- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
Arkadaslar smmm kursuna yazılmayı düşünüyorum staj baslatmak için evde kendım calısabılırmıyım sizce??? Yoksa dershane ıyımı olur??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir smmm adayi olarak, kesinlikle iyi bir kursa gitmelisiniz cunku konular cok yogun ve zaman cok kisa.
Hayir kazanamadim. Saglik sorunlarim çıktı ara vermek zorunda kaldımEvet cnm baslıcam sen stajı kazandımı?
Bence gidilmemeli. Ben staj baslatmayi da yeterliligi de evde calisarak verdim. Eski sorulara calis bol bol ve youtube video dolu oradan yararlan. Diger yandan smmmlik son tercihin olsun, banka sinavlari ve memurluk dene. Soyle soyleyeyim hayatinin 3 4 yili karanlik burolarda asgari ucret bile alamadigin islerle heba olacak.
Bir smmm olarak bence gitmelisiniz diyorum .Staj başlatma zaten iyice zorlaştı . Hangi şehir bu arada ?Arkadaslar smmm kursuna yazılmayı düşünüyorum staj baslatmak için evde kendım calısabılırmıyım sizce??? Yoksa dershane ıyımı olur??
Bir smmm olarak bence gitmelisiniz diyorum .Staj başlatma zaten iyice zorlaştı . Hangi şehir bu arada ?
Arkadaslar smmm kursuna yazılmayı düşünüyorum staj baslatmak için evde kendım calısabılırmıyım sizce??? Yoksa dershane ıyımı olur??
Deha ya gittim bende. İki sınavı da ilk girişte verdim .Kurs iyi ama sınav çok zor . Çok çalışmak lazım .isranbul cnm bu arada deha ya gıtmeyı dusunuyorum sızce nasıl bır kurs??
size sonuna kadar katılıyorum benm eşimde şu an bir fabrikanın genel muhasebesini tutuyor A'dan Z'ye her şeyi kendi yapıyor iş yerndekler hiç bişeyden anlamıyor eşimde diyor o zaman yönlendiren olsa Kpssye grrdm diye.. Şimdi de Kpssye girmek hayal onun için.AÇılınnnn..
Eşimin mesleği ve benim çalışma hayatımı sonlandıran meslek..
Şimdi düşün mali müşavir olunca ne olacak?
Mükellef toplayabilecek misin büro açacak kıvama gelmek için ?
Büro açabilecek sermaye için birikimin var mı yahut staj maaşımla biriktiririm diyorsan stajyer maaşları diplerde zaten..
Yüksek lisans yaparsan 3 yılda değil 2 yılda bitiriyorsun stajı..
tabi yeterlilik sınavı da var..
hadi bunları yaptın.. ilerde büro açmak senin için zor birşeyde benden tavsiye uzak dur..
Senelerin boşa gitmesin.. otur evde KPSS çalış memur ol daha iyi..
Eşim bu arada evden çalışmıştı kursa gitmedi belgesini aldı sonunda.. şimdi büro açmak için kıvranıyor bi mali müşavirin yanında öyle üzülüyorum ki emeğine.. Yanında çalıştığı mali müşavir hiçbirşeyi tam araştırmıyor hep eşim araştırıp bilgi veriyor patronu da eşimden aldığı hukuki Kanuni bilgilerle kendi primini yapıyor sinir oluyorum.. herşeyi iyi düşün.. Umarım istiyorsan başarılı olursun..