• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

bende dönenceyi almak istiyorum hesap numaranızı özelden yazarmısınız yada tlf numaranızı yazın özelden ben arıym adres veriym size kargo için lütfen cvp bekliyorum hiç bir iş yapamıyorum kızımın ilsini çekip oyalanır en azından

nursel hanım eğer satılmadıysa dönence ve aktivite masasını satın almak istiyorum...sizinle iletişime geçmek istiyorum..maillime cevap bekliyorum..

Arkadaşlar bu akşam kargolar veriliyor son siparişleri paketlicem bugün mailime yazarsanız sağlıklı görüşürüz bana ankara kızılay civarında bir ark acil ulaşsın işbankası veya akbank bankamatiği olan(şuan tedavisi devam eden ark eşi bugün ameliyat olucak para çekemicek çıkıpta ona havale edip elden teslim için)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu akşam kargolar veriliyor son siparişleri paketlicem bugün mailime yazarsanız sağlıklı görüşürüz bana ankara kızılay civarında bir ark acil ulaşsın işbankası veya akbank bankamatiği olan(şuan tedavisi devam eden ark eşi bugün ameliyat olucak para çekemicek çıkıpta ona havale edip elden teslim için)

nursel hanım ben mail attım cevap gelmedi şuan ankara ulustayım ama öğlen geçerim kızılaya hesap no.var ak bank ayrıca ben bugün aldıklarımın parasını göndermek istyorum nasıl yapıcaz

Back