Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman sende mutluluk çubukların aklına gelince bunu düşün belki tiksinirsin
Yimiyecem ben artıkben de sırf merakımdan gittim aldım. dedim neymiş bu mutluluk çubuğu bi bakayım.
beğenmedim ya çok kuru.
boşver yime sen
Yemem daha amca ( bu kim )
Başla başla :)Konu sigara sandıydım valla susamlı çubuk o da iyimiş. Canım bende kilo almaya çalışıyorum bende başlayayım bari
ÖğğğğğBu çubuğu yiyeceğine 250 gr margarin ye
Kız nasıl bir kutunun içinde ki bu ? Du yarın bi bakayımBaşla başla :)
Yanınına da etkin limonata alın, kuru kuru gitmez ve iyi kilo yaparKız nasıl bir kutunun içinde ki bu ? Du yarın bi bakayım
Aaa, cino çikolatalar daha hayatta mı, ona mı başlasambendede piko çikolataları varya onlardan yeme alışkanlığım var. günde 5 adet yerdim... artık 2 haftadır bıraktım.. birde cino çikolatalardan 20 tane alıp yerdim.. ama şimdi bir amacım var onun için fedakarlık yapmam gerek susamlı çubuklarda yediriyor kendini ama ya...
Aaa, cino çikolatalar daha hayatta mı, ona mı başlasam
Degilim iste kizzz bn boyle mutluyum istemem cubuk mubukk szi cubuklarinizla bas basa birakiyorumm ...:)))
Aramıza hoş geldinöncelikle merhaba.uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyordum forumu, kendimce akıl alıyor yorumlar yapıyordum fakat başlığa baktıktan sonra konuyu okuyunca gülmekten yerlere yattım artık bende üye olacağım dedim siz çok yaşayın emi hanımlar :)
çok teşekkür ederim hoşbulduk :)Aramıza hoş geldin
Hadi canım, başlık bu kadar kötü düşündürüyor mu ya ?!Ben ilk seferinde kocasi birakti da çubuğunu kaybetti sandım başlığı okuyunca gözlerim bole oldu