- 12 Mart 2018
- 461
- 600
-
- Konu Sahibi sedakara81
Nerdesın canım hangi doktora olacaksın ınsallah cok rahat atlatırsın benim kolay geciyor darısı basına
Hıc korkma kendine moral ver yıllarca hayalini kurdugun seye kavusuyorsun ben hep öyle yaptım cok sukur ıyı de gidiyor simdilikSamsunda olacagim canim istersen ozelden doktor ismini atarim
Cok korkuyorum ya ins bi an önce Gecer
Çok sevindim Sinem. Umarım bizim de sürecimiz senin gibi geçer. Aylarca yan yatamayan,oturarak uyuyan şelinde yorumlar olunca insan da haliyle tedirgin oluyor.Hıc korkma kendine moral ver yıllarca hayalini kurdugun seye kavusuyorsun ben hep öyle yaptım cok sukur ıyı de gidiyor simdilik
Sinemcim ins bizde senin gibi kolay atlatiriz kuzum
Merhaba iyi haftalar şimdi kontrolden cıktım drenlerım cıktı cok ama cok iyiyim bandaj cözüldü artık sutyen yok cok mutluyum büyüklüğü de tam istediğim gibi. Bu gece cok rahattım yan yattım hep dualarım sizinle inşallah siz de kolay atlatırsınızSynem Nasıl oldun Sinem,daha iyisin ya. Ağrı vs yok umarım hala rahatsız edici boyutta. Ödemler de değişiklik var mı
İyi haftalar herkese bu arada
ayyy çok çok sevindim inanki. Cidden sanırım buna karar verip benim gibi olmak üzere olanlara bu yazdıklarınız muhteşem cesaret veriyor.Merhaba iyi haftalar şimdi kontrolden cıktım drenlerım cıktı cok ama cok iyiyim bandaj cözüldü artık sutyen yok cok mutluyum büyüklüğü de tam istediğim gibi. Bu gece cok rahattım yan yattım hep dualarım sizinle inşallah siz de kolay atlatırsınız
Eşime söz verdim foto yuklemek yokayyy çok çok sevindim inanki. Cidden sanırım buna karar verip benim gibi olmak üzere olanlara bu yazdıklarınız muhteşem cesaret veriyor.
Bu arada foto vs nasıl yükleniyor. Ben ancak öncesi yükleyeceğim müsaitte. Sizin fotolarınız var mı görme şansımız olur mu acaba canım
Çok teşekkür ederiz. İyi düşünelim iyi olsun çok haklısın :)Eşime söz verdim foto yuklemek yokkiminin agrı esıgı dusuktur belki bilemem ama benim gercekten rahat geciyor lutfen olumsuz yorumları hice saymayın ama herkesin bir olmadığını da unutmayın biraz da size baglı bence iyi dusunun iyi olsun :) foto sanırım dosya ekle den ekleniyor alt kısımdaki
Çok aminDarısı basimiza
merhaba ameliyatı nerede olacaksınız doktorunuz kim acaba bende yaptırmak istiyorumMerhaba ben olmak üzereyim. Damar yolum acildi bekliyorum :)
İzmir de fatih uygur a yaptırdım canımmerhaba ameliyatı nerede olacaksınız doktorunuz kim acaba bende yaptırmak istiyorum
Bugun mu oluyorsunuz? kac cc takilacak?
Çok geçmiş olsun dilerimCanim oldum inan bilemiyorum kac takildi doktora Sormak aklima gelmedi narkozun etkisi gec cikti... Yarın soracagim 350-425 arasi idi hangisini takti bilemiyorum
Canim oldum inan bilemiyorum kac takildi doktora Sormak aklima gelmedi narkozun etkisi gec cikti... Yarın soracagim 350-425 arasi idi hangisini takti bilemiyorum
Aaa oldunuz mu güzel geçmiştir umarım neye karar verdin sadece protez mi oldu bol bol su için narkozu atın geçmiş olsunCanim oldum inan bilemiyorum kac takildi doktora Sormak aklima gelmedi narkozun etkisi gec cikti... Yarın soracagim 350-425 arasi idi hangisini takti bilemiyorum
Cok gecmis olsun umarım rahat atlatırsınCanim oldum inan bilemiyorum kac takildi doktora Sormak aklima gelmedi narkozun etkisi gec cikti... Yarın soracagim 350-425 arasi idi hangisini takti bilemiyorum
Cok gecmis olsun umarım rahat atlatırsın