arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Hıc korkma kendine moral ver yıllarca hayalini kurdugun seye kavusuyorsun ben hep öyle yaptım cok sukur ıyı de gidiyor simdilik
Çok sevindim Sinem. Umarım bizim de sürecimiz senin gibi geçer. Aylarca yan yatamayan,oturarak uyuyan şelinde yorumlar olunca insan da haliyle tedirgin oluyor.

Synem Nasıl oldun Sinem,daha iyisin ya. Ağrı vs yok umarım hala rahatsız edici boyutta. Ödemler de değişiklik var mı

İyi haftalar herkese bu arada

Synem Nasıl oldun Sinem,daha iyisin ya. Ağrı vs yok umarım hala rahatsız edici boyutta. Ödemler de değişiklik var mı

İyi haftalar herkese bu arada
Merhaba iyi haftalar şimdi kontrolden cıktım drenlerım cıktı cok ama cok iyiyim bandaj cözüldü artık sutyen yok cok mutluyum büyüklüğü de tam istediğim gibi. Bu gece cok rahattım yan yattım hep dualarım sizinle inşallah siz de kolay atlatırsınız

ayyy çok çok sevindim inanki. Cidden sanırım buna karar verip benim gibi olmak üzere olanlara bu yazdıklarınız muhteşem cesaret veriyor.
Bu arada foto vs nasıl yükleniyor. Ben ancak öncesi yükleyeceğim müsaitte. Sizin fotolarınız var mı görme şansımız olur mu acaba canım

Eşime söz verdim foto yuklemek yok kiminin agrı esıgı dusuktur belki bilemem ama benim gercekten rahat geciyor lutfen olumsuz yorumları hice saymayın ama herkesin bir olmadığını da unutmayın biraz da size baglı bence iyi dusunun iyi olsun :) foto sanırım dosya ekle den ekleniyor alt kısımdaki

Çok teşekkür ederiz. İyi düşünelim iyi olsun çok haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…