• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Sizden Ricam Olacak

burcin1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
30
2
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Size bir konuda bişey danışmak istiyorum ben yeni evlendim bir evde kiralık olarak oturmaktayım. Bizim binanın yan tarafına birileri taşındı fakat duvarlarımız yan yana olduğundan dolayı çok sıkıntı yaşıyoruz. En ufak bir ses çıktığında terbiyesiz gibi duvarımıza vuruyorlar sizce ne yapmalıyım nereye şikayette bulunabilirim?

Merhaba arkadaşlar,

Size bir konuda bişey danışmak istiyorum ben yeni evlendim bir evde kiralık olarak oturmaktayım. Bizim binanın yan tarafına birileri taşındı fakat duvarlarımız yan yana olduğundan dolayı çok sıkıntı yaşıyoruz. En ufak bir ses çıktığında terbiyesiz gibi duvarımıza vuruyorlar sizce ne yapmalıyım nereye şikayette bulunabilirim?

cnm yani apartman hayatı böyledir kiralık olsun olmasın tahammülsüz insanlar mutlaka denk gelir. peki ailenizle yaşadığınızda nasıldı etraftaki insanlara bağlı cnm sizde ne gibi gürültü oluorki mesela müzik veya tv sesini çok açıyorsanız benim onlara tahammülüm yok açıksası bende duvara vuruyorum:31: hatta çok sesli gülüyorlar ve konuşuyorlar tahammül edilmiyo ve bildiğim kadarıyla siz değilde onlar sizi şikayet etme hakkına sahipler siz şikayet ederseniz kimbilir ne kadar gürültü yapıyorsunuzda rahatsız oluyorlar derler size:31:

Back