• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar visco yatak konusunda yardımcı olur musunuz:((

cherry_jam

baktığım heryerdesin ANNE
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
706
2
96
İstanbul
arkadaşlar bir sorum olacaktı.. annemlere yatak alacağız da, visco tarzı yatak almamızı önerir misiniz? kullandıkça çökme falan oluyo mu? rahat bir uyku imkanı veriyor mu? kullananlar memnun mu?
kullananların bu konuda yardımcı olmalarını rica ediyorummm :(
şimdiden çok teşekkürler:97: :kkk:

ben 3 yıldır kullanıyorum. yataştan aldık

muhteşem birşey...

ilk 1 ay falan alışmakta zorluk çekiyo insan.. ben kolay alıştım ama eşim zorlandı çok. iade etmek istedi hatta... ama alışınca öyle güzel kiii... ben kesinlikle tavsiye ediyorum. 3 senedir herhangi bir sorun yaşamadık. su geçirmez alezle kullanıyorum. dış kılıfı yıkanıyo ama kendisi yıkanmıyo yatağın. onun için su geçirmez alez aldım. gayet güzel..

2 oğlum var onlara da aynı yataktan aldık. biri yine yataş, d,ğeri daha ucuz diye istikbalden aldık ama çok kötü çıktı. hiç visco gibi değil normal sünger sanki.. berbat yani. hiç tavsiye etmiyorum
alıcaksanız yataştan ya da imkanınız varsa tempur dan alın derim

ben 3 yıldır kullanıyorum. yataştan aldık

muhteşem birşey...

ilk 1 ay falan alışmakta zorluk çekiyo insan.. ben kolay alıştım ama eşim zorlandı çok. iade etmek istedi hatta... ama alışınca öyle güzel kiii... ben kesinlikle tavsiye ediyorum. 3 senedir herhangi bir sorun yaşamadık. su geçirmez alezle kullanıyorum. dış kılıfı yıkanıyo ama kendisi yıkanmıyo yatağın. onun için su geçirmez alez aldım. gayet güzel..

2 oğlum var onlara da aynı yataktan aldık. biri yine yataş, d,ğeri daha ucuz diye istikbalden aldık ama çok kötü çıktı. hiç visco gibi değil normal sünger sanki.. berbat yani. hiç tavsiye etmiyorum
alıcaksanız yataştan ya da imkanınız varsa tempur dan alın derim

çok teşekkür ederim tatlımm ilgin için:21:
biz de bellonadan almayı düşünüoduk da, almayalım o zaman:52:

2 senedir bende kullanıyorum ve hiç zorluk çekmedik ...çok rahat insanın vücut şeklini alıyor.biz işbirin aldık cnm ilgilenirsen gerçekten rahat bir yatak.3 çeşidi var işbirin. yumuşağı var onu tavsiye etmiyorlar..bir orta yumuşaklıkta var ve tam serti var.ben orta yumuşaklıktakini aldım ve tavsiye ederim..işbir yatak konusunda aşmış bence...yengemler bellonanın aldı ama memnun değiller onlarda işbir alıcak ii düşün cnm ...:80:

Gezdiğimiz yatak satıcılarından verilen bilgilere göre; 1.Visco ıslandığı zaman özelliğini kaybeden bir malzeme bildiğim kadarıyla...Islanmaması gerekir.
2.Ayrıca kilolular için önerilmiyor.Çökme yapıyor ağırlıktan dolayı, bir de dönme daha zor oluyor o zaman...
3.Yataşın yatak ve baza alırken hediye ettiği pahalı yastıklarından Visco yastığım var ama hala alışamadım...
Son olarak iyi ki visco yatak almamışız diyorum....
Tempur falan çok uçuk fiyatlarla satılıyor.O sizin bileceğiniz bir konu.Bayağı iyi diyorlar tabi.
Eşimle uzun bir araştırmadan sonra (yataş-bellona-istikbal-işbir-idaş...) yataş Quartz yatağını almaya karar verdik.Antistress yatağınının satışının da fazla olduğunu öğrendim ama o yatak biraz sert geldi.Ouartz yatağının kışlık ve yazlık tarafı var.Kışlık tarafı pedli olduğu için yumuşaktı.Memnunuz..

Son düzenleme:
Biz de Yataş quartzı almayı düşünüyoruz ama siz memnun kaldınız mı uzun süreli kullanımda? Teşekkürler :)

3 yildir kullaniyorum gayet rahat, hicbir sorun olmadi simdiye kadar , tavsiye ederim :)

2 yıl önce işbir yataktan aldık visco. ilk 1 ay alışmakta zorluk yaşadık sabah heryerimiz ağrıyordu ama sonra alıştık ve şuan inanılmaz derecede rahat. başka bir yerde uyuyamıyorum resmen. ayrıca aşırı kilolular için daha kalınları falan oluyor.

Back
X