ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

kendini ondan soutabilrsin aslinda sey dene. mesela biber filan sur kendini Sogut ondan boyle bisi yaparak belki yemezsij bidaha

ayy canım onlar sırf yağ, hem de zararlı olanından. çekirdek falan yesen.
bir ara ben geçen yazdı sanırım fazlasıyla mandalinalı bir asitli içeceğe takmıştım, tabikine de cips eşliğinde, öyle abartmışım ki bütün dengemi bozdum, kabarmaya başladım. şimdi abur cubur yiyemiyorum, hemen kabarıyorum.

Bu tür yiyeceklerde çin tuzu adında bir madde kullanılıyor. Bu madde beyinde mutluluk hormonu salgılanmasına ve yediğimiz her şeyin tadını mükemmel olarak algılamamıza neden oluyor. Tuz dendiğine bakmayın tatlı tuzlu her türlü hazır yiyecekte kullanılıyor. Aslında tadı çok yavan olan şeyler bu madde sayesinde bize son derece lezzetli geliyor. Bağımlılık yapan da bu madde, ciddi anlamda yoksunluk çekiyor olabilirsiniz. Azaltarak bırakmayı deneyin. Çünkü ciddi anlamda bir çok hastalığa sebep oluyor bunlar.

Sizin bari market urunleri caninizin cektigi yiyecekler. Ya benim durumum ne olacak?
Ben de tavuk kebap bagimlisiyim. Ama asla lokantada yemem,sevmem.
Kendi yaptigimiz kebaplari yiyebiliyorum sadece. Ufff mangalda soyleee
Surekli kebap kokusu geliyo burnuma.
Kebaaaaaappppppp !!!!

At kebapları mangala geliyorum. Zaten günlerdir mangallar uçuşuyor gözümün önünde ağzım sulandı

vucudun tuza ihtiyacı var demek ki..bunla tamamlanıyor..vucudunun ihtiyacı bitti zaman bu mutluluk cubuklarından vazgeçersin merak etme..söylemedi deme :)))

At kebapları mangala geliyorum. Zaten günlerdir mangallar uçuşuyor gözümün önünde ağzım sulandı
Gel kiz ne hos olur :)
Dicle kenarinda agacsiz bi alan bulduk abimle. Agaclik yesillik alanlara gitmiyoruz fazla zararimiz olmasin diye.
Abimin bagajinda mangal,komur,tuz,sehpa,tabure,semaver ne ararsan var. Biz icmeyiz ama sen iceceklerini de kap gel.
Çatusla atış da var menude

bacim sen kebap dedikce ben yattigim yerde yalaniyorum.yapsanda yesek bizde.

O tarafa yolum düşerse mutlaka seni görcem cicim.
Teşkilatı kurmuşsunuz siz baya baya. Pikniğe hazır aile

Yaşam gevrek ve yaşam tahinli susamlı kurabiye. Offf bir zamanlar benim de vazgeçilmezimdi. Ama ben bıraktım. Almadım yemedim unuttum.
Spor çok işe yarıyor bu konuda her gün çık yürü mümkünse bim görmeyeceğin yerlerde.

Benim fikrim pis ya mutluluk çubuğu deyince ne sandım ne çıktı Allah beni ne yapmasın

Ayyy hic sevmem bana cok yagli geliyor o.ama esim alir ewde bulunsun der.arada yer kendisi.bak korktum simdi. Icinde ne var acaba bagimlilik yapti sizde bu kadar.firma daima satilsim diye icine bagimlilik yapici madde falan mi koydu ki Saka bi yana ama bende bim de bi gofret varya centro diye. Onun kakaolu olanina bayiliyorum.her gidisimde ewde olsa bile alirim mutlaka. Ve bitincede cok uzuluyorum

Ay o susamlı tahinli kurabiyeye benim eltimle kaynım bağımlıydı.
Özellikle kaynım.
Habire eve onlardan taşıyordu çok güzel çok güzel diye.
Bir defa tadına baktım sadece nesini beğendiğine anlam veremedim :)

Almayın, o marketin önünden dahi geçmeyin.sigara ,alkol, kola bağımlısı duydumda karbonhidrat bağımlısı ilk sizi duyuyorum.

Sizin tabiriniz de ilgingç olmuş, sanki çocuğu memeden kesmek için biber sürülür ya, onun gibi
Neden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorsunuz ki acaba bir rahatsızlığınız mı var,tamam seversin ama sizin ki aşırı olmuş,şekerinize baktırdınız mı hiç yada tiroit.

Çekirdek de sivilce çıkarıyor, o da kötü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…