En son hamileyken bakılmıştı da, bir rahatsızlığım yok çok şükür, benimki sigara tiryakiliği gibi..Neden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorsunuz ki acaba bir rahatsızlığınız mı var,tamam seversin ama sizin ki aşırı olmuş,şekerinize baktırdınız mı hiç yada tiroit.
Benim fikrim pis ya mutluluk çubuğu deyince ne sandım ne çıktı Allah beni ne yapmasın
Herkesin ayrı zevki var :)Ay o susamlı tahinli kurabiyeye benim eltimle kaynım bağımlıydı.
Özellikle kaynım.
Habire eve onlardan taşıyordu çok güzel çok güzel diye.
Bir defa tadına baktım sadece nesini beğendiğine anlam veremedim :)
Seni ankiyorum aynı sendrom bendede var kusana kadar yeme . Çok zor bi durum çözümünu ben bulamadim .Benim derdim çok büyük, sigara içsem bu kadar tiryaki olmazdım
Bim marketin susamlı çubuk gevrekleri var ya, aşırı derecede yiyorum, hem kilo yapıyor hem de kolestorol.. Hergün 1 kutu bitiriyordum geçen aya kadar, sürekli başdönmelerim oluyordu, bayağı kilo da almıştım, bu ay haftada 1 kutu yemeye çalışıyorum, başdönmelerim geçti azaltınca... Ama tamamen bırakamıyorum, eşime kriz gelse bile alma diyorum almıyor, o gece uyuyamıyorum, ertesi günü eşime yalvarıyorum al az yiyecem diye, o da dayanamayıp alıyor ve buna mutluluk çubuğu adını verdik :)
15 gündür (yazın doğum yaptığım için oruç tutamamıştım) kaza oruçlarımı tutuyorum, hem borcumu kapatmak hemde bu çubuk gevrek yemeği azaltmak için iradeli olup nefsimi terbiye etmek istiyorum ama iftarda canımın istediği tek şey çubuk gevrek, ne yapabilirim bilmiyorum
Aslında konu biraz komik ama gerçekten vahim durumdayım(
Doğum kilolarımı verdim ama bu çubuğu bırakmadığım sürece kıyafetlerimin içine giremeyecem, yiyorum, vicdan azabı da çekiyorumKendinize sagliginiza yazikk susam mideyi mahfediyor kndinizi daha hafif bir yiyecekle avutabilirsiniz susamli gevregi akliniza getrmemeye calisin , alacaginiz kilolari. icerisine giremeyeceginiz kiyafetlerinizi dusunun :))
Siz susam deyince aklıma geldi, kızımı emziriyorum,arkadaşım susamın süt yapacağını söylemişti, önce susam yemeyle başladım sonra bu çubuğa geçtim, nasıl olsa bol susamlıdır diye... 8 ay oldu neredeyse yiyorumKendinize sagliginiza yazikk susam mideyi mahfediyor kndinizi daha hafif bir yiyecekle avutabilirsiniz susamli gevregi akliniza getrmemeye calisin , alacaginiz kilolari. icerisine giremeyeceginiz kiyafetlerinizi dusunun :))
Korkmadım ama gerçekten bir tahlil yaptırsam iyi olur :)Canim seni korkutmak istemem ama bnim bir yakinim cok fazla susam ve benzeri yiyecekleri tuketmekten pankreas kanserine yakalandi olumcul bir kanser.. Arkadasinda dedigi gbi bnce sen bir sekerini ölctür
Yazııık, kıyılır mı ?Aaa cok ilginc
Aslinda birseye de benzemiyor yagli yagli kuru yavan bisey bir kere almistik gelen gidene koyariz cay yaninda diye aylarca surundu evde en son kaldirdim attim cope
Allah iyiligini versinYazııık, kıyılır mı ?
Sağolun, sizin fikirlerinizle bırakıcam inşallah:))Allah iyiligini versin
İyi olmus oh oh at cope demen lazimdi sana biraktirmaya calisiyoruz burda dimi ama
Birak tabi bitanem yiyecek o kadar cok guzel seyler var ki evde tatli yap tuzlu yap hic birsey yoksa balli cevizli muz yap ye pekmez ye oh mis gibi hem lezzetli hem saglikli tertemizSağolun, sizin fikirlerinizle bırakıcam inşallah:))
Çekirdek de sivilce çıkarıyor, o da kötü..