• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

nursel hanım dönencenin biri satılmadıysa satın almak istiyorum mailde attım ama cevap dönmediniz

ben ilk arabam ve lite way bebek arabasını istiyorum cevap gelmedi.çok yoğunsunuz galiba.kolay gelsin.

o kadar çok mail yazdı ki arkadaşlar çoğu satıldı paketledim bile:)lite way duruyor ilk arabamda satıldı aktivite masası var

Nursel hanım bebek aynasınnın markasını söyleyebilirseniz çok sevinirim:)

arkadaşlar ürün alanlara çok teşekkürler ...
KAYRA NİSA-GÖZDE-FERİHA AYŞECELL-YASEMİNDEMİROZ UNUTTUKLARIMDA VARDIR DAHA PAKETLİYORUM
HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER PAKETLEDİM HAZIRLADIM BU ARADA KARGOLARA ÜCRET VERİLMİCEK DİĞERLERİNE DUYURULUR MAİL DEN DAHA SAĞLIKLI GÖRÜŞME YAPTIK
BEN BURAYI TAKİP ETMEYİ BECEREMEDİM PEK ÖZÜR DİLİYORUM ÇOĞUNUZDAN ÜRÜNLERİN BİR ÇOĞU DURUYOR.
SALINCAK AYŞE HANIM BAHÇEDE OTURMA GRUBU İLE TAKIM ONU BİZ TAKIM OLARAK VERİCEZ AMA KARGO ŞİRKETTEN OLAMAZMIŞ O YÜZDEN GEMLİK İÇİ VERİCEZ
ARKADAŞIM İÇİN SADECE İLAÇ PARASINI TOPLAYABİLDİM OLSUN HEPİNİZ SAĞOLUN

nursel hanım maiilerime cevap yazdığınız için samimi olduğunuz için ...
eşim araç koltuğunu almış eşinizden çok teşekkürler oyun cadırı içinde teşekkürler eşim soramamış bahçe salıncağı nıda var demiş murat bey almak istiyoruz birde eşim yarın hesap num göndercek dedi yarın mutlaka bekliyorum çok teşekkürler

canım bahçedeki salıncak oturma gurubu ile takımdı eşiniz gördü zaten onları takım vericez biz 2000 tl.

oyun halısı 2 adet biri sıfır 50 tl ikinci el.25 tl kargo ücretsiz $oyun_hal_s_.JPG

hepsi çiftti bunlar tek kaldı bazılarının tekleri satıldı

Eklentiler

• $dönence.jpg
    $dönence.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $masa.jpg
    $masa.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $klo.jpg
    $klo.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $bisiklet.jpg