arkadaşlar yardım edin lütfen işletme mi iktisat mı yoksa uluslar arası ilişkiler mi?

fitnat_dogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
60
0
36
Burdur
merhabalar arkadaşlar ben ygs ile açıköğretim tercih edicem ama iktisat mi işletme mi yoksa uluslar arası ilişkiler mi yazsam tercihlere kararsız kaldım. çoğunluk işletme yada iktisat yaz diyor sizce hangisinin iş alanı fazla ve çok ihtiyaç duyulan bir iş ? şimdiden çok teşekkür ederim önerileriniz için

sosyolojı ve edebıyat bolumlerı var artık ozellıkle edebıyat cok ıyı oldu ama malesef ben basladıktan 2 yıl sonra cıktı ıste edebıyatta formasyon alıp ogretmenlıkte yapılabılır dıye dusunuyorum kesın bı bılgım yok gercı ama bence bu 3 bolumle sınırlamayın kendınızı...bu arada ben kamu yonetımı okuyorum bu sene 4. sınıfa gectım...

türk dili ve edebiyatta formasyon yok malasef sadece tarih bölümünde var fakat onuda devlet tarih öğretmeni almıyo malesef olsada çok çok zor sadece dersanelerde felan olur ancak buraya bi konuya daha yazmıştım eğer özel sektörde bi iş istiyosan işletme derim sana fakat memuriyetlik devler işi istiyosan kesinlikle iktisatı öneririm önü açık bi bölüm memur olduktan sonra sınavlara girerek kademe kademe yükselip uzman memur yani üst düzey memur olabiliyosun bende iktisat yazdım ilk tercihime çünkü devlet işi istiyorum Allah izin verirse

çok sağolun yardımlarınız için 1-2 gündür işlerden dolayı pc başında olamadım ama tercihlerimi yaptım işletme yazdım ilk sıraya hayırlısı olur ınş.

arkadaşlar belki merak etmişsinizdir diye düşündüm ve sizede haber vereyim dedim ilk tercihim olan işletme geldi :) darısı bütün üni. düşünenlerin başına:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…