Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım önce günaydın seni allah mı yolladı ihtiyacım olan herşey sende... oğlum var biraz yaramaz fazla yazamıyorum tel versem ordan görüşsek olurmu lütfen... 0541 809 55 27
canım önce günaydın seni allah mı yolladı ihtiyacım olan herşey sende... oğlum var biraz yaramaz fazla yazamıyorum tel versem ordan görüşsek olurmu lütfen... 0541 809 55 27
telefonda pazarlığa girer konu ben hayır diyemem:)
telefonda pazarlığa girer konu ben hayır diyemem:)
size 2 mail attım gelmedimi.. amacım pazarlık değil gerçekten çok ihtiyacım olan şeyler var kimse almadan almak istedim sadece, tel de daha çabuk olur diye ve adres vermek için görüşmek istedim ama siz beni yanlış anladınız.
Nazlım14 e cevap ya kusura bakma özel den cevap atma yetkim yok burdan yazdım evet sevmek istedim hemde tüplerimi bağlaticam eşim çalışıyodu hamile kaldım işten çıkarttılar şimdi on gün önce ise girdi önceki işi maaşı bir milyar di şimdi beşyüz tl veriyolar zaten durumum iyi olsa hiç giyilmış kıyafet istenen gider yüz iki yüz tl verip yeni alırdım
arkadaşlar masa üstündekilerin hepsi orjinal bugün çektim kutuladım sahibini bekliyor tek fiyat inanın tek tek kargo yapmam mümkün değil 150 tl.bugün bu satış işini bitirmem lazım
1. ilk arabamlar 1 adet 30 tl.kaldı
maxsi cosi çok az kullandım 300 tlEki Görüntüle 675197 Eki Görüntüle 675198 Eki Görüntüle 675202
chicco lite way 150 tl.
aktivite masa da var çok temiz 50 tl.
kraft mama sandalyesi 150 tl.
arkadan destekli bisiklet 50 tl chicco
klozet 50 tl chicco hiç kullanılmadı sandelyede oluyor
dönence 30 tl fisher price 1 adet satıldı
vede bu oyuncaklar hepsi var masa üstündekileri toptan aktivite masası dahil veicem 150 tl.