Bende çıldırmak üzereyim UYUZ gitmiyor bitmiyor olmuyor ne yapsam olmuyor...3 haftadir savasiyoruz bizde.Kwela ise yaramadi defalarca doz tekratladik. Doz aralarinda aktardan XABİON VE yenebilir bi karisim yaptırdım.Bir hafta sürekli bu losyon ve macunu tüketik. Simdi kötü kokulu eczane karisimi aldik sürüyoruz 3 gun uygulanip dus alıp 3 gun sonra tekrar 3 gun daha tekrarlancakmis. Umarım biter bitmezse ben bitcem artik yeter. Posetleme,yikama hatta 1 hafta temas etmeden herseyi balkonda bekletme, ütüleme, sirkeyle ve deterjan karisimlariyla silme herseyi yaptim. Yikanmadik tek bir sey birakmadim. Halilari yikanmaya yolladım hergun nevresim degistirip utulenmis yatak takımlari serdim bu süreçte dokundugum herseyi gunde defalarca sildim sirkeli domestoslu homojen suyu sprey kutusunda bas ucuma koydum. Hatta gece uyandikca ara ara uyku arasinda bu suyla sarj kablosu telefon kılıfı sigara paketi her detayi defalarca sildim.Kronik ürtiker, anafilaksi, Alerjik rinit, böcek, sinek, toz, akar, aklinaza gelecek herseyin kronik tam teşekkürllü immino alerji kliniginin en plus hastasiyim
. Zaten immun yetmezlikle birlikte 12 ay dört mevsim kasiniyorum ve gun icinde sayisini bilmediğim alerji ilaclarini leblebi gibi içiyorum. Panik atak ve ankasiyeteyide eklersek UYUZ denilen illetin kucağına düşünce bu gidişle yakinda paranoya, obsesif, sizofreni hasta adayi olcam. bitmedikce. Sinir hastasi oldum
ev nazi kampina döndü eşim kızım uyumaya yikanmaya dolaplara dokunmaya korkar oldu sterilizasyon kurallarini aşip hata yapcam diye. Maddi boyutunu hiç demiyorum şu issizlikte zor sartlarda 3 bini gecti ilac giderleri.Defalarca hastane serüveni, muayene, yol, yanlis tanı, Dene yanil yontemi ile tedavi ekstrasi 3
haftada.Kizima alinan raporla geri kalinan dersleride eklersek kızımın okul mesafesinden dolayi annemde kalmasi aynı uygulamayi temas edilen anne evinede yaptigimizi da dusununce cildirmamak elde degil. Temizlik icin harcanan emek zaman çaba detarjan giderleri ve Faturalardan bahsetmiyorum bile