arkadaşlar spinal sezeryanın yan etkilerinden baş ve ense ağrısı ne kadar sürdü

ecenimo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
113
2
66
o kadar su içmeye çalışıyorum kahve falan tüketiyorum bana mıısn demiyor dayanamıyorum bide bi serum varmış sanırım hemen geçiyormuş bilgisi olan söyleyebilir mi dayanamıyorum çünkü artık

cnm bende epıdural sezeryan olmustun dogumdan sonra 5 gun yemek yıyemedım sıvı dısında oyle bır bas agrısı yok kolumu kesseler boyle acımazdı en sonunda dayanamadım hastaneye gıttım testler falan dogumda kansız kalmısım kan verdıler ılac fayda etmemısdı bana dr.kahve ıc demıstı oyle boyle derken 2.5 sene oldu gecen kıs sıddetlı basagrısı ve sabah mıde bulantısı cekıyordum sukur bu sene yok arada bas agrrım oluyor ama mıgren oldugunu dusunuyorum umarım en kısa zaamanda ıyılesırsın bılıyorum cok zor..

benim başım hiç ağrımadı ama omuzlarım hafif ağrıyordu oda yaklaşık bir hafta sürdü

Bas agrisinin komplikasyon oldugu bana olmayacagini,yapilirken kaydirilirsa vs. olacagi soylenmisti. kaydirilmis. bugun 12. Gun hala agriyor. ayrica bacaklarim odem dolu ustune badamiyorum. A plus hastane kazigi.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..hiç geçmeyecek gibi olan ağrılarım azalarak bitti çok şükür.. arkadasın da dediği gibi sade nescafe biraz işe yaradı yalnız ben her öğünden sonra içtim gerçi 2 gün öle içtim sonra midem bozuldu o ayrı... içtiğim su miktarını arttırdım..bir de doktorumu aradım düz yastıksız yat dedi sırt üstü yastıksız yattım baya azaldı umarım bunlar spinal sezeryan olacak arkadaslara yardımcı olur

benimde sezeryandan çıkıp odaya geldiğim an dan itibaren bolbol su içmem ve sade kahve içmem söylenmişti bunları yapmama rağmen boyun ağrım geçmedi ve 2 gün devam etti ağrı kesici yapıldığında geçiyordu fakat etkisi geçtiği taktirde devam ediyordu çok şükür kısa sürede atlattım onun dışında baş ağrısı hiç yaşamadım malesef spinalin yan etkileri oluyor.

Back