Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

bugün para ödemezsem birdaha zor olucak arkadaşım öğlene kadar mail at mutlaka ürünü aldım parasını vermedim valla aklım kaldı

yasemincim çok sağol sevaba girdin valla gönderdim sana bebek arabasının parasınıda rumeysaya ver 150 tl.çok çok sağoll

canım bende aldım aldıklarımızı ödeyecegımız ki,şi ankaradamıymış bilgin var mı?

:)) arkadaşım ben gemlikteyimde o yüzden hesap no.vermedim
para arkadaşıma lazım tedavi oluyor ve eşi bugün amelita girdi benim ona bugün göndermem lazımdı çıkıp çekemezmiş bugün beceremez eşi acil girmiş ameliyata yoksa bugün çekiceklerdi daha kimseden ürün parası almadım merak etme

elden teslim alan arkadaşlara mail attım hesap numaramı güle güle kullanın bahçe takımı bile ayşe hanım sayesinde satıldı:))
onun parası bugün çok işe yarıcak çok teşekkürler....
.hepinize bebek arabası maxsi cossi 250 tl vericem chicco lite vayda 200 araç koltuklarıda 200 tl bugün 5 e kadar ödeme ve kargo şartıyla

nursel hanım bende ödememi 5 e kadar yapabilirim arkadaşınızın ihtiyacı varmış madem lütfen maille bana hesap nosu gönderin

canım bizde eldden teslim aldık eşim bahçe takımınızı çok beğenmiş:)hesap numarası bekliyoruz...ankarada ablam var elden verebilirim

Son düzenleme:
canım bizde eldden teslim aldık eşim bahçe takımınızı çok beğenmiş:)hesap numarası bekliyoruz...ankarada ablam var elden verebilirim

tamam canım mail attım elden verin çok iyi olucak ama uzaksa hesap no yazdım

Son düzenleme:
merhaba nursel hanım ben bu akşam ödemeyi yapacğm 180 yalnız int.bankacılığndan eft de ad soyad ve iban no 24 haneli olan sayı ile yapabiliyorum mailime cvplarmısnz.teldn girdiğm için maildn yazamadm

nursel hanım size mail attım bende eft yapacağım banada bilgilerinizi mail atarmısınız ...

merhaba nursel hanım ben bu akşam ödemeyi yapacğm 180 yalnız int.bankacılığndan eft de ad soyad ve iban no 24 haneli olan sayı ile yapabiliyorum mailime cvplarmısnz.teldn girdiğm için maildn yazamadm

canım bende internet bankacılığından yapacağım ama orda iban bilmiyorum kutucuğunu işaretlersen hesap no ilede yapabilisin haberin olsun ama isimsiz olmaz

canım bende internet bankacılığından yapacağım ama orda iban bilmiyorum kutucuğunu işaretlersen hesap no ilede yapabilisin haberin olsun ama isimsiz olmaz

nursel hanım size mail atıyorum geliyomu acaba eylemksr79@hotmail.com dünden beri sizden bi şeyler almak istiyorum ama hayal kırıklığına uğruyorum lütfen bi şekilde bana cvp yazın

yasemincim çok sağol sevaba girdin valla gönderdim sana bebek arabasının parasınıda rumeysaya ver 150 tl.çok çok sağoll

sende sağol canımcım hesabıma 1500 tl yatırmışsın:))bu ne güven çok sağol:)
ben 1150 vericem rumeysa hanıma ama diğer verdiğim hesap varya arkadaşlara onu yaz 1500 üzeri çekemem canım vermez banka

bu akşam vericem hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…