla lokantada yemem,sevmem.
Kendi yaptigimiz kebaplari yiyebiliyorum sadece. Ufff mangalda soyleee
Surekli kebap kokusu geliyo burnuma.
Kebaaaaaappppppp !!!!
Gel kiz ne hos olur :)At kebapları mangala geliyorum. Zaten günlerdir mangallar uçuşuyor gözümün önünde ağzım sulandı
bacim sen kebap dedikce ben yattigim yerde yalaniyorum.yapsanda yesek bizde.Sizin bari market urunleri caninizin cektigi yiyecekler. Ya benim durumum ne olacak?
Ben de tavuk kebap bagimlisiyim. Ama asla lokantada yemem,sevmem.
Kendi yaptigimiz kebaplari yiyebiliyorum sadece. Ufff mangalda soyleee
Surekli kebap kokusu geliyo burnuma.
Kebaaaaaappppppp !!!!
Gel kiz ne hos olur :)
Dicle kenarinda agacsiz bi alan bulduk abimle. Agaclik yesillik alanlara gitmiyoruz fazla zararimiz olmasin diye.
Abimin bagajinda mangal,komur,tuz,sehpa,tabure,semaver ne ararsan var. Biz icmeyiz ama sen iceceklerini de kap gel.
Çatusla atış da var menude
Yaşam gevrek ve yaşam tahinli susamlı kurabiye. Offf bir zamanlar benim de vazgeçilmezimdi. Ama ben bıraktım. Almadım yemedim unuttum.
Spor çok işe yarıyor bu konuda her gün çık yürü mümkünse bim görmeyeceğin yerlerde.
Konu sahibi kusura bakma ama başlığı görünce aklım kaydıuuuu
Sizin tabiriniz de ilgingç olmuş, sanki çocuğu memeden kesmek için biber sürülür ya, onun gibikendini ondan soutabilrsin aslinda sey dene. mesela biber filan sur kendini Sogut ondan boyle bisi yaparak belki yemezsij bidaha
Neden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorsunuz ki acaba bir rahatsızlığınız mı var,tamam seversin ama sizin ki aşırı olmuş,şekerinize baktırdınız mı hiç yada tiroit.Sizin tabiriniz de ilgingç olmuş, sanki çocuğu memeden kesmek için biber sürülür ya, onun gibi
Çekirdek de sivilce çıkarıyor, o da kötü..ayy canım onlar sırf yağ, hem de zararlı olanından. çekirdek falan yesen.
bir ara ben geçen yazdı sanırım fazlasıyla mandalinalı bir asitli içeceğe takmıştım, tabikine de cips eşliğinde, öyle abartmışım ki bütün dengemi bozdum, kabarmaya başladım. şimdi abur cubur yiyemiyorum, hemen kabarıyorum.
Almayın, o marketin önünden dahi geçmeyin.sigara ,alkol, kola bağımlısı duydumda karbonhidrat bağımlısı ilk sizi duyuyorum.