• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

neler satıldı neler kaldı eğer mümkünse ben de bir tüp olan kızçem için almak istiyorum :)

Araç koltuğu foto koyarmısınız onuda almak istiyorum

canım araç koltuğunun resmi yok maxi cossi yeni ama bu var $imagesCAOWZHO3.jpg
sana 250 olur

size 2 mail attım gelmedimi.. amacım pazarlık değil gerçekten çok ihtiyacım olan şeyler var kimse almadan almak istedim sadece, tel de daha çabuk olur diye ve adres vermek için görüşmek istedim ama siz beni yanlış anladınız.

estafurullah kusura bakmayın yanlış anlama falan yok ben dünde tel.numara veremedim yasemin hanıma sorun isterseniz o ürün aldı

nursel hanım maiilerime cevap yazdığınız için samimi olduğunuz için ...
eşim araç koltuğunu almış eşinizden çok teşekkürler oyun cadırı içinde teşekkürler eşim soramamış bahçe salıncağı nıda var demiş murat bey almak istiyoruz birde eşim yarın hesap num göndercek dedi yarın mutlaka bekliyorum çok teşekkürler

yürüteciniz var mı?ilk arabam ve lite way ikisi ne kadar olur?çocuklar kız mı erkekmi?oyuncaklar için soruyorum.elinizde ne tarz oyuncaklar var?araba 2 aylık bebek için kullanıma uygun değil mi?

ben ilk arabam ve lite way bebek arabasını istiyorum cevap gelmedi.çok yoğunsunuz galiba.kolay gelsin.

Back