Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nursel hanım ben mail attım cevap gelmedi şuan ankara ulustayım ama öğlen geçerim kızılaya hesap no.var ak bank ayrıca ben bugün aldıklarımın parasını göndermek istyorum nasıl yapıcaz
canım bende aldım aldıklarımızı ödeyecegımız ki,şi ankaradamıymış bilgin var mı?
yasemincim çok sağol sevaba girdin valla gönderdim sana bebek arabasının parasınıda rumeysaya ver 150 tl.çok çok sağoll
nursel hanım sanırım benim mailleer gelmiyor size 18 ay üzeri kıyafet varsa elinizde almak isterim
güle güle kullansınlarrr
canım bizde eldden teslim aldık eşim bahçe takımınızı çok beğenmiş:)hesap numarası bekliyoruz...ankarada ablam var elden verebilirim
merhaba nursel hanım ben bu akşam ödemeyi yapacğm 180 yalnız int.bankacılığndan eft de ad soyad ve iban no 24 haneli olan sayı ile yapabiliyorum mailime cvplarmısnz.teldn girdiğm için maildn yazamadm
canım bende internet bankacılığından yapacağım ama orda iban bilmiyorum kutucuğunu işaretlersen hesap no ilede yapabilisin haberin olsun ama isimsiz olmaz
canım bende internet bankacılığından yapacağım ama orda iban bilmiyorum kutucuğunu işaretlersen hesap no ilede yapabilisin haberin olsun ama isimsiz olmaz
yasemincim çok sağol sevaba girdin valla gönderdim sana bebek arabasının parasınıda rumeysaya ver 150 tl.çok çok sağoll
nursel hanım size mail atıyorum geliyomu acaba eylemksr79@hotmail.com dünden beri sizden bi şeyler almak istiyorum ama hayal kırıklığına uğruyorum lütfen bi şekilde bana cvp yazın