ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

:)öncelikle orucun için Allah kabul etsin diyeyimm:) okurken çok güldüm mutluluk çubuğu falan:)) ama çok yağlı ve ağır günde bi paket bitirebilmene çokk şaşırdım:/ bende almıştım yerim de kilo yapar diye çayın yanında bile en fazla üç tane yiyebildim.gün içinde canın istedikçe atıştırarak yiyosun galiba bence bi oturuşta mideyi zorlayacak şekilde ye bu şekilde tiksinirsin belki:)

:)öncelikle orucun için Allah kabul etsin diyeyimm:) okurken çok güldüm mutluluk çubuğu falan:)) ama çok yağlı ve ağır günde bi paket bitirebilmene çokk şaşırdım:/ bende almıştım yerim de kilo yapar diye çayın yanında bile en fazla üç tane yiyebildim.gün içinde canın istedikçe atıştırarak yiyosun galiba bence bi oturuşta mideyi zorlayacak şekilde ye bu şekilde tiksinirsin belki:)
Allah razı olsun :)
Evet gerçekten bu iyi fikir olabilir, önüme 2 kutu alayım da ancak tiksinirim, bunu gerçekten deniyecem ama kalp krizi geçirirsem sizden :-)

Ay nasıl tatlısınız ya. :-) Sakız filan da işe yarayabilir çünkü sigara alışkanlık olduğu için ağzınızı boş hissediyorsunuz şimdi siz.

Ay nasıl tatlısınız ya. :-) Sakız filan da işe yarayabilir çünkü sigara alışkanlık olduğu için ağzınızı boş hissediyorsunuz şimdi siz.
O sizin tatlılığınız :)
Sakız çiğnemeyi pek sevmem, ara sıra ancak, biz kadınların zaten çenesi durmadığı için sakız daha çok yorar, ben çok yorulurum şahsen :-)

Allah razı olsun :)
Evet gerçekten bu iyi fikir olabilir, önüme 2 kutu alayım da ancak tiksinirim, bunu gerçekten deniyecem ama kalp krizi geçirirsem sizden :-)

Hiii Allah korusunn:) bi oturuşta o kadar yiyemezsin; doyurucu, yoğun bi şey çünkü canının istediğinden biraz daha fazlasını ye mideni zorlayacaktır zaten:)

Çok canım çekti merak ettim nasıl bir şey ya ilk iş alacağım
Bir yerim şişecek şimdi :KK34:

kusana kadar yeme tabirini uygulasanız..
gerçekten işe yarayabilir...

iğrenç olacak belki ama, hani çıkanları görünce belki bir tiksinme gelir :)

:KK45::KK45: çok sempatiksiniz gülmeden edemedim kusura bakmayın :KK48: İçinde ne varsa artık kimbilir ,bu derece bağımlılık yapıyor yazık..Biliyorum onları çokta yağlı bir ürün ,mantığınızı devreye sokun lütfen ,irade mutlaka vardır eminim ,Aah kolayık versin ..Kusana kadar yeseniz ,yada aklınıza pis şeyler getirseniz tiksinebilirsiniz ..Onları yapan insanların tuvalete gittiğinde ellerini yıkamadığını,içine falan tükürdüklerini düşünün ,çok iğrencim ama etkili bir yöntem bende işe yaradı :KK66:

Benim derdim çok büyük, sigara içsem bu kadar tiryaki olmazdım :KK43:
Bim marketin susamlı çubuk gevrekleri var ya, aşırı derecede yiyorum, hem kilo yapıyor hem de kolestorol.. Hergün 1 kutu bitiriyordum geçen aya kadar, sürekli başdönmelerim oluyordu, bayağı kilo da almıştım, bu ay haftada 1 kutu yemeye çalışıyorum, başdönmelerim geçti azaltınca... Ama tamamen bırakamıyorum, eşime kriz gelse bile alma diyorum almıyor, o gece uyuyamıyorum, ertesi günü eşime yalvarıyorum al az yiyecem diye, o da dayanamayıp alıyor ve buna mutluluk çubuğu adını verdik :)
15 gündür (yazın doğum yaptığım için oruç tutamamıştım) kaza oruçlarımı tutuyorum, hem borcumu kapatmak hemde bu çubuk gevrek yemeği azaltmak için iradeli olup nefsimi terbiye etmek istiyorum ama iftarda canımın istediği tek şey çubuk gevrek, ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Aslında konu biraz komik ama gerçekten vahim durumdayım :KK43:(
Canım bana komik gelmedi çünkü bende yediğimde canım istiyordu eşimde çok seviyor ama tiryaki değiliz senin gibi ben biraz fazla yiyince midemi bulandırıyor sağlık açısından da iyi değil o kadar bi dönem olamaz mı bence onu alma artık alsanda çok yeme azalt yavaş yavaş sigarayı bırakıyormus gibi yavas yavas azalt eşim de bende a101 de satılan caprysuna taktık:KK48:

Bence 5 6 paket alin oturup kusana kadar yiyin.

Mideniz bulaninca yiyemezsiniz diye düşünüyorum

Arkadaşım bahsettiğin ürünü sürekli görüyorum hiç yememiş olsam da.
O kadar anlattın ki benim bile canım çekti :)))

Şaka bir yana hiçbir şey düşünmüyorsan bile sağlığını düşün.
Aldığın kiloları düşün, başka şeylere yönel.

Reklam yapmış gibi olmayayım da, işte bu :KK43:(Eki Görüntüle 1463317

Adını eşim koydu, sonradan mutluluk çubu al dedikçe edebsiz cevaplar vermeye başladı, hiç söylemeyim, siz tahmin edin :-)

O sizin tatlılığınız :)
Sakız çiğnemeyi pek sevmem, ara sıra ancak, biz kadınların zaten çenesi durmadığı için sakız daha çok yorar, ben çok yorulurum şahsen :-)
Yaaa arkadaşım gerçekten çok tatlısını yaa. Simdi hepsini okudum da konunun eşinin yaptığı esprileri tahmin EDEBİLİYORUM :KK53:
:-)

Benim derdim çok büyük, sigara içsem bu kadar tiryaki olmazdım :KK43:
Bim marketin susamlı çubuk gevrekleri var ya, aşırı derecede yiyorum, hem kilo yapıyor hem de kolestorol.. Hergün 1 kutu bitiriyordum geçen aya kadar, sürekli başdönmelerim oluyordu, bayağı kilo da almıştım, bu ay haftada 1 kutu yemeye çalışıyorum, başdönmelerim geçti azaltınca... Ama tamamen bırakamıyorum, eşime kriz gelse bile alma diyorum almıyor, o gece uyuyamıyorum, ertesi günü eşime yalvarıyorum al az yiyecem diye, o da dayanamayıp alıyor ve buna mutluluk çubuğu adını verdik :)
15 gündür (yazın doğum yaptığım için oruç tutamamıştım) kaza oruçlarımı tutuyorum, hem borcumu kapatmak hemde bu çubuk gevrek yemeği azaltmak için iradeli olup nefsimi terbiye etmek istiyorum ama iftarda canımın istediği tek şey çubuk gevrek, ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Aslında konu biraz komik ama gerçekten vahim durumdayım :KK43:(
Mutluluk çubuğum deyince benimde aklıma hamilelik testi yapılan çubuk geldi :KK48:

X