- 5 Ağustos 2020
- 10
- -2
-
- Konu Sahibi freudsigmund9292
Üyeliğim yeni hanımefendi karıstırıyor olmalısınızGeçen gün elinize gelmişti sonra tuvalette değmiştiniz falan, yanılıyor muyum
Hayır yani inatla sevişme harici hamile kalma yolu arıyorsunuz gibi geldi bana ya da değişik bir fantaziye sahipsiniz, anlamadım.
Yok, karıştıran ben değilim.Üyeliğim yeni hanımefendi karıstırıyor olmalısınız
Biyikli bey engelleneceksiniz haberiniz olsunArkadaslar utandıgım icin bu sekilde yazdım. Gerçekten dalga amaclı yazmadım biriniz yardımcı olsa baslıgı silecegim cok cekingen ve bilgisiz biriyim gerçekten yanlıs anlasılmak istemiyorum ya
Freud engin bilgilerini ve fantezileriniBiyikli bey engelleneceksiniz haberiniz olsun
Engellenene kadar ne kaparsak kârdır.Freud engin bilgilerini ve fantezilerini
paylaşamadan hem de
Bunun icin de engelleneceksin. Hem de konu geri gelecek.Düsündügünüz gibi değildi ama insanlarla sadece alay ediyorsunuz. Bu yaptıgınız ayıp ama neyse ben yine de konuyu kaldırdım emin olun hakkıma girdiniz ama
Malesef hiçbirimizin böyle bir lüksü yokDüsündügünüz gibi değildi ama insanlarla sadece alay ediyorsunuz. Bu yaptıgınız ayıp ama neyse ben yine de konuyu kaldırdım emin olun hakkıma girdiniz ama
Teşekkür ederim en azından bir Allahın kulu ya bir Allahın kulu biraz olsun cevap verdi başka bir şey istemedim ki teşekkür ederim hanımefendiSevgilinin spermi oral yaparken senin ağzına öpüşürken de senin ağzından ona, ondan da sana oral yaparken senin cinsel organına geçip bu şekilde hamile kalabilirsen, izin ver de doğsun o çocukTüm engelleri aşıp da sende takılmasın.