Arkadaşlar Tecrübesizim Korkum Var Yardım Edin Lütfen

Düsündügünüz gibi değildi ama insanlarla sadece alay ediyorsunuz. Bu yaptıgınız ayıp ama neyse ben yine de konuyu kaldırdım emin olun hakkıma girdiniz ama
Akilli ol biraz akilli. 28 yasinda mimarmişsin. Hepimiz biliyoruz mimarlığı kazanmanin da okumanin da ne kadar zor oldugunu. Akil gerektiriyor mantik gerektiriyor. Actigin bu konuda eser miktarda dahi mantik goremedim. Ozetle sen erkeksin gardaş. Yorma bizi.:duduk:

İster inanın ister inanmayın herkes herşeyi bilmek durumunda değil en azından bir arkadas biraz mantık dışı olduğunu açıkladı içim rahatladı bu bilgi bana yeterdi. Teşekkür ederim sizden bir şey istemedim özellikle merak etmedim. Sağolun içim rahatlasın diye soru sordum sadece yapmadığınızı bırakmadınız. Kim engel basacaksa basabilir ben saygısızlık yapmadım kötü bir şey yazmadım. Konuyu ne kadar açık dile getirebileceğimin buradaki ölçütünü bilemedim durum bundan ibaretti. Allah büyük siz de bir gün kendinizi açıklayamayacak duruma düşebilirsiniz. Bu yaptığınız saygısızlık

İster inanın ister inanmayın herkes herşeyi bilmek durumunda değil en azından bir arkadas biraz mantık dışı olduğunu açıkladı içim rahatladı bu bilgi bana yeterdi. Teşekkür ederim sizden bir şey istemedim özellikle merak etmedim. Sağolun içim rahatlasın diye soru sordum sadece yapmadığınızı bırakmadınız. Kim engel basacaksa basabilir ben saygısızlık yapmadım kötü bir şey yazmadım. Konuyu ne kadar açık dile getirebileceğimin buradaki ölçütünü bilemedim durum bundan ibaretti. Allah büyük siz de bir gün kendinizi açıklayamayacak duruma düşebilirsiniz. Bu yaptığınız saygısızlık
Bakın burada kimse size saygısızlık yapmadı.
Kurduğunuz cümleler, kullandığınız kelimeler mantıksız ve çok kaba olduğu için bir kadının böyle konuşmayacağını düşünüyoruz
ki zaten konuşmamalı da. Bu platformda malesef çok fazla troll ile karşılaştığımız için siz de bu profile uyduğunuz için böyle tepki aldınız.
Ayrıca kötü dileklerinizi de kabul etmiyoruz:)

Düşündüğünüz gibi değildi. Kimseyle dalga da gecmedim sadece korktum sormak istedim. Sanırım bu forumda bu tarz seyler sürekli oluyor ve bilgim yoktu. Tekrardan hepinizden özür dileyerek konusmamayı tercih ediyorum. İnanın düşündüğünüz gibi bir durum yoktu heralde ben yanlıs anlasıldım

X