• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

slm bende dönenceyi almak istiyorum bütün fonksiyonları çalışır durumdamı kumandalı bildiğim kadarıyla tavana yansıtmalı değilmi istanbulda oturuyorum ama kargoyla halledebiliriz sizin içinde uygunsa
günaydın arkadaşım evet tavana ışık veriyor ama ben öyle kullanamdım çok parlak ışıkları herşeyi ile sağlamdır

Nursel hanım mailinize bakarmısınız bisiklet ve mama sandalyesi bilgisi için dönüş bekliyorum telden giriyorum zor oluyo şimdi eşim eft yapacak bir bakın lütfen mailinize telden görüşelim teşekkürler

nursel hanım maxsi cossi yi alıcam ben hotmailime hesap numarsı yazarmısınız eşim gemlik tarafında akşam elden almak istyor uygunsa

arkadaşlar maillere cevaap yazıyorum elimden geldiği kadar öğleden sonra hesap num yazıcam alanlara

tamam arkadaşlarda ben burdan msj atamıyorum hotmaie yazın onay yazarsam size göndercem demektir
nurselkayalar@hotmail.com
siz adres yazın yarın sabah kargolıcam ben hepsini bugün sera streç ile sarıp paketlicem adersinizi gönderin bekliyorum

günaydın arkadaşlar benim bebekler ikiz
ikiz bebek arabası ihtiyacı olan varsa ücretsiz göndermek istiyorum birde kıyafetler ayırdım akşam lazım olan varsa adresleri bekliyom ben kargoları yarın sabah vericem arkadaşlar kararınız kesinse nurselkayalar@hotmail.com adresinizi gönderiniz hiç bir sorunu yok inanın tertemizler çoğunu kutusu ile göndericem zaten
nurselkayalar@hotmail.com siparişleri alıyım maile onay msj yazıyorum zaten

merhaba benim de bebeklerim ikiz, bir kız bir oğlan :) 6 aylık
bebek arabasını ben alabilirim, varsa başka öneriniz bekliyorum, iletişim kısmını tam anlayamadım,
hemen iletişime geçmek isterim sizinle :emir_bebek::emir_bebek:

1. ilk arabamlar 1 adet 30 tl.kaldı

maxsi cosi çok az kullandım 300 tl $kitap.jpg $Chicco Toys Smart Driver.jpg $$T2eC16d,!zEE9s3!Y9EIBRQu96bC(w~~48_20.jpg

chicco lite way 150 tl.

aktivite masa da var çok temiz 50 tl.

kraft mama sandalyesi 150 tl.

arkadan destekli bisiklet 50 tl chicco

klozet 50 tl chicco hiç kullanılmadı sandelyede oluyor

dönence 30 tl fisher price 1 adet satıldı
vede bu oyuncaklar hepsi var masa üstündekileri toptan aktivite masası dahil veicem 150 tl.

Son düzenleme:
Size mail attim bana tel numaranizi mail atarmisini maxi cosiyi almak istiyorum eger cvp yazarzaniz bugun parayi yatiririm hesabiniza

canım önce günaydın seni allah mı yolladı ihtiyacım olan herşey sende... oğlum var biraz yaramaz fazla yazamıyorum tel versem ordan görüşsek olurmu lütfen... 0541 809 55 27

ben 10 senedir belçikadaydım türkçem bozukta yanlış yazabilirim biraz burdan özel msj hakkım yok nurselkayalar@hotmail.com yazarsanız ordan cevap yazıyorum 3-4 ürün satıldı bile demek istedim ordan yaptım satışı demek istedim hotmail den konuştuk

merhaba benim de bebeklerim ikiz, bir kız bir oğlan :) 6 aylık
bebek arabasını ben alabilirim, varsa başka öneriniz bekliyorum, iletişim kısmını tam anlayamadım,
hemen iletişime geçmek isterim sizinle :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşım yurt dışından ikiz bebek baston var onu gönderiyim ben kullanamadım kreşte büyüdüler çünki adresini bekliyorum sabah vericem kargo 20 tl falan tutar giydirisen 1 yaş doğum günü (disney karakterli peluş oyuncak tarzı tom ve jerry)ilk doğum günü kostümüm var gönderiyim mi

Son düzenleme:
Back