Arkadaslar smmm için kursa gidilmelimi sizce??

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Arkadaslar smmm kursuna yazılmayı düşünüyorum staj baslatmak için evde kendım calısabılırmıyım sizce??? Yoksa dershane ıyımı olur??

Bence gidilmemeli. Ben staj baslatmayi da yeterliligi de evde calisarak verdim. Eski sorulara calis bol bol ve youtube video dolu oradan yararlan. Diger yandan smmmlik son tercihin olsun, banka sinavlari ve memurluk dene. Soyle soyleyeyim hayatinin 3 4 yili karanlik burolarda asgari ucret bile alamadigin islerle heba olacak.

Bence gidilmemeli. Ben staj baslatmayi da yeterliligi de evde calisarak verdim. Eski sorulara calis bol bol ve youtube video dolu oradan yararlan. Diger yandan smmmlik son tercihin olsun, banka sinavlari ve memurluk dene. Soyle soyleyeyim hayatinin 3 4 yili karanlik burolarda asgari ucret bile alamadigin islerle heba olacak.

cnm şirkette staj yapılıyormus

AÇılınnnn..
Eşimin mesleği ve benim çalışma hayatımı sonlandıran meslek..
Şimdi düşün mali müşavir olunca ne olacak?
Mükellef toplayabilecek misin büro açacak kıvama gelmek için ?
Büro açabilecek sermaye için birikimin var mı yahut staj maaşımla biriktiririm diyorsan stajyer maaşları diplerde zaten..
Yüksek lisans yaparsan 3 yılda değil 2 yılda bitiriyorsun stajı..
tabi yeterlilik sınavı da var..
hadi bunları yaptın.. ilerde büro açmak senin için zor birşeyde benden tavsiye uzak dur..
Senelerin boşa gitmesin.. otur evde KPSS çalış memur ol daha iyi..
Eşim bu arada evden çalışmıştı kursa gitmedi belgesini aldı sonunda.. şimdi büro açmak için kıvranıyor bi mali müşavirin yanında öyle üzülüyorum ki emeğine.. Yanında çalıştığı mali müşavir hiçbirşeyi tam araştırmıyor hep eşim araştırıp bilgi veriyor patronu da eşimden aldığı hukuki Kanuni bilgilerle kendi primini yapıyor sinir oluyorum.. herşeyi iyi düşün.. Umarım istiyorsan başarılı olursun..

Arkadaslar smmm kursuna yazılmayı düşünüyorum staj baslatmak için evde kendım calısabılırmıyım sizce??? Yoksa dershane ıyımı olur??

bence yanında staj yapacağın müşaviri garantileyip öyle hazırlan.bana göre kursa gerek yok ama sizin eğitim düzeyiniz ne bilmiyorum kpss a grubu hakkında bilginiz varsa çerez gibi yer geçersin.Bu arada müşavirler üniv mezunu yerine meslek çıkışlıları tercih ediyor işi öğretmeyip ayak işi yaptırıyor doğru düzgün maaş vermiyor ya da hiç vermiyor...bence önce mali müşavir bulun.he tanıdık falan varsa hazırlanın

AÇılınnnn..
Eşimin mesleği ve benim çalışma hayatımı sonlandıran meslek..
Şimdi düşün mali müşavir olunca ne olacak?
Mükellef toplayabilecek misin büro açacak kıvama gelmek için ?
Büro açabilecek sermaye için birikimin var mı yahut staj maaşımla biriktiririm diyorsan stajyer maaşları diplerde zaten..
Yüksek lisans yaparsan 3 yılda değil 2 yılda bitiriyorsun stajı..
tabi yeterlilik sınavı da var..
hadi bunları yaptın.. ilerde büro açmak senin için zor birşeyde benden tavsiye uzak dur..
Senelerin boşa gitmesin.. otur evde KPSS çalış memur ol daha iyi..
Eşim bu arada evden çalışmıştı kursa gitmedi belgesini aldı sonunda.. şimdi büro açmak için kıvranıyor bi mali müşavirin yanında öyle üzülüyorum ki emeğine.. Yanında çalıştığı mali müşavir hiçbirşeyi tam araştırmıyor hep eşim araştırıp bilgi veriyor patronu da eşimden aldığı hukuki Kanuni bilgilerle kendi primini yapıyor sinir oluyorum.. herşeyi iyi düşün.. Umarım istiyorsan başarılı olursun..
size sonuna kadar katılıyorum benm eşimde şu an bir fabrikanın genel muhasebesini tutuyor A'dan Z'ye her şeyi kendi yapıyor iş yerndekler hiç bişeyden anlamıyor eşimde diyor o zaman yönlendiren olsa Kpssye grrdm diye.. Şimdi de Kpssye girmek hayal onun için.
Sınava da evde çalıştı işten geldkten sonra. Akşam yemeği yerdk kapanırdı bi odaya ben de ses etmeden otururdum . Baya zormuş bu sınav bildiğim kadarıyla eşim ilk girşte kazandı. Belgesni aldı. Açıkçası o da ben de beklemiyorduk. Mezun olduğu üni. temelini iyi atmış öyle ddi. Gelecekte bir büro açma niyeti var ama dediğinz gbi zor nasip bakalım.

Evde disiplinli çalışırım derseniz dersaneye gerek yok.
Özellikle muhasebe denetim ve analiz derslerinden fire vermemeye çalışın.
Ve her şeyden önemlisi staj yapacağınız yeri ayarlamadan bulaşmayın.
Sene başında dersaneye gidip tek seferde kazandım.
Rekabet, uğraşamak istememe düşüncesindekiler stajyer almıyor yanına. Tecrübem olduğu halde.
1 senem boşa gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X