ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

Konu sigara sandıydım valla :KK70::KK70::KK70:susamlı çubuk o da iyimiş. Canım bende kilo almaya çalışıyorum bende başlayayım bari :KK45:

:KK70: bendede piko çikolataları varya onlardan yeme alışkanlığım var. günde 5 adet yerdim... artık 2 haftadır bıraktım.. birde cino çikolatalardan 20 tane alıp yerdim.. ama şimdi bir amacım var onun için fedakarlık yapmam gerek :KK70: susamlı çubuklarda yediriyor kendini ama ya...

:KK70: bendede piko çikolataları varya onlardan yeme alışkanlığım var. günde 5 adet yerdim... artık 2 haftadır bıraktım.. birde cino çikolatalardan 20 tane alıp yerdim.. ama şimdi bir amacım var onun için fedakarlık yapmam gerek :KK70: susamlı çubuklarda yediriyor kendini ama ya...
Aaa, cino çikolatalar daha hayatta mı, ona mı başlasam :KK48:

öncelikle merhaba.uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyordum forumu, kendimce akıl alıyor yorumlar yapıyordum fakat başlığa baktıktan sonra konuyu okuyunca gülmekten yerlere yattım artık bende üye olacağım dedim siz çok yaşayın emi hanımlar :KK73::)
:KK36:Aramıza hoş geldin :-)

Ben ilk seferinde kocasi birakti da çubuğunu kaybetti sandım başlığı okuyunca gözlerim :KK57: bole oldu:KK22::-)

Ayy cok fena oldum cipsler susamlar cikolatalar:KK17:
Bu saatte dalcam simdi..
Hele cipsi gordum bittimmm

X