• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

Aslında bu olay bize ders olsun şu bölüm için kuralları yeniden gözden geçirmeli hatta biriniz konu açsın şu olmalı bu olmamalı diye ona göre hareket etmeliii...

bende tam havale yapacaktım verilmiş sadakamız varmış gerçekten yani bu bayandan ürün alan yok mu gerçekten. demekki telefon o yüzden vermedi okadar istedik

ayıp ya bende hakkımı helal etmiyorum

inanmıyorummm.ben havale yapcaktımm hesabım havale için açık olmadığı için yapamadım.birazdan bankaya gidip para yatırcaktım.bana da hesap numarası verdi.bende adres isim tel bilgilerimi gönderdim.şok oldum resmen direkten döndüm..dünden beri bana da dönmüyor du ankaradayım parayı hemen havale yapabilirim deyince döndü hemen!gatada arkadaşı yatıyormuş ameliyat olmuş elden verebilir misin dedi.şükür ki gata ya uzak oturuyorum.şoklardayımmm

Banada mail attı ,gönderme para istemiyorum vazgeçtim diye:)

Ay ama ben çok üzüldüm yaaaa. Insanların duygularıyla oynadı resmen bende 1-2 birşey yazmıştım ama satın almadım neyse ki. özrü kabahatinden beter. Senin niyetin kötü olmasa zaten 3 mail almazsın aptal şey. Kimsenin 1 kuruşunu aldıysan zaten senden kat kat çıkar bunu unutma. çocukların varsa onlara yazık. çok yazık.

Şu bir gerçek ; amacı ortalığı kızıştırıp ürün satmak, kimseye ürünleri yollamayacağını sanmıyorum ama..... işte aması var ....

neyse bundan sonra daha dikkatli olun lütfen

:) artık maillere ne yazacağımı şaşırdım bende ist geliyorum florya ya :))

kartsız işlemden yatırılabilirmiş
finansbank iban no:25967903 sizin tc.ve telefon numaranız gerekli sadece

XXXXXXXXX

:53::53::53::53::53:
öyle bişi varsa yazıklar olsun bunca insan parasını çöpte bulmuyo yaa
bu dünyada böyle yaparsa öbür dünyada acısını çekecektir kızlar inşallah
kimsenin parası gitmemiştir ben bi mesaja da şooook oldum kızlar
biri yamışki nursel hanım hesabıma 1500tl yatırmıssın bu nasıl güven diye
bu zamanda kim kime bunu yaparkii :53::47::47::47:bu sabah
ta bana nurselll hanım mail atmıştı sana kullanmadığım bazı kıyafet
ve bişiler hazırladım yoollarım diye adresimi telefonumuda verdim meğer ne safmışız yaa :50:bende n
e kadar seviniyordum akşama paketleyip yollayacak diye çoook yazık vallahhh :47::47::47::47:

Ürünleri yolasın veya yollamasın mevzu o değil
Ürünler çok güzelse zaten talep görür ilgili kişilerden
Ne diye üç kağıt yapıp kendi kendini övüyor ki
Gerçi kendi kendini teselli eden konu sahibeleri de görmüştü bu forum.

hem kargosuz hemde bu kadar uygun olmasına çok sevinmiştim bende ne iyi kadın hasta birine yardımda ediyor diyordum ama para almadan ürün göndermesi çok garibime gitmişti açıkçası ama insan inanmak istiyor işte

canım bizde eldden teslim aldık eşim bahçe takımınızı çok beğenmiş:)hesap numarası bekliyoruz...ankarada ablam var elden verebilirim

sende sağol canımcım hesabıma 1500 tl yatırmışsın:))bu ne güven çok sağol:)
ben 1150 vericem rumeysa hanıma ama diğer verdiğim hesap varya arkadaşlara onu yaz 1500 üzeri çekemem canım vermez banka

bu akşam vericem hayırlısıyla

gözlerime inanamıyorum yaaa yasemindemi o yazık yaaa
:47::47::47::47::47::47::47::47::47:
Tesadüfee bak sözde yaseminde çocuğuna giydirmediği kıyafeti bana yollayacaktıı pıııffff

hem kargosuz hemde bu kadar uygun olmasına çok sevinmiştim bende ne iyi kadın hasta birine yardımda ediyor diyordum ama para almadan ürün göndermesi çok garibime gitmişti açıkçası ama insan inanmak istiyor işte

canım valla banada pek inandırıcı gelmemişti
oysaki okadar üzülüdumki param yok alamadım
diye iyiki param yokmuşş yaa ilkkez
paramın olmadığına sevindim vaalla
bakıp bakıp içim gidiyodu oysa :53::47:

gözlerime inanamıyorum yaaa yasemindemi o yazık yaaa
:47::47::47::47::47::47::47::47::47:
Tesadüfee bak sözde yaseminde çocuğuna giydirmediği kıyafeti bana yollayacaktıı pıııffff

canım kazenin dediğine göre oda onlardanmış ben öyle anladım .birkaç kişi gibi gösterip kendi kendine yazılar yolluyormuş

Bana mail atmış şimdi para yatırmayın kk yalnış anladı diye:) valla yazık inşallah kk yalnış anlamışsınıdır:52:

Back