arkadaşlar 2, 5 yıldır ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin. eşimle severek evlendik 2,5 yıldır da evliyiz 10 aylık bebeğimiz var onu çok seviyorum oda beni çok sevdiğini söylüyor. 2 ay gibi kısa bir sürede nişanlanma kararı aldık nişandan 5, 5 ay sonrada evlendik ama bu süreçte iş yoğunluğumuzdan dolayı pek görüşemedik. evlendiğimizde ben 27 o 33 yaşındaydık . çok iyi bir insan kibar nazik anlayışlı yardımsever ama cinsel sorunlarımız çok çok çok fazla. aslında nişanlıyken böyle değildi sürekli öpmek koklamak istiyordu birlikte olmak istiyordu ama ben çok ileri gitmek istemiyordum. ama ne olduysa evlendiğimiz gecenin sabahı uyandığımızda birden bire değişti. beni resmen asker arkadaşı olarak görmeye başladı. ne yaptıysam değiştiremedim. sorduğumda sürekli geçiştiriyor terapiste yada doktora gitmeyi kabul etmiyor. beni aldatıyormu diye düşünüyorum imkanı yok çünkü işten direk eve geliyor veiş dışında ayrı takılmayız yani aldatması için fırsatı yok.sürekli ailesi ile problemler yaşıyoruz böyle kötü olaylardan etkileniyorum diyor ama düşünüyorum evliliğimizin başında da böyleydi o zaman ailesiyle problemler yaşamıyorduk ki. aslında fazlasıyla duygusal bir insan ama benim bu konuda ne kadar üzüldüğümü göremiyor. ya düşünsenize 1 yıl arayla bile birlikte olmadığımız zamanlar oluyor. çocuk istediğimizde 3 kere ilişkiye girmiştik o kadar. onun dışında da benim bir kaç defa uğraşmalarımla parmakla sayılacak kadar o da 5 - 6 ayda bir bazen daha da uzun aralarla. çirkin bi kızmıyım diye düşünüyorum. hayır. tam tersi etrafımdakiler çok güzel çok alımlı olduğumu söyler. acaba onlar arkadaşlarım akrabalarım olduklar içinmi öyle diyorlar desem hayır yolda yürürken dışarda alışverişte erkeklerin baktığı bi kızım öyle açık saçık dar falan giyinmem. ama demekki kendime göre bi alımım var. ama eşim neden bana böyle davranıyor onu anlayamıyorum. acaba beslenmesi ile mi alakalı diyorum bazen sabahları kahvaltı etmez öğlende 5 günün bazen birinde yer bazen onda da yemez işi çok yoğun aslında müdür istese çıkar yer ama fazla işkolik olduğu için aklına bile gelmiyo. akşamda ne olursa farketmez ama işte meyve falanda yemez hazır kek cips falanla geçiştirir. lütfen yardım edin çünkü çok üzülüyorum