• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

slm.umarım arkadaşınız en kısa zamanda bebek sahibi olur.tüp bebek tedavisinin ne kadar stresli zor ve masraflı olduğunu biliyorum.ben bisikleti almak istiyorum fakat ankara da oturuyorum.kargo ücreti de olcak.ne kadar olur acaba?

eşim bir gsm şirketinde görevli araskargo ile şirket anlaşmalı ordan %50 indirimli gönderirim sanırım 65 filan olur ama görmeden nasıl alcaksın arkadaşım ödemeyi nasıl yapıcaz

eşim bir gsm şirketinde görevli araskargo ile şirket anlaşmalı ordan %50 indirimli gönderirim sanırım 65 filan olur ama görmeden nasıl alcaksın arkadaşım ödemeyi nasıl yapıcaz

canım burda satış yapan herkes gibi bir hesap no su vericeksin bizde para yatırıcaz .Parayı hesabında gördükten sonra sende bize ürünleri kargo yapıcan :)

canım burda satış yapan herkes gibi bir hesap no su vericeksin bizde para yatırıcaz .Parayı hesabında gördükten sonra sende bize ürünleri kargo yapıcan :)

anladım canım sağol öyle yaparız o zaman ben acaba gitti gidiyor tarzı sandım

arkadaşlar ben çıkmak zorundayım ev topluyorum
maillere cevap yazamadım cep numaramı akşam gönderip kargoları sabah veririm kargoya
yanlız kargo ödemeli gönderemem çünkü şirket kargosu adına gönderim yapıcam
iş bankası hesap num yazarım tedavi gören arkadaşımın
hesap numarası bu şekilde alış veriş yapabiliriz
bursa da elden verip teslim ederim uygun arkadaşlara hayırlı olsun.

satışım sadece 2 gün geçerlidir 2 gün sonra kimseye cevap yazamam
maxi cossi isteyene de indirim yapıcam

anladım canım. demek ki yanlış anlamışım :) Son olarak Maxi Cossi ağırlığını da sölersen çok sevinirim.

bursaysan getirebilirimde ben yalova tarafındayım ama gelirim görmeden alma yakınmışız

yürüteciniz var mı?ilk arabam ve lite way ikisi ne kadar olur?çocuklar kız mı erkekmi?oyuncaklar için soruyorum.elinizde ne tarz oyuncaklar var?araba 2 aylık bebek için kullanıma uygun değil mi?

Back