• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

Nasil yani ya ne biz simdi para yatiracaktik

3 tane hesap almış 1 tanesi ile satıyor diğerleri ile uçup kaçıyor şunu aldım süper bunu yollayın süper diye insnalarda aman elden gidiyor diye saldırıp hemen ödemeyi yapıyor.

Bu yapılan ciddi suçtur, bu konu hakkında yasal süreç başlatmak isteyene tüm bilgileri verebiliriz. 1 kişi direk savcılık diye mail atmış....

Herşeyi anlayabilirim de 2.el klozeti anlayamam.
Oyuncak olduğunu düşünüyorum yoksa insan niye
kullanılmış klozeti almak ister ki.:44:

Çünkü bir şeylerinde satılıyor gösterilmesi lazım : )

3 tane hesap almış 1 tanesi ile satıyor diğerleri ile uçup kaçıyor şunu aldım süper bunu yollayın süper diye insnalarda aman elden gidiyor diye saldırıp hemen ödemeyi yapıyor.

Bu yapılan ciddi suçtur, bu konu hakkında yasal süreç başlatmak isteyene tüm bilgileri verebiliriz. 1 kişi direk savcılık diye mail atmış....

ya sız farketmesydınız o kadar cok talep vardıkı
kac kısı aynı sıkıntıyı yasıcaktı
2 arkadas guzl yorum yazınca hıcte aklıma gelmedı olumsuz bısey
ay kuzenı gormus nursel hanım cok tatlıymıs skoter vermıs ay ne senoryalar ya

Şöyle bir açıklama gelmiş kendisinden ;

--------------------------------

siz nerden biliyorsunuz ürünleri kargolamıcamı ben sadece satışım olsun diye böyle yaptım

Bu yapılan vasıflı dolandırıcılığa girer ve cezası oldukça büyüktür.

Hayatta boyle insanlar oldugu icin cok uzgunum
Ben maddi acidan zarara ugramadim ama iyi niyetimizi kotuye kullandigi icin dalga gectigi icin hakkimi helalemiyorum
Burada bebek arabami sattim evime geldiler gittigi gunden beri kiz ike yazisiriz ne insanlar var ya

Şöyle bir açıklama gelmiş kendisinden ;

siz nerden biliyorsunuz ürünleri kargolamıcamı ben sadece satışım olsun diye böyle yaptım

Bu yapılan vasıflı dolandırıcılığa girer ve cezası oldukça büyüktür.

bence cokta ınandırıcı oldugunu dusunmuyorum
yazılan senaryo cokta masum degıl

Çünkü bir şeylerinde satılıyor gösterilmesi lazım : )

Tesekkurler siz bilgi vermeseydiniz su an sinirden agliyor olurdum

Bende üzüldüm hakketen,neyse hepimize geçmiş olsun arkadaşlar,para kaptıran oldumu,benim eşim turkcell de çalışıyor nursel hanım da öyle olduğunu söylemişti,eşim araştırdı bu soyadda biri olmayınca dedik belki kızlık soyadıdır.bide aras kargoyla çalışıor oysa turkcell farklı bir firma kullanıyor bu yüzden biraz huylanmiştık

aman tanrım dünden beri bu kadınla iletişime geçemedim diye kendimi paraladım. demek verilmiş sadakam varmış o yüzden telefonunu vermiyodu demek zaten benden tc nom ve tel nomu istedi bende şaşırdım bekledim.sağolsun kazen hızır gibi yetiştin.daha önce burda bazı arkadaşlarla telefonla iletişime geçerek alışveriş yaptık gayet memnun kaldım ama bu sefer ki beni çatlattı resmen demekki varmış bunda bi hayır ..para yollayanlara geçmiş olsun...

bu olayda para kaybeden arkadaşlara büyük geçmiş olsun...
inş. bidaha olmaz böyle olumsuz olaylar...
anneler ne yapsınlar hesaplı alışveriş imkanı olunca kaçırmak istemiyorlar...
böyle masum duygulardan faydalanmak ve kumpasa getirmek...rabbim ıslah etsin böylelerini...
yazık değil mi kadıncağızlar çoluğunun çocuğunun rızkından artırarak hesaplı alışveriş yapmaya çalışıyorlar...:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Birde yasemindemiröz her sayfaya girip bişiler için pazarlık yapıyordu göze çok battı

bende kaç tane mail attım ulaşamadım kendisine demekki bursadan elden teslim alabilirim diyince dönmedi bana herkese çok geçmiş olsun

Bende üzüldüm hakketen,neyse hepimize geçmiş olsun arkadaşlar,para kaptıran oldumu,benim eşim turkcell de çalışıyor nursel hanım da öyle olduğunu söylemişti,eşim araştırdı bu soyadda biri olmayınca dedik belki kızlık soyadıdır.bide aras kargoyla çalışıor oysa turkcell farklı bir firma kullanıyor bu yüzden biraz huylanmiştık

Hayır çalıştığı yere kadar tüm bilgileri bende mevcut.... Osmanlının doğduğu yerler, hatta kurtuluş savaşının bir cephesi dersem Nursel hanım(!) ne kadar doğru bilgiye sahip olduğumu anlar. Çalıştığı kurumdan zaten 30-40 civarında burada üyemiz var direk telefonuna kadar ulaşmak 2 maile bakar...

Bu arada bir cevap daha gelmiş ;

yaptığınız çok ayıptır karalıyorsunuz bu intertte birçok insanın yaptığı piyasa kızıştırmaktır ben kimsenin parasın almadım ecale etmeyin yazdım hep satış kızıştırma yaptım

karalama derken ? hele ayıp kelimesine de takıldım .... Özür dilerim ben sizi karaladım ve çok ayıp ettim ...

tek amacım ürünleri hızlı satmaktı ürünler elimde dir yalanım yoktur asla arkadaşların ürünlerini paketledim bile yinede yapmama lazımdı özürdiliyorum

bu da artık en tazesi....

Neyse benden bu kadar,

lütfen huzursuz olduğunuz alışverişlerde o konuyu kötü içerik ile bildirin ...

Açıklamayı da asla kabul etmiyorum bunu da ifade edeyim...

Back