• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar tarota başlayacağım elinde güzel detaylı pdf olan var mı

kpss2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
6
3
1
19
arkadaşlar tarota başlayacağım güzel detaylı pdf var mı sizde kartların anlamları için falan elinizde öyle bir pdf varsa lütfen atın

kitapçık almanız daha mantıklı değil mi? Yabancı sitelerden de notlar alıyordum ben ilgim olduğu zamanlar. Baya kapsamlı anlatımlar oluyor hatta

kitapçık almanız daha mantıklı değil mi? Yabancı sitelerden de notlar alıyordum ben ilgim olduğu zamanlar. Baya kapsamlı anlatımlar oluyor hatta
kitapcık yanında geldi zaten ama biraz daha detayli istediğim için ek pdfte okuyup not olcaktım bi deftere yani cünkü kitapcıktaki anlamlar biraz sınırlı geldi

O zaman yabancı kaynakları öneririm. Çok güzel anlatımlar var negatif tarafı pozitif tarafı vs her şeyi detaylıca çok iyi anlatıyor. İngilizceniz yoksa chatgpt’den çevirtebilirsiniz rahatlıkla

O zaman yabancı kaynakları öneririm. Çok güzel anlatımlar var negatif tarafı pozitif tarafı vs her şeyi detaylıca çok iyi anlatıyor. İngilizceniz yoksa chatgpt’den çevirtebilirsiniz rahatlıkla
bana bazı sayfaları önerir misiniz acaba tam olarak nereye bakmam gerek onu bilmiyorum teşekkür ederim

tarotika sitesine baktınız mı? eğitim tadında cok guzel icerikleri var ogrenme surecimde cok kullanırdım ben

ben tarotforum önereceğim aktif değil ama eski içerikler hala açık. her deste, kart, açılım vs.için çok güzel yorumlar var.

Back
X