Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

ama benim gözümün önünde istediği şeyler gidiyor çocuk uyurken halledeyim dedim şu işi ama olmuyor lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn cvp yazın nursel hanım lüttttttttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn

maillerim gelmiyomu lütfen ya lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn

nursel hanımcım ablam öğlene kadar gataya gidip ücreti ödicek haberiz olsun teşekkürler...400tl

aldığım herşey çok güzel teşekkürler hediye içinde tekrar teşekkürler

ohhhh çok şükür nursel hanımla görüşebildik çok teşekkür ederim nursel hanım çok mutluyummmmmm......

Nursel hnm size mailler attım fakat ben sorun yaşıyorum maill konusunda bugün, özelinize bakarsanız, yada mailler ulaştıysa dönerseniz iyi olur.

1 dakika bir dakika kimse birşey ödemesin 1 dakikaaaaaaaaaaaaa

Sakın kimse ödeme yapmasıııııın ? Sakın

Araştırma yapıyorum açıklama yapacağım 1 dakika lütfen emin olmadan yazmak istemiyorum

canım bizde eldden teslim aldık eşim bahçe takımınızı çok beğenmiş:)hesap numarası bekliyoruz...ankarada ablam var elden verebilirim

tamam canım mail attım elden verin çok iyi olucak ama uzaksa hesap no yazdım

Malesef bu 3 kişide aynı yerden bağlılar, aynı bilgisayarı kullanıyorlar, ödeme yaptım diyenlere şimdiden geçmiş olsun ..... Çok güzel kumpasa gelmişsiniz.

Konu sahibi aşağıda acaba bir açıklama yapmak istemezmiydi?
Hemen banlanmadan bir açıklamayı hakediyor bence arkadaşlar.

Malesef bu 3 kişide aynı yerden bağlılar, aynı bilgisayarı kullanıyorlar, ödeme yaptım diyenlere şimdiden geçmiş olsun ..... Çok güzel kumpasa gelmişsiniz.

sevgılı kazen
aksamdan berı okuyorum yazılanları dıyorum ne kadar uygun esyalar ınsanlar nasıl uygun fıyata allıyo
kımı dıyo ucret almadan bana gonderdı ay dıyorum ne ıyı bı bayan
bumudur yanı yazılan yorumlar aynı bılgısayardanmı hayretler cındeyım su anda
cok sayıdada arkadas yatırmıstı ucretı degılmı
cok kotu bı haber oldu bu arkadaslarımız ıcın

İlk bakışta anladım ,ama böyle basit insanların bu siteyi işlerine alet etmelerine ve arkadaşlarımızın temiz kalplerinden faydalanmalarına çok bozuluyorum

Herşeyi anlayabilirim de 2.el klozeti anlayamam.
Oyuncak olduğunu düşünüyorum yoksa insan niye
kullanılmış klozeti almak ister ki.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…