ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

Neden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorsunuz ki acaba bir rahatsızlığınız mı var,tamam seversin ama sizin ki aşırı olmuş,şekerinize baktırdınız mı hiç yada tiroit.
En son hamileyken bakılmıştı da, bir rahatsızlığım yok çok şükür, benimki sigara tiryakiliği gibi..

Kendinize sagliginiza yazikk susam mideyi mahfediyor kndinizi daha hafif bir yiyecekle avutabilirsiniz susamli gevregi akliniza getrmemeye calisin , alacaginiz kilolari. icerisine giremeyeceginiz kiyafetlerinizi dusunun :))

Seni ankiyorum aynı sendrom bendede var kusana kadar yeme . Çok zor bi durum çözümünu ben bulamadim .

Kendinize sagliginiza yazikk susam mideyi mahfediyor kndinizi daha hafif bir yiyecekle avutabilirsiniz susamli gevregi akliniza getrmemeye calisin , alacaginiz kilolari. icerisine giremeyeceginiz kiyafetlerinizi dusunun :))
Doğum kilolarımı verdim ama bu çubuğu bırakmadığım sürece kıyafetlerimin içine giremeyecem, yiyorum, vicdan azabı da çekiyorum

Siz susam deyince aklıma geldi, kızımı emziriyorum,arkadaşım susamın süt yapacağını söylemişti, önce susam yemeyle başladım sonra bu çubuğa geçtim, nasıl olsa bol susamlıdır diye... 8 ay oldu neredeyse yiyorum

Canim seni korkutmak istemem ama bnim bir yakinim cok fazla susam ve benzeri yiyecekleri tuketmekten pankreas kanserine yakalandi olumcul bir kanser.. Arkadasinda dedigi gbi bnce sen bir sekerini ölctür

Kulaktan dolma bilgilere inanmayin süt yapici alternatif bska bir yiyecek bulamadinizmi ?? susam ck fazla yag oranina sahip ileride ayakli kalori olabilirsinn

Aaa cok ilginc
Aslinda birseye de benzemiyor yagli yagli kuru yavan bisey bir kere almistik gelen gidene koyariz cay yaninda diye aylarca surundu evde en son kaldirdim attim cope

Canim seni korkutmak istemem ama bnim bir yakinim cok fazla susam ve benzeri yiyecekleri tuketmekten pankreas kanserine yakalandi olumcul bir kanser.. Arkadasinda dedigi gbi bnce sen bir sekerini ölctür
Korkmadım ama gerçekten bir tahlil yaptırsam iyi olur :)

Mutluluk çubuğum :) çok güldüm yaaa,bende çok beğenmiştim tadını güzel gerçektende ama çok yağlı

Sağolun, sizin fikirlerinizle bırakıcam inşallah:))
Birak tabi bitanem yiyecek o kadar cok guzel seyler var ki evde tatli yap tuzlu yap hic birsey yoksa balli cevizli muz yap ye pekmez ye oh mis gibi hem lezzetli hem saglikli tertemiz

mutluluk çubuğu dedinde hiç tahmin etmedim bende
aklıma başka başka çubuklar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…