• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

canım önce günaydın seni allah mı yolladı ihtiyacım olan herşey sende... oğlum var biraz yaramaz fazla yazamıyorum tel versem ordan görüşsek olurmu lütfen... 0541 809 55 27

lüttttfeeeenn bi çağrı atın ben sizi ararım ne olurrrr.....

Masanın üstündeki kırmızı çerceveli bebek aynası için fiyat verebilirmisiniz

ben aktivite masası ve oyuncakları istiyorum nursella
kargo aşağı yukarı kaç tutar ağırlığı nedir canım

Son düzenleme:
arkadaşlar masa üstündekilerin hepsi orjinal bugün çektim kutuladım sahibini bekliyor tek fiyat inanın tek tek kargo yapmam mümkün değil 150 tl.bugün bu satış işini bitirmem lazım

Yogundunuz herhalde ben aksamdan beri cvp bekliyorum mail attim size geri donmenizi bekliyorum olumlu veya olumsuz maxi cosi icin

canım önce günaydın seni allah mı yolladı ihtiyacım olan herşey sende... oğlum var biraz yaramaz fazla yazamıyorum tel versem ordan görüşsek olurmu lütfen... 0541 809 55 27

telefonda pazarlığa girer konu ben hayır diyemem:)

Nursel hanım bu sabah otobüs firmasından bebek arabasını teslim aldım kargoyı bekleyemedim:)
çok temiz çok güzel araba ben hediye için teşekkür ederim telefon numaranızı vermemişsiniz kayınvalide varmış yanınızda sanırım konuşamam diyedir.
Olsun çok incesiniz
parayıda arkadaşınızın hesabına yatırdım scotter için teşkkürler

telefonda pazarlığa girer konu ben hayır diyemem:)

size 2 mail attım gelmedimi.. amacım pazarlık değil gerçekten çok ihtiyacım olan şeyler var kimse almadan almak istedim sadece, tel de daha çabuk olur diye ve adres vermek için görüşmek istedim ama siz beni yanlış anladınız.

size 2 mail attım gelmedimi.. amacım pazarlık değil gerçekten çok ihtiyacım olan şeyler var kimse almadan almak istedim sadece, tel de daha çabuk olur diye ve adres vermek için görüşmek istedim ama siz beni yanlış anladınız.

kımseye cvp yazmıyor anlasılan :39:

Nazlım14 e cevap ya kusura bakma özel den cevap atma yetkim yok burdan yazdım evet sevmek istedim hemde tüplerimi bağlaticam eşim çalışıyodu hamile kaldım işten çıkarttılar şimdi on gün önce ise girdi önceki işi maaşı bir milyar di şimdi beşyüz tl veriyolar zaten durumum iyi olsa hiç giyilmış kıyafet istenen gider yüz iki yüz tl verip yeni alırdım

Nazlım14 e cevap ya kusura bakma özel den cevap atma yetkim yok burdan yazdım evet sevmek istedim hemde tüplerimi bağlaticam eşim çalışıyodu hamile kaldım işten çıkarttılar şimdi on gün önce ise girdi önceki işi maaşı bir milyar di şimdi beşyüz tl veriyolar zaten durumum iyi olsa hiç giyilmış kıyafet istenen gider yüz iki yüz tl verip yeni alırdım

canım e-mailini bekliyorum sevgiler

1. ilk arabamlar 1 adet 30 tl.kaldı

maxsi cosi çok az kullandım 300 tlEki Görüntüle 675197 Eki Görüntüle 675198 Eki Görüntüle 675202

chicco lite way 150 tl.

aktivite masa da var çok temiz 50 tl.

kraft mama sandalyesi 150 tl.

arkadan destekli bisiklet 50 tl chicco

klozet 50 tl chicco hiç kullanılmadı sandelyede oluyor

dönence 30 tl fisher price 1 adet satıldı
vede bu oyuncaklar hepsi var masa üstündekileri toptan aktivite masası dahil veicem 150 tl.

sular-durulunca@hotmail.com ilkarabam oyuncaklar hepsini istiyorum mümkünse acil dönün

Back