Nasil yani ya ne biz simdi para yatiracaktik
Nasil yani ya ne biz simdi para yatiracaktik
Herşeyi anlayabilirim de 2.el klozeti anlayamam.
Oyuncak olduğunu düşünüyorum yoksa insan niye
kullanılmış klozeti almak ister ki.:44:
3 tane hesap almış 1 tanesi ile satıyor diğerleri ile uçup kaçıyor şunu aldım süper bunu yollayın süper diye insnalarda aman elden gidiyor diye saldırıp hemen ödemeyi yapıyor.
Bu yapılan ciddi suçtur, bu konu hakkında yasal süreç başlatmak isteyene tüm bilgileri verebiliriz. 1 kişi direk savcılık diye mail atmış....
bu hanımdan alışveriş yapıp ürününü alan yokmu arkadaşlar
Şöyle bir açıklama gelmiş kendisinden ;
--------------------------------
siz nerden biliyorsunuz ürünleri kargolamıcamı ben sadece satışım olsun diye böyle yaptım
--------------------------------
Bu yapılan vasıflı dolandırıcılığa girer ve cezası oldukça büyüktür.
Çünkü bir şeylerinde satılıyor gösterilmesi lazım : )
3 tane hesap almış 1 tanesi ile satıyor diğerleri ile uçup kaçıyor şunu aldım süper bunu yollayın süper diye insnalarda aman elden gidiyor diye saldırıp hemen ödemeyi yapıyor.
Bu yapılan ciddi suçtur, bu konu hakkında yasal süreç başlatmak isteyene tüm bilgileri verebiliriz. 1 kişi direk savcılık diye mail atmış....
ohhhh çok şükür nursel hanımla görüşebildik çok teşekkür ederim nursel hanım çok mutluyummmmmm......
Bende üzüldüm hakketen,neyse hepimize geçmiş olsun arkadaşlar,para kaptıran oldumu,benim eşim turkcell de çalışıyor nursel hanım da öyle olduğunu söylemişti,eşim araştırdı bu soyadda biri olmayınca dedik belki kızlık soyadıdır.bide aras kargoyla çalışıor oysa turkcell farklı bir firma kullanıyor bu yüzden biraz huylanmiştık
Birde yasemindemiröz her sayfaya girip bişiler için pazarlık yapıyordu göze çok battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?