Arkadaşlar Tecrübesizim Korkum Var Yardım Edin Lütfen

freudsigmund9292

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
10
-2
Arkadaslar lütfen dalga gecmeyin. Başımdan geçen bir olayı anlatıcam çok tecrübesizim sadece birkaç yorum alsam iyi olur.

Arkadaslar Reglimin bittiğini sandığım gün Erkek arkadasımla seviştik. Oral yol ile ben icraata geçtim sonra onu öptüm sonra o bana oral yol ile tam tersi durum oldu ben yaparken agzıma zevk suyu diye tabir edilen sıvı gelmiş olup benden öperken erkek arkadasıma ordan da bana oral yaparken geçmiş midir? Ben çok tecrübesizim korkuyorum. Her şeyi geçtim reglim bitti sanıyordum arkadasıma da söyleyemedim. Tuvalete bir girdim o gün bayagı regl akmıs ertesi günde leke olarak devam edip bitmisti. Ne olur dalga gecmeden cevap verebilir misiniz ? Saygılar sevgiler.

Arkadaslar utandıgım icin bu sekilde yazdım. Gerçekten dalga amaclı yazmadım biriniz yardımcı olsa baslıgı silecegim cok cekingen ve bilgisiz biriyim gerçekten yanlıs anlasılmak istemiyorum ya

Üyeliğim yeni hanımefendi karıstırıyor olmalısınız
Yok, karıştıran ben değilim.
Benzer hatta tıpatıp konuları farklı üyelikle açınca insanları inandıracağını düşünen siz, bizi salaklarla karıştırıyorsunuz:)

Ve oral aktivite bilecek kadar tecrübeniz var ama spermi ordan oraya ordan oraya taşıyamayacağınızı bilmiyorsunuz, düğme sanki monte olacak yer arıyor alsjskskak
Kötü fantezi, ben diyeyim...

İnanın özür dilerim hepinizden.
kusura bakmayın yalan yanlıs bilgi aktarımı yapmadım yanlıs anlasıldım affınıza sıgınıyorum. Konuyu acmadım yazmadım sayın düsündügünüz gibi degildi ve evet cahilim dogru iyi geceler

Düsündügünüz gibi değildi ama insanlarla sadece alay ediyorsunuz. Bu yaptıgınız ayıp ama neyse ben yine de konuyu kaldırdım emin olun hakkıma girdiniz ama

Sevgili arkadasım engelleneyim ne olmus onu cözemiyorum. Bir soru sordum aşağılamaktan beter ettiniz. Düşündüğünüz gibi de değil üstelik anlayamıyorum

Teşekkür ederim en azından bir Allahın kulu ya bir Allahın kulu biraz olsun cevap verdi başka bir şey istemedim ki teşekkür ederim hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…